SENSAATIOPÄIVÄT 19. - 30.4.!  Katso tarjoukset »

Ladataan

Tutustu bauhauslaisiin

Viivi – Projektipäällikkö, verkkokauppa

Viivi

”Tämä on jo kuudes tehtäväni talossa. Jokaiseen olen mennyt noviisina, ilman aiempaa kokemusta tai osaamista. Jos jotain olen oppinut niin sen, että kaiken voi oppia. Luottaa vain itseensä.”

Viivi oli yksi ensimmäisiä Suomen BAUHAUSin työntekijöitä aloittaessaan kassaosastolla apulaisosastopäällikön tehtävässä vuonna 2001. Siinä roolissa vaadittiin tarkkuutta ja rutiiniensietokykyä. Yhdessä esimiehensä kanssa Viivi huomasi pian, että se ei ollut hänen juttunsa. Onneksi Viivin kykyjä paremmin hyödyntävä rooli löytyi pian. Sen jälkeen Viivi on löytänyt itsensä säännöllisesti kädet savessa uusissa tehtävissä, joihin hänet on houkuteltu jopa äitiyslomalta. Viivistä on tosi hienoa, miten johto kannustaa kokeilemaan uutta. Ei tarvitse miettiä mokaako jossain, koska aina on riittänyt se, että tekee parhaansa. BAUHAUSissa Viivi on suorittanut mm. Johtamisen erikoisammattitutkinnon ja saanut sitä kautta lisää teoreettisia valmiuksia.

 

Niina – Tuoteryhmäpäällikkö

Niina

”Kun hommat tulee tutuksi, haluan lisää päänvaivaa. Minulle on tarjottu mahdollisuuksia ja olen ottanut niistä hyödyn irti.”

Niina on hyödyntänyt BAUHAUSin koulutusmahdollisuuksia. Taskuun on solahtanut sekä Myynnin ammattitutkinto että Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto. Nykyiseen rooliin siirtyessään Niina kävi läpi oston koulutusohjelman. Niinalle BAUHAUS on palkitseva työpaikka. Vastuuta annetaan ja oman työn jälki näkyy nopeasti. Maaliosastosta Niina innostui aikanaan valtavasti ja pitää sitä edelleen henkisenä kotinaan. Aloittaessaan myyjänä BAUHAUSissa, työssä parasta oli omasta osastosta vastuun kantaminen. Siitä Niina syttyi. BAUHAUSissa saa myös tehdä. Vaikka konsepti on tiukka, sen puitteissa voi tehdä monenlaista asiakkaan hyväksi.

 

Teemu – Espoon tavaratalojohtaja

Teemu

”Kaikki lähtee asiakkaasta. Kun asiakas voi hyvin niin henkilökuntakin voi hyvin.”

BAUHAUSille tyypilliseen tapaan Teemu on noussut talon sisältä johtotehtäviin. Hän aloitti uransa aikanaan Vantaan tavaratalossa levynleikkaajana. Myös Teemu on halunnut hyödyntää BAUHAUSin tarjoamia tutkintotavoitteisia koulutusmahdollisuuksia. Vuosien varrella on tehtävä vaihtunut muutamaan kertaan ja nykyään hän vastaa Espoon tavaratalosta. Tavaratalon johtajan titteliä Teemu vierastaa. BAUHAUSissa on matala hierarkia. Johto ei tee itsestään numeroa ja on mielellään läsnä sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Teemukin hyppää edelleen vaikka trukin rattiin asiakasta palvellakseen. Asiakas on ykkönen ja kaikkien meidän tehtävä on palvella asiakkaitamme, sanoo Teemu. Asiakkaiden lisäksi Teemulle tärkeintä BAUHAUSissa ovat sen ihmiset.

”Ihmisistä se lähtee ja ihmiset tämän luo. Täällä on alusta asti ollut huumori arjessa mukana ja tietty hypetys hyviä asioita kohtaan. Haluan myös itse esimiehenä tukea ja edistää hyvää fiilistä.”