Ladataan

Ideat ja vinkit

Työohjeet ja -videot

Katso kaikki

Artikkelit

Katso kaikki
 • Kodin lämmitys
  Ilmojen viiletessä asuntojen lämmitystarve kasvaa kasvamistaan ja erilaiset lisälämmönlähteet ovat ajankohtaisia asioita. Etenkin kovien pakkasten iskiessä kodin energiankäyttö kasvaa, kun lämmitystä tarvitaan normaalia enemmän. Tässä muutamia esimerkkejä tuotevalikoimistamme, joilla tuot lisälämpöä kotiisi, kun pelkät villasukat eivät välttämättä riitä.
  Lue
 • Hoida talven lumityöt vaivattomasti kunnon välineillä!
  Kunnolliset työvälineet auttavat taistelussa kasvavia lumikinoksia vastaan. Pienille pihoille riittää usein lumikola tai -lapio, mutta myös lumentyöntimellä on paikkansa lumityökalujen joukossa. Joskus lumityöt vaativat lapiota ja kolaa järeämpää, tällöin pihojen ja kulkuväylien pitäminen lumettomina sujuu joutuisasti lumilingolla. Tutustu tuotevalikoimiimme ja lue vinkkimme onnistuneeseen lumenluontiin!
  Lue

Esitteet ja kuvastot

Katso kaikki
 • Interno LED -paneelit

  Interno LED-paneeleilla voidaan toteuttaa himmennettävä yleisvalaistus uusiin tai remontoitaviin kohteisiin.

  Lue

Tuoteuutiset

Katso kaikki
 • Aitokiuas
  Legendaarinen Aitokiuas on suomalainen huippukeksintö jo hyvin pitkän ajan takaa. Siitä on otettu nautittavat löylyt Kekkosen toimesta Tamminiemessä ja sellainen on tietysti myös nykyään Mäntyniemessä.
  Lue
 • Yale Smart Living – uusi ja älykkäämpi tapa turvata kotisi
  Mietitkö usein töissä ollessasi, ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun, lukinneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle? Tai ehkä haluat matkalla nähdä, onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa? Yale Smart Living tekee tästä yksinkertaista!
  Lue

7260+ Tyytyväistä asiakasta!

9585 arvostelua