Ilmainen toimitus yli 400 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU400. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Työskentelykulttuurimme

Me BAUHAUSlaiset olemme valtavan ylpeitä kulttuuristamme. Täällä on laajennetun perheen tuntu, hyväntuulinen porukka sekä pitkiä työsuhteita, perinteitä ja upeita uratarinoita muille kerrottavaksi. Ihmiset tekevät tämän kulttuurin ja johto tukee sen muodostumista.

Matala hierarkia

Johto ja esimiehet ovat mutkattomasti läsnä arjessamme. Voit koska tahansa kysyä mitä tahansa tai törmätä tavaratalon johtajaan vaikka trukin takana. Olemme loppujen lopuksi kaikki täällä myymässä ja palvelemassa asiakkaita.

Meillä voit olla oma itsesi

Täällä voi todella olla oma itsesi. Suhteet työkavereihin ovat mutkattomat ja lämpimät. Jos jostain meidät tunnistaa, niin se on huumorintajumme. Osaamme nauraa itsellemme!

Keskustelemme ja osallistumme

Keskustelemme paljon työstämme. Täällä saa haastaa ja hyvät ideat saattavat kantaa pitkällekin, jopa BAUHAUS-konsernin käyttöön! Haluamme olla tarmokkaita toteuttajia ja aktiivisia tekijöitä. Työmme on hyvin konkreettista ja osallistavaa. Oman työnjälkensä näkee heti edessään. Tätä korostaa muun muassa Niina.

Odotamme, että ihmiset haluavat kehittyä ja edetä urallaan

Rekrytoimme esimiehet mielellään talon sisältä ja kannustamme kaikkia tarttumaan uudenlaiseltakin tuntuviin haasteisiin. Parhaat oppikokemukset ovat syntyneet tilanteissa, joissa on tartuttu tuumasta toimeen ja lähdetty tekemään jotain itselle aiemmin kokematonta. 

BAUHAUS on hyvä paikka haastaa omaa osaamistaan ja oppimisvalmiuksiaan!

Hae meille töihin täältä.

 

Katso video, jossa työntekijämme kertovat siitä, millainen BAUHAUS on työpaikkana.

7273+ Tyytyväistä asiakasta!

9601 arvostelua