Ladataan

Tutustu bauhauslaisiin

Niina – Tuoteryhmäpäällikkö

Niina

”Kun hommat tulee tutuksi, haluan lisää päänvaivaa. Minulle on tarjottu mahdollisuuksia ja olen ottanut niistä hyödyn irti.”

Niina on hyödyntänyt BAUHAUSin koulutusmahdollisuuksia. Taskuun on solahtanut sekä Myynnin ammattitutkinto että Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto. Nykyiseen rooliin siirtyessään Niina kävi läpi oston koulutusohjelman. Niinalle BAUHAUS on palkitseva työpaikka. Vastuuta annetaan ja oman työn jälki näkyy nopeasti. Maaliosastosta Niina innostui aikanaan valtavasti ja pitää sitä edelleen henkisenä kotinaan. Aloittaessaan myyjänä BAUHAUSissa, työssä parasta oli omasta osastosta vastuun kantaminen. Siitä Niina syttyi. BAUHAUSissa saa myös tehdä. Vaikka konsepti on tiukka, sen puitteissa voi tehdä monenlaista asiakkaan hyväksi.

 

Ari – apulaistavaratalopäällikkö Vantaa

Ari

”Jokaiseen työpäivään lähden hihat käärittyinä ja valmiina tarttumaan päivän haasteisiin."

Arin ura BAUHAUSissa alkoi Vantaan tavaratalossa aikanaan tavaranvastaanotossa, ensin osastopäällikön sijaisena ja myöhemmin osastopäällikkönä. Nyt hän toimii Vantaan tavaratalossa apulaistavaratalopäällikön tehtävässä. Pitkä kokemus BAUHAUSista ja BAUHAUSin logistisista toiminnoista on auttanut Aria myös hänen nykyisessä tehtävässään. Talon sisällä on myös tarjottu kouluttautumismahdollisuuksia, joihin Ari on innolla tarttunut. Tutkintotavoitteisista koulutuksista suoritettuna on sekä Varastoalan ammattitutkinto että Varastoalan erikoisammattitutkinto. Työyhteisössä tärkeänä Ari pitää sitä, että jokainen sitoutuu työtehtäviinsä täysillä ja antaa joka päivä parhaansa. Sitoutuneisuus ja innostuneisuus omasta työstään vaikuttaa koko työyhteisön ilmapiiriin, joka luonnollisesti heijastuu myös asiakkaille. Ari pitää tärkeänä, että BAUHAUSissa esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja mukana arjessa. Hän ei itsekään vierasta ”haalarihommia”, vaan auttaa mielellään niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin tarvittaessa. Ari on viihtynyt BAUHAUSissa erinomaisesti, pitkälti hyvän työyhteisön ja tekemisen kulttuurin ansiosta. Ja kun luottamuksen ansaitsee, on työnantaja valmis siitä palkitsemaan.

7288+ Tyytyväistä asiakasta!

9626 arvostelua