Ilmainen toimitus yli 350 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU350. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Tuoteuutiset

 • IMPRESSIVO® ja Jussi - aina sama runko
  IMPRESSIVO® ja Jussi - aina sama runko
  Tilan ilmeen voi uudistaa vaihtamalla olemassa olevat muoviosat Jussista Impressivo- muotoiluun.
  Lue
 • Luonnonmukainen Seramis-savirouhe mullistaa kasvienhoidon
  Luonnonmukainen Seramis-savirouhe mullistaa kasvienhoidon
  Seramis-savirouhe on jokaisen viherpeukalon ja kotipuutarhurin unelma. Luonnonmukainen, mullan tilalla käytettävä savirouhe imee ja varastoi huokoisen rakenteensa ansiosta suuria määriä vettä, ja luovuttaa sitä kasvien käyttöön niiden tarpeen mukaan.
  Lue
 • RYOBI PHONE WORKS™ - muunna puhelimesi oikeaksi työkaluksi!
  RYOBI PHONE WORKS™ - muunna puhelimesi oikeaksi työkaluksi!
  Mittaa, linjaa, laske, tarkasta, tasaa ja paikanna luotettavasti ja helposti kotisi projektit ja mahdolliset ongelmakohteet Ryobi Phone Works-laitteilla. Voit käyttää niitä yhdessä iPhone- tai Android-älypuhelimen kanssa, mittauslaitteiden käyttö ei koskaan ole ollut näin helppoa!
  Lue
 • Fibo-märkätilalevyt - ihanteellinen ja takuuvarmasti vesitiivis valinta
  Fibo-märkätilalevyt - ihanteellinen ja takuuvarmasti vesitiivis valinta
  Fibo on tyylikäs ja vesitiivis seinälevyratkaisu pesu- ja kylpyhuoneisiin sekä keittiöiden välitilaan. Tiloihin, missä pintojen on kestettävä kaikki arjen haasteet.
  Lue
 • Finnurmi® - helppo ja vaivaton kotimainen siirtonurmi
  Finnurmi® - helppo ja vaivaton kotimainen siirtonurmi
  Finnurmen siirtonurmi on ympäristöystävällinen, moderni ja vaivaton ratkaisu niin kotipihalle kuin esimerkiksi julkisille piha-alueille ja golfkentille. Se on aitoa luonnonnurmea ja soveltuu jokaiseen kohteeseen, jossa nurmea voi ylipäätään käyttää.
  Lue
 • Luoman mökit, vajat ja piharakennukset – sertifioitua suomalaista laatua
  Luoman mökit, vajat ja piharakennukset – sertifioitua suomalaista laatua
  Luoman piharakennukset tuovat kotisi tai mökkisi pihalle uusia käyttömahdollisuuksia sekä paikkoja viettää aikaa. Vajat ja varastot tuovat pihallesi käytännöllistä varastointi- ja säilytystilaa. Katso ideoita ja vinkkejä!
  Lue
 • Aduro takat ja kamiinat - modernia tanskalaista muotoilua
  Aduro® takat ja kamiinat - modernia tanskalaista muotoilua
  Aduro-uunit ovat upean moderneja ja tunnelmallisia kodin sydämiä tuoden aitoa, luonnollista lämpöä ja liekkien lumoa. Ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi tiloihin, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti. Aduro-takat ja kamiinat ovat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemia. Heidän ensisijaisena tehtävänään on ollut luoda moderneja ja ympäristöystävällisiä takkauuneja.
  Lue
 • Seramis -savirouhe Orkideoille
  Seramis -savirouhe Orkideoille
  Varastoi vettä – kastele harvemmin! Seramis Savirouhe orkideoille on valmistettu poltetusta, huokoisesta savesta sekä tarkoin valikoidusta männynkuoresta, joka luo juurille optimaaliset olosuhteet, sekä rakenteellisesti, että ilmavuuden ansiosta.
  Lue
 • Maler ART-sisustuslevyt
  Maler ART-sisustuslevyt
  ART-sisustuslevyt ovat leveitä ja helposti asennettavia MDF-tuotteita. Suunnittelussa on pääpaino ollut kahdessa asiassa: näyttävät pinta-ratkaisut ja asentamisen helppous. ART-levyillä saadaan nopeasti valmista pintaa. Uudiskohteissa ei ole tarvetta tasoitus- ja hiomistöille. Saneerauskohteissa ART-levyn voi asentaa suoraan vanhan pinnan päälle.
  Lue
 • Aitokiuas
  Aitokiuas
  Legendaarinen Aitokiuas on suomalainen huippukeksintö jo hyvin pitkän ajan takaa. Siitä on otettu nautittavat löylyt Kekkosen toimesta Tamminiemessä ja sellainen on tietysti myös nykyään Mäntyniemessä.
  Lue
 • Gardena Smart System
  Gardena smart system
  Uuden GARDENA smart system -järjestelmän avulla puutarhanhoito on entistäkin mukavampaa. Voit hoitaa kastelun ja nurmikonleikkuun missä ja milloin tahansa, yhdellä sovelluksella. Tutustu!
  Lue
 • Yale Smart Living – uusi ja älykkäämpi tapa turvata kotisi
  Yale Smart Living – uusi ja älykkäämpi tapa turvata kotisi
  Mietitkö usein töissä ollessasi, ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun, lukinneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle? Tai ehkä haluat matkalla nähdä, onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa? Yale Smart Living tekee tästä yksinkertaista!
  Lue
 • Weber-kiinnityslaastit
  Näin valitset oikean kiinnityslaastin
  Löydä sopiva laasti kaikkiin laatoitustöihisi, oli kyseessä sitten vaikka kylpyhuoneen seinän tai uima-altaan laatoitus.
  Lue
 • Rust-Oleum Glitter – säihkettä seinille, huonekaluille ja kodin
  Rust-Oleum Glitter – säihkettä seinille, huonekaluille ja kodin esineille
  Rust-Oleum Glitter on aivan uudenlainen viimeistelymaali, joka antaa seinille sekä huonekaluille ja muille kodin esineille kauniin kimmeltävän, sädehtivän pinnan. Maalista on saatavilla kolme sävyvaihtoehtoa: Kulta, Hopea ja Ruusu – ja jokaista sävyä löytyy kolmessa eri kimallusasteessa. Tutustu valikoimaamme!
  Lue
 • Bokashi Organko keittiökompostorit
  Bokashi Organko keittiökompostorit
  Bokashointi on biojätteiden muuntamista mullaksi helposti, siististi ja ekologisesti. Siistiä ja täysin hajutonta kompostoria voi käyttää vaikka olohuoneen nurkassa.
  Lue
 • Avaimeton älylukko – Yale Doorman
  Avaimeton älylukko – Yale Doorman
  Yale Doorman älylukossa tiivistyy innovatiivisyys, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Se sopii ulko-oviin niin kotona kuin vapaa-ajan asunnossakin.
  Lue
 • Ryobi ONE+ – yksi akku ja yli 100 eri sähkötyökalua!
  Ryobi ONE+ – yksi akku ja yli 100 eri sähkötyökalua!
  Ryobi ONE+ -järjestelmä on ainutlaatuinen työkalusarja, jossa yhtä ja samaa akkua sekä laturia voidaan käyttää yli 100:n eri kodin- ja puutarhatyökalun kanssa.
  Lue
 • Woodex Bioleum -puuöljy – valmistettu uusiutuvista luonnonvaroi
  Woodex Bioleum - ympäristöystävällinen puuöljy terassin käsittelyyn
  Woodex Bioleum -puuöljy on harppaus eteenpäin uusiutuvien luonnonvarojen hyödyntämisessä. Sen raaka-aineista jopa 80 % on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista.
  Lue

6236+ Tyytyväistä asiakasta!

8027 arvostelua