Ladataan

Ideat ja vinkit

Työohjeet ja -videot

Katso kaikki

Artikkelit

Katso kaikki
 • Kodin ja pihan valaistus - suunnitteluopas
  Täällä Pohjolassa tarvitsemme etenkin syksyllä ja talvella paljon keinovaloa. Siksi ei ole ihan sama, millaisessa valaistuksessa vietämme suurimman osan vuodesta. Jokainen kodin tila tarvitsee erilaista valaistusta: keittiö hyvää yleisvaloa, olohuone tunnelmavalaistusta ja makuuhuone riittävää lukuvaloa. Valaistus on myös tärkeä osa tunnelmallista ja käytännöllistä pihasuunnitelmaa. Lue vinkkimme kodin ja pihamaan valaistukseen sekä tutustu tuotevalikoimiimme!
  Lue
 • Säilytysjärjestelmät ja liukuovet – unelma täydellisestä säilytystilasta
  Rakenna yksilöllinen säilytysjärjestelmä tilan ja tarpeen mukaan yhdistämällä liukuovet, erilaiset kiskot, kannakkeet ja koukut, tangot, hyllyt ja korit. Meiltä löydät myös säilytys-, sisustus- ja muuttolaatikot sekä lokerikot niin pienemmälle kuin suuremmallekin tavaralle, jotta saat arjen sujumaan ja tavarat järjestykseen ja muuttokin sujuu tarvittaessa helpommin. Autotalli ja muut varastointitilat on hyvä järjestää aika ajoin, meiltä löydät kestävät varastohyllyt ja työpöydät tähänkin tarkoitukseen.
  Lue

Esitteet ja kuvastot

Katso kaikki
 • Interno LED -paneelit

  Interno LED-paneeleilla voidaan toteuttaa himmennettävä yleisvalaistus uusiin tai remontoitaviin kohteisiin.

  Lue

Tuoteuutiset

Katso kaikki
 • Aitokiuas
  Legendaarinen Aitokiuas on suomalainen huippukeksintö jo hyvin pitkän ajan takaa. Siitä on otettu nautittavat löylyt Kekkosen toimesta Tamminiemessä ja sellainen on tietysti myös nykyään Mäntyniemessä.
  Lue
 • Gardena smart system
  Uuden GARDENA smart system -järjestelmän avulla puutarhanhoito on entistäkin mukavampaa. Voit hoitaa kastelun ja nurmikonleikkuun missä ja milloin tahansa, yhdellä sovelluksella. Tutustu!
  Lue

4376+ Tyytyväistä asiakasta!

5326 arvostelua