Ladataan

Edut

Myös kokoaikaisia työsopimuksia

Osa-aikaisten ja tarvittaessa työhön kutsuttavien määrä on tyypillisesti alalla korkea. Me haluamme tarjota hyvin usein myös kokoaikaisia, vakituisia työsopimuksia. Yli puolet tavaratalohenkilökunnastamme työskentelee kokoaikatyössä, mutta meillä on mahdollisuus myös osa-aikatyöhön vaikkapa opiskelijoille.

Hyvät koulutusmahdollisuudet

Meillä on myös mahdollisuus kouluttautua. Laaja tuotevalikoimamme edellyttää erityisosaamista, jota päivitetään jatkuvasti tuotekoulutusten avulla. Koulutuksia meillä on lähes päivittäin. Koulutusohjelmaamme kuuluu myös tutkintotavoitteista koulutusta myynnin-, esimiestyön- ja varastotyön osa-alueilta.

Aktiivinen sisäinen rekrytointi ja jopa odotus uusiin mahdollisuuksiin tarttumisesta

Tarjoamme mielellään ensisijaisesti uusia mahdollisuuksia nykyiselle henkilökunnallemme ja kuulemme mielellään työntekijöidemme urakehittymistoiveista. Niihin pyrimme vastaamaan mahdollisuuksiemme mukaan.

Laajan valikoiman mahdollistama työn vaihtelevuus

Tuotevalikoimamme on niin laaja, että siinä riittää oppimista, perehtymistä ja jopa erikoistumismahdollisuuksia.

Vahva heimohenki

Porukkaan sopeutuminen on työssä viihtymisen kannalta tärkeää. Olemme takahuoneen puolella erittäin reipas ja rempseä porukka, jossa huumori kukkii. Asiakkaiden edessä käyttäydymme tietysti asiakasta kuullen ja kunnioittaen. Tervetuloa joukkoon!

Itsensä likoon laittaville ammatillisia pähkinöitä purtavaksi

Teemme mielellämme kaiken itse alusta loppuun. Tästä syystä tekemistä piisaa ja siipiään on mahdollista päästä kokeilemaan lähes missä tahansa, jos vaan kantti kestää ja intoa riittää. Meillä on täysin mahdollista päästä tehtävään, johon ei ole muuta tuotavaa kuin tuumasta toimeen –asenne, periksiantamattomuus ja aikomus selvitä voittajana maaliin.

Katso avoimet paikkamme.

6292+ Tyytyväistä asiakasta!

8110 arvostelua