Ilmainen toimitus yli 400 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU400. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Artikkelit

 • Millaista multaa valitsen?
  Millaista multaa valitsen?
  Paras mahdollinen lopputulos käyttötarkoitukseen sopivalla mullalla palkitsee puutarhassa ja parvekkeella ahertajan!
  Lue
 • Yale Smart Living – uusi ja älykkäämpi tapa turvata kotisi
  Yale Smart Living – uusi ja älykkäämpi tapa turvata kotisi
  Mietitkö usein töissä ollessasi, ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun, lukinneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle? Tai ehkä haluat matkalla nähdä, onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa? Yale Smart Living tekee tästä yksinkertaista!
  Lue
 • Kodin lämmitys
  Kodin lämmitys
  Ilmojen viiletessä asuntojen lämmitystarve kasvaa kasvamistaan ja erilaiset lisälämmönlähteet ovat ajankohtaisia asioita. Etenkin kovien pakkasten iskiessä kodin energiankäyttö kasvaa, kun lämmitystä tarvitaan normaalia enemmän. Tässä muutamia esimerkkejä tuotevalikoimistamme, joilla tuot lisälämpöä kotiisi, kun pelkät villasukat eivät välttämättä riitä.
  Lue
 • Hoida talven lumityöt vaivattomasti kunnon välineillä!
  Hoida talven lumityöt vaivattomasti kunnon välineillä!
  Kunnolliset työvälineet auttavat taistelussa kasvavia lumikinoksia vastaan. Pienille pihoille riittää usein lumikola tai -lapio, mutta myös lumentyöntimellä on paikkansa lumityökalujen joukossa. Joskus lumityöt vaativat lapiota ja kolaa järeämpää, tällöin pihojen ja kulkuväylien pitäminen lumettomina sujuu joutuisasti lumilingolla. Tutustu tuotevalikoimiimme ja lue vinkkimme onnistuneeseen lumenluontiin!
  Lue
 • Kodin ja pihan valaistus - suunnitteluopas
  Kodin ja pihan valaistus - suunnitteluopas
  Täällä Pohjolassa tarvitsemme etenkin syksyllä ja talvella paljon keinovaloa. Siksi ei ole ihan sama, millaisessa valaistuksessa vietämme suurimman osan vuodesta. Jokainen kodin tila tarvitsee erilaista valaistusta: keittiö hyvää yleisvaloa, olohuone tunnelmavalaistusta ja makuuhuone riittävää lukuvaloa. Valaistus on myös tärkeä osa tunnelmallista ja käytännöllistä pihasuunnitelmaa. Lue vinkkimme kodin ja pihamaan valaistukseen sekä tutustu tuotevalikoimiimme!
  Lue
 • Katteilla kauniimpi piha
  Koriste- ja kuorikatteella kauniimpi piha
  Tee pihastasi siistin ja huolitellun näköinen koriste- ja kuorikatteilla sekä koristekivillä. Yhtenäiset katepinnat tuovat pihan muodot ja kasvit paremmin esille, ja rakennukset, kiveykset ja terassit yhdistyvät katteen avulla luontevasti ympäröivään pihaan. Katetta käyttämällä pihasta tulee helppohoitoisempi, ja kitkemisen ja kastelemisen tarve vähenee.
  Lue
 • Säilytysjärjestelmät ja liukuovet – unelma täydellisestä säilyty
  Säilytysjärjestelmät ja liukuovet – unelma täydellisestä säilytystilasta
  Rakenna yksilöllinen säilytysjärjestelmä tilan ja tarpeen mukaan yhdistämällä liukuovet, erilaiset kiskot, kannakkeet ja koukut, tangot, hyllyt ja korit. Meiltä löydät myös säilytys-, sisustus- ja muuttolaatikot sekä lokerikot niin pienemmälle kuin suuremmallekin tavaralle, jotta saat arjen sujumaan ja tavarat järjestykseen ja muuttokin sujuu tarvittaessa helpommin. Autotalli ja muut varastointitilat on hyvä järjestää aika ajoin, meiltä löydät kestävät varastohyllyt ja työpöydät tähänkin tarkoitukseen.
  Lue
 • Leikkimökki on pienen ihmisen suuri unelma
  Leikkimökki on pienen ihmisen suuri unelma
  Leikkimökit tarjoavat lapsille mukavan paikan leikkiä ja viihtyä pihalla – siellä lapsi keksii kesän hauskimmat leikit ja kestitsee vieraansa. Leikkimökit ovat niitä paikkoja, jossa pienten kokkien, kahvilan- ja kaupanpitäjien mielikuvitus pääsee valloilleen. Monipuolisesta ja aina varmasti edullisesta valikoimastamme löydät pohjoismaisiin sääolosuhteisiin sopivat, laadukkaat ja näyttävät leikkimökit, jotka soveltuvat myös hyvin vierasmajaksi. Meiltä myös kestävät ja jämäkät lasten istuinryhmät ulkokäyttöön sekä tietenkin hiekkalaatikot, leikkitelineet, keinut ja liukumäet lasten kesäpäivien iloksi. Tutustu ja ihastu!
  Lue
 • Vanhastakin nurmikosta saa upean ruohomaton
  Vanhastakin nurmikosta saa upean ruohomaton
  Pihanurmikko on vihreä ja visuaalinen osa puutarhaa, jota on vaikea korvata millään muulla. Nurmikko kehystää puutarhaa ja yhdistää kauniisti pihan osat, kuten reunustetun terassin, kukkapenkit sekä hyötypuutarhan ja tekee niistä kutsuvan kokonaisuuden. Oikeilla hoitotuotteilla voit elvyttää tehokkaasti vanhaa nurmipintaa.
  Lue
 • Esikasvatus: Puhdasta, hyvän makuista ja ekologista!
  Esikasvatus: Puhdasta, hyvän makuista ja ekologista!
  Kasvin kasvatus siemenestä saakka on paitsi palkitsevaa myös suositeltavaa, jotta vihannekset ehtivät varmasti tuottaa satoa maamme lyhyen kesän aikana. Esikasvatukseen voit myös valita mielenkiintoisia lajikkeita, joita ei löydy tarhoilta tai toreilta. Onnistuminen ei ole vaikeaa ja aloitteleva kotipuutarhurikin selviytyy siitä ohjeillamme.
  Lue
 • Weber Tee se itse -valikoima
  Weber Tee se itse -valikoiman tuotteilla teet sen itse!
  Kodin pienet remontit, kuten laatoitukset, betoniseinien ja lattioiden paikkaukset tai tulipesän muuraukset sujuvat vaivatta oikeilla tuotteilla. Oletko ehostamassa puutarhaasi luonnonkivilaatoilla ja tarvitset apua niiden kiinnitykseen? Haluatko olla luova ja luoda pihallesi uniikin ulkolyhdyn? Odottaako pihagrillin tulipesän halkeama korjaamista? Ole oman elämäsi Puuha-Pete ja käytä hyväksesi omia kädentaitojasi
  Lue
 • GROHE-vesiturvallisuusjärjestelmä
  GROHE-vesiturvallisuusjärjestelmä turvaa kotiasi vesivahingolta
  Vesivahinko voi sattua missä ja milloin tahansa. GROHE Sense ja Sense Guard järjestelmä valvoo kosteutta, havaitsee vesivuodot, sulkee vedentulon automaattisesti ja hälyttää sinua.
  Lue
 • Koskeeko jätevesiasetus minua?
  Koskeeko jätevesiasetus minua?
  Nykyaikana jätevesiä syntyy paljon ja ne ovat entistä likaisempia. Siksi jätevesien käsittelyn vaatimukset tiukentuvat entisestään. Tutustu BAUHAUSin tarjoamiin ratkaisuihin jätevesien vähentämiseksi ja poistamiseen!
  Lue
 • Posliinikukat
  Posliinikukat

  Posliinikukat löydettiin 1800-luvun alussa ja ne ovat siitä lähtien kiinnostaneet lukuisia kasvien ystäviä. 

  Lue
 • Air plants eli ilmakasvit
  Air plants eli ilmakasvit

  Air plants eli ilmakasvit ovat monikäyttöisiä ja helppohoitoisia kodin kasveja.

  Lue
 • Aurinkopuhallin poistaa kosteuden mökistä ilman käyttökustannuks
  Aurinkopuhallin poistaa kosteuden mökistä ilman käyttökustannuksia
  Tuntuuko mökkisi sisäilma ummehtuneelta ja kostealta talven tai pidemmän poissaolon jälkeen? Kosteus ja homevauriot uhkaavat rakenteita, kun tilat jätetään ilman lämmitystä ja tuuletusta tai alhaiselle peruslämmölle. SolarVenti -aurinkoilmakeräin poistaa mökistä kosteuden ja raikastaa sisäilmaa.
  Lue
 • Suihkukaapit ja -seinät – luksusta kylpyhuoneeseen ilman kosteus
  Suihkukaapit ja -seinät – luksusta kylpyhuoneeseen ilman kosteusongelmia
  Suihkussa käydessä vesi saattaa usein roiskua ympäri kylpyhuonetta ja aiheuttaa kosteusvaurioitakin. Suihkukaapit ja -nurkat sekä suihkuseinät rajoittavat ja estävät kätevästi veden kulkua. Ne ovat myös oiva sisustuksellinen elementti. Kaunis suihkuseinä, -nurkka tai -kaappi tuo kylpyhuoneeseen ilmettä, ja sillä saa jaettua kylpyhuonetilaa erilaisiin toiminnallisiin kokonaisuuksiin.
  Lue
 • Camargue poreammeet – kylpylä kotonasi
  Camargue poreammeet – kylpylä kotonasi
  Poreammeella tuot luksusta kotiisi – se tarjoaa rentouttavan ja hierovan kylvyn, joka auttaa unohtamaan arjen stressin ja kiireet. Ruotsin luonnon, raikkaan veden sekä luonnonkauniiden muotojen innoittamat Camargue-poreammeet ovat moderneja kylpyhuonekalusteita.
  Lue
 • Gustavsberg Nautic tarjoaa parasta kylpyhuoneeseen!
  Gustavsberg Nautic tarjoaa parasta kylpyhuoneeseen!
  Nautic on Gustavsbergin näyttävä ja inspiroiva kylpyhuonesarja. Nautic-sarjalla sisustettu kylpyhuone on kaunis ja raikas – muotoilu antaa harmonisen tunteen, joka sulautuu hyvin huoneeseen. Palkittujen WC-istuimien ja hanojen ansiosta et tuhlaa turhaan vettä. Lyhyesti sanottuna Nautic on kaikkien aikojen toiminnallisin ja ympäristöä säästävin kylpyhuonesarja. Tutustu tuotevalikoimaamme!
  Lue
 • Valaisinstudiostamme saat juuri sinun makuusi ja tyylisi sopivat
  Valaisinstudiostamme saat juuri sinun makuusi ja tyylisi sopivat valaisimet
  Valaisinosastomme yhteydessä palvelevan valaisinstudion valikoima on hyvin laaja, jopa satoja erilaisia valaisimia. Studiostamme löydät valaisimesi, etsitpä sitten laadukkuutta, tyylikkyyttä, trendikkyyttä tai arvokkuutta, tai ehkä näiden yhdistelmää. Kaikki nämä toimitusmyyntivalaisimet saat lisäksi varmasti edulliseen Bauhaus-hintaan.
  Lue
 • Autoile huolettomille ostoksille Drive-In -areenalle!
  Autoile huolettomille ostoksille Drive-In -areenalle!
  Bauhausin DRIVE-IN -areenassa asiointi on helppoa! Sieltä saat laastit, eristeet, puutavarat, tiilet ja kaikki raskaan rakentamisen perustarvikkeet suoraan autoosi tai peräkärryysi. Ja lisäksi tietysti ystävällisen Bauhaus-palvelun!
  Lue
 • Remontti- ja asennuspalvelut luotettavasti ja edullisesti BAUHAU
  Remontti- ja asennuspalvelut luotettavasti ja edullisesti BAUHAUSista!
  Kaipaatko kotiisi pientä remonttia vai vähän isompaakin, mutta sinulla ei ehkä ole aikaa tehdä itse tai hankkia eri osaajia? Ei hätää – käänny rohkeasti puoleemme ja anna meidän auttaa! Me remontoimme ammattitaidolla niin märkä- kuin kuivatilatkin luotettavasti ja edullisesti, projektin alusta loppuun asti.
  Lue
 • Panelointi on helppo tapa uudistaa kodin pinnat
  Panelointi on helppo tapa uudistaa kodin pinnat
  Paneloinnilla saat sisätiloihin kaunista, luonnollista ja lämmintä jälkeä. Paneelit myös parantavat sisäilman laatua ja edesauttavat huoneilman kosteuden pysymistä ihanteellisella tasolla – kosteus sitoutuu puupintoihin ja vapautuu jälleen sisäilman kuivuessa. Lue vinkkimme panelointiin ja materiaalien valintaan sekä tutustu tuotevalikoimaamme!
  Lue
 • Tapettien valinta
  Tapettien valinta

  Mikä tapettivaihtoehto sopii minulle? Kuinka paljon tapettia tarvitaan? Mitä eroa on eri tapeteilla? Lue vinkit ja hae inspiraatiota kodin sisustukseen! 

  Lue
 • Joka kodin paloturvallisuus
  Joka kodin paloturvallisuus
  Tulipalot voitaisiin useimmiten estää ennalta, sillä yleensä ihmisen oma virheellinen toiminta on edesauttanut tulipalon syttymistä. Voit suojata kotiasi parhaiten toimimalla paloturvallisesti sähkölaitteiden, tulisijojen ja kynttilöiden kanssa. Pienessäkin palonalussa savu täyttää asunnon muutamassa minuutissa, jolloin pelastautuminen voi olla jo liian myöhäistä. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä paloturvallisuuteen liittyvistä valikoimistamme. Turvallisuudesta ei kannata säästää!
  Lue
 • Verhotangot, kaihtimet ja kiskot - löydä inspiraatiota kotiisi!
  Verhotangot, kaihtimet ja kiskot - löydä inspiraatiota kotiisi!
  Koti on se paikka, jossa voi rentoutua sekä kokoontua yhteen perheen ja ystävien kanssa. Siellä pidetään syvällisiä keskusteluita ja nauretaan yhdessä. Kotisi tulisikin sen vuoksi peilata juuri sinua. Bauhausista löydät kaiken, mitä voit kuvitella tarvitsevasi verhonripustusta varten kuten rullakaihtimet, verhotangot, kiskot ja verhotarvikkeet.
  Lue
 • D-C-Fix tarrakalvot – Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona!
  D-C-Fix tarrakalvot – Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona!
  D-C-Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot ovat itsekiinnittyviä tarrakalvoja sileiden pintojen päällystämiseen – helppo ja nopea tapa sisustaa kotona. Tutustu vinkkeihin ja löydä inspiraatioita!
  Lue
 • Laattojen valinta
  Laattojen valinta
  Laatoilla, boordeilla ja verhoilukivillä luot kauniit ja yksilölliset lattia- ja seinäpinnoitteet kodin eri tiloihin. Leikittele laatoilla; yhdistele kokoja, muotoja ja värejä – tai luo raitoja ja ruutuja. Lue vinkit laattojen valintaan!
  Lue
 • Lattiamateriaalien valinta
  Lattiamateriaalien valinta
  Laminaatti, parketti, vinyyli vai vinyylikorkki – mikä on sinun suosikkisi? Perinteisen parketin, kestävän laminaatin sekä jalalle mieluisan korkin lisäksi lattiamateriaalina toimii myös vinyylilattia, jonka etuina ovat muun muassa veden-, iskun- ja kulutuksenkestävyys.
  Lue
 • Onnistu kodin maalauksessa ja tapetoinnissa
  Onnistu kodin maalauksessa ja tapetoinnissa
  Harkitsetko kodin pintaremonttia, vai onko se kenties jo alkanut? Tapetointi tai maalaus onnistuu varmasti aloittelijaltakin, kunhan pohjatyöt tekee huolella ja hankkii kunnon työvälineet. Lue niksimme sisäseinien maalaamiseen ja tapetointiin sekä tutustu tuotevalikoimiimme ja ryhdy töihin!
  Lue
 • Puutarhapumput ja kastelutarvikkeet - varmista pihasi hyvinvointi
  Puutarhapumput ja kastelutarvikkeet - varmista pihasi hyvinvointi
  Oikeanlainen kastelu varmistaa, että puutarhan kasvit ja nurmikko pysyvät vihreinä ja elinvoimaisina. Bauhaus tarjoaa varmasti edulliseen hintaan toimivia ratkaisuja istutusten ja nurmikon kasteluun, tarvitsetpa sitten sadetinta, suihkupistoolia tai -sauvaa.
  Lue
 • Turvaa kotisi sekä kesäasuntosi varkailta ja vahingoilta
  Turvaa kotisi sekä kesäasuntosi varkailta ja vahingoilta
  Mietitkö, onko kotona tai mökillä kaikki hyvin? Kodin ja kesäasunnon turvallisuus on varmasti meille jokaiselle tärkeää, puhumattakaan oman itsensä turvasta ja koskemattomuudesta. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja ideoita, joilla lisäät turvallisuutta kodissasi ja kesämökilläsi.
  Lue
 • Ilmastointilaitteet, kosteudenpoistajat ja tuulettimet
  Nauti miellyttävästä ja puhtaasta sisäilmasta vuoden ympäri
  Suomen kesä on tunnetusti lyhyt, mutta monet asunnot ja työpaikat voivat lämmetä kesällä tukahduttavan kuumiksi. Suomessa kuumuus haittaa vain muutaman kuukauden ajan vuosittain, minkä vuoksi ilmastointilaite tai tuuletin on hyvä ratkaisu tilanteeseen.
  Lue
 • Kiuas on joka saunan sydän - ostajan opas
  Kiuas on joka saunan sydän - ostajan opas
  Hyvä kiuas on joka saunan sydän ja hyvien löylyjen edellytys. Markkinoilla on valtava määrä eri tyyppisiä, -muotoisia, -värisiä ja -kokoisia kiukaita, ja niin myös meillä Bauhausin valikoimissa. Parhaimman saunakokemuksen antaa kiuas, joka vastaa löylyhuoneen tilavuutta sekä saunojan toiveita ja tottumuksia.
  Lue
 • Ulkomaalit ja kyllästeet - onnistu maalauksessa oikeilla välineillä
  Ulkomaalit ja kyllästeet - onnistu maalauksessa oikeilla välineillä
  Kaipaatko uutta maalipintaa talollesi? Onko terassisi tai ulkokalusteesi ehostuksen tarpeessa? - Vinkit ulkomaalien ja kyllästeiden valintaan ja maalaukseen
  Lue
 • Rakennustelineet ja tikkaat - turvallisuus ennen kaikkea
  Rakennustelineet ja tikkaat - Turvallisuus ennen kaikkea
  Korkeissa työskentelyolosuhteissa, kuten talojen ulkoseinustoilla ja katoilla, portaikoissa ja varastohalleissa, on kaikkein tärkeintä tietenkin työskentelyturvallisuus.
  Lue
 • Vinkit terassin rakentamiseen painekyllästetyllä puulla
  Vinkit terassin rakentamiseen painekyllästetyllä puulla
  Terassin rakentaminen painekyllästetyllä puulla – materiaalit, suunnittelu ja rakennusohjeet
  Lue
 • Pihakivet ja -laatat – valinta ja asennus
  Pihakivet ja -laatat – valinta ja asennus
  Pihakivet ja -laatat tuovat ilmettä ja ryhtiä pihallesi – Lue vinkit valintaan, asennukseen ja hoitoon.
  Lue
 • Kodin ja pihan pesurit
  Kodin ja pihan pesurit
  Painepesurit, höyrypesurit sekä ikkunapesurit tuottavat varmasti puhdasta jälkeä kodissa ja pihallasi. Katso vinkit valintaan ja käyttöön!
  Lue
 • Mökit, vajat ja piharakennukset – uusia mahdollisuuksia pihalle
  Mökit, vajat ja piharakennukset – uusia mahdollisuuksia pihalle
  Haaveiletko omasta pihamökin rauhasta, kaipaavatko lapset leikkipaikkaa pihalle tai haluaisitko grillikatoksen vaikkapa mökille? Vai kaipaatko varastotilaa esim. puutarhakoneille ja -kalusteille? Löydät laajasta valikoimastamme käytännölliset, kestävät ja helposti koottavat mökit, varastot sekä muut piharakennukset.
  Lue
 • Käytännölliset ja ekologiset kuivakäymälät - mukavuutta mökille
  Käytännölliset ja ekologiset kuivakäymälät
  Erilaisia kuivakäymälöitä on viime vuosina tullut markkinoille lukuisia eri malleja ja niiden käyttö niin kotona kuin mökeilläkin on selkeästi yleistymässä.
  Lue
 • Oikeanlaisen kirveen valinta ja ohjeet onnistuneeseen puusavottaan
  Oikeanlaisen kirveen valinta ja ohjeet onnistuneeseen puusavottaan

  Työskentely oikeanlaisella ja –kokoisella kirveellä on onnistuneen puusavotan edellytys ja vähentää myös työstä aiheutuvaa lihasrasitusta. Kirveitä on erikokoisia eri käyttötarkoituksiin pienistä retkikirveistä aina suurempiin halkaisukirveisiin ja kaikkea siltä väliltä.

  Lue
 • Tärkeää tietoa sähköasennuksesta.
  Tärkeää tietoa sähköasennuksesta.

  Suunnitellessasi sähköasennuksia sinun on hyvä huomioida, mitkä työt voit tehdä myös itse tai milloin tarvitset ammattilaisen apua.

  Lue
 • Miten valita oikea lamppu kotiin?
  Miten valita oikea lamppu kotiin?

  Lampun valinta on aina yksilöllistä ja tulos riippuu lampun käyttöympäristöstä sekä sen valossa suoritettavista toimista.

  Lue
 • Houkuttele pihallesi hyödyllisiä hyönteisiä
  Houkuttele pihallesi hyödyllisiä hyönteisiä
  Iloa ja hyötyä hyönteisistä! Hyönteisten apu on korvaamatonta kotipuutarhurille, sillä ne pitävät puutarhan tuholaiset kurissa ja auttavat kasvien pölytyksessä. Hyönteishotellin avulla voit houkutella pihasi asukkaiksi kimalaisia, mehiläisiä, leppäkerttuja ja perhosia.
  Lue
 • Näin onnistut terassin käsittelyssä
  Näin onnistut terassin käsittelyssä
  Kevään koittaessa ja terassin paljastuessa lumen alta ei terassi välttämättä olekaan toivotussa juhlakunnossa. Puuöljyt ovat säärasitukselle joutuvien vaakapuupintojen hoitoaineita. Puuöljyillä käsitellään terassirakenteet, ulkolattiat, laiturit ja puutarhakalusteet. Säännöllisesti huollettu terassi kestää pidempään ja näyttää edustavalta.
  Lue
 • Markiisit ja näkösuojat tuovat pihalle persoonallista ilmettä ja
  Markiisit ja näkösuojat tuovat pihalle persoonallista ilmettä ja tehokasta suojaa
  Markiisit suojaavat kätevästi auringonpaisteelta, tuulelta, sateelta ja uteliailta katseilta kotipihallasi. Tutustu valikoimaamme!
  Lue
 • Uima-altaat ja kylpytynnyrit - Vesileikit alkavat Bauhausista
  Uima-altaat ja kylpytynnyrit - Vesileikit alkavat Bauhausista
  Kesän iloiset vesileikit - mukava tapa viettää lämpimiä kesä- ja lomapäiviä! Tai miltä tuntuisi pulahtaa lämpimään veteen viileänä päivänä tai jopa talvipakkasella? Keitaan luominen omalle pihalle tai puutarhaan ei koskaan ole ollut yhtä helppoa! Tässä muutamia tuote-esimerkkejä uima-allas-, ulkoporeamme- ja kylpytynnyrivalikoimistamme.
  Lue
 • Näin pidät hyönteiset ja tuholaiset loitolla pihalla ja puutarhassa
  Näin pidät hyönteiset ja tuholaiset loitolla pihalla ja puutarhassa
  Kuiva ilma, liian kylmä tai kuuma lämpötila eivät suosi hyttystä, vastaavasti kesäpäivän kääntyessä iltaan ne tulevat esiin. Etanat aiheuttavat vahinkoa puutarhassa oleville kasveille. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja vinkkejä, joilla pidät hyttyset, etanat sekä muut kutsumattomat puutarhan vieraat loitolla.
  Lue
 • Aidat ja aitaus - rajaa pihasi helposti ja tyylikkäästi
  Aidat ja aitaus - rajaa pihasi helposti ja tyylikkäästi
  Aidoilla rajaat tyylikkäästi pihasi. Ne toimivat myös tyylikkäinä koriste-elementteinä puutarhassasi tai vaikkapa terassin päädyssä. Tutustu ja hae inspiraatiota unelmiesi aitauksiin. Lue myös vinkit aidan maalaukseen tai rakentamiseen.
  Lue
 • Kaikkea veneilyyn Bauhausista – venemaalit, navigointi ja kalastustarvikkeet
  Kaikkea veneilyyn Bauhausista – venemaalit, navigointi ja kalastustarvikkeet
  Kaipaako veneesi huoltoa, pesua tai uutta väriä pintaan? Meiltä maalit, pesuaineet ja muut kemikaalit veneen huoltoon ja ehostukseen. Meiltä myös purjehdusvaatteet ja pelastusliivit, perämoottorit, akut ja kaapelit, navigointilaitteet ja muu vene-elektroniikka, lepuuttajat, kalastustarvikkeet sekä kaikkea mahdollista veneisiin ja veneilyyn. Tutustu valikoimaan ja katso vinkkejä veneen huoltoon ja varustukseen.
  Lue
 • Mukavuuksia mökille Bauhausista
  Mukavuuksia mökille Bauhausista
  Mökkielämä on osa suomalaista sielunmaisemaa ja monien suomalaisten lempipuuhaa etenkin kesäisin. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja ideoita, joilla voit tuoda lisämukavuutta, ekologisuutta ja helppoutta mökkiasumiseen – perinteitä kunnioittaen.
  Lue
 • Grillin valinta – valitse sinulle sopiva grilli ja onnistu
  Grillin valinta – valitse sinulle sopiva grilli ja onnistu
  Kesä ja grillaaminen mielessä? Valitse oikea grilli ja välineet - lue vinkit ja neuvot!
  Lue
 • Ruohonleikkurit, ajoleikkurit ja trimmerit - onnistu ruohonleikk
  Ruohonleikkurit, ajoleikkurit ja trimmerit - onnistu ruohonleikkuussa
  Vastaleikatun, kauniin nurmikon tuoksu ja näky luovat kesäisen mielen. Nurmikon kunnossapito vaatii kuitenkin oikeanlaiset työvälineet kohteen ja halutun lopputuloksen mukaan. Oikean ruohonleikkurin valinta tekee nurmikon leikkuusta mieluista. Valitse oikeat välineet juuri sinulle ja onnistu ruohonleikkuussa.
  Lue
 • Puutarhakalusteiden valinta ja hoito
  Puutarhakalusteiden valinta ja hoito
  Minkälaiset puutarhakalusteet sopisivat minulle? Miten hoidan puutarhakalusteita? Vinkkejä ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.
  Lue
 • Kompostointi ja kompostorit – askel kohti ekologisempaa elämää
  Kompostointi ja kompostorit – askel kohti ekologisempaa elämää
  Kompostointi on helppo tapa kierrättää kodin bio-­ ja puutarhajätettä. Kompostoimalla säästät luontoa ja rahaa. Lopputuloksena syntyvä valmis komposti on muhevaa maanparannusainetta.
  Lue
 • Oma kasvihuone - luksusta elämään ja lautaselle
  Oma kasvihuone – luksusta elämään ja lautaselle
  Oma kasvihuone on monen kodin viherpeukalon suuri unelma. Kasvattamalla hyötykasvisi itse saat aterioihisi taatusti tuoreita, puhtaita ja ravinteikkaita raaka-aineita.

 Tutustu laajaan kasvihuonevalikoimaamme sekä lue vinkit kasvihuoneen valintaan ja sijoitukseen!
  Lue
 • Ison nurmikon hoito - robottiruohonleikkurit ja ajoleikkurit
  Ison nurmikon hoito – robottiruohonleikkurit ja ajoleikkurit
  Suuren nurmikkoalueen siistinä pitämisessä hyvät välineet ovat tarpeen. Robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon automaattisesti haluamanasi ajankohtana, jolloin aikaa vapautuu muuhun tekemiseen. Vaivattomuus, tarkka leikkuujälki ja hiljainen toimintaääni ovat robottiruohonleikkurin valttikortteja. Puutarhatraktori on lyömätön laajojen nurmialueiden kunnossapidossa. Lisävarusteiden kanssa siitä saa ympärivuotiseen käyttöön sopivan työvälineen.
  Lue
 • Weber-kiinnityslaastit
  Näin valitset oikean kiinnityslaastin
  Löydä sopiva laasti kaikkiin laatoitustöihisi, oli kyseessä sitten vaikka kylpyhuoneen seinän tai uima-altaan laatoitus.
  Lue

7283+ Tyytyväistä asiakasta!

9615 arvostelua