Ladataan

Bauhaus yrityksenä

Bauhaus yrityksenä

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu, yksityinen, saksalainen tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on viisi: Vantaalla, Turussa, Tampereella, Espoossa ja Oulussa. Lokakuussa 2001 avattiin Suomen ensimmäinen tavaratalo Vantaan Tammistoon.

Tavaratalojemme valikoimasta löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Saat saman katon alta ylivoimaisen valikoiman laatutuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Henkilökunnallemme tarjoamme mm. paljon tuotekoulutusta sekä mukavan työilmapiirin. Näin varmistamme alan parhaan ja asiantuntevan asiakaspalvelun.

Avasimme verkkokaupan helmikuussa 2015 vastataksemme asiakkaidemme toiveeseen ja muuttuneeseen markkinaan. Lisäämme verkkokaupan tuotevalikoimaan jopa satoja tuotteita päivittäin - tutustu jatkuvasti kasvavaan tarjontaamme!

Nauti onnistumisen ja tekemisen ilosta! Runsaasta ja edullisesta tuotevalikoimastamme löydät tarvikkeet rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen ja puutarhaan. Tavaratarjontamme lisäksi saat meiltä myös erilaisia palveluita, jotka helpottavat arkipäivääsi tarvitsitpa sitten vaikkapa asennusta, levynleikkausta tai peräkärryä lainaksi.

7283+ Tyytyväistä asiakasta!

9615 arvostelua