Ladataan

Tuoteuutiset

 • IMPRESSIVO® ja Jussi - aina sama runko
  IMPRESSIVO® ja Jussi - aina sama runko
  Tilan ilmeen voi uudistaa vaihtamalla olemassa olevat muoviosat Jussista Impressivo- muotoiluun.
  Lue
 • Luonnonmukainen Seramis-savirouhe mullistaa kasvienhoidon
  Luonnonmukainen Seramis-savirouhe mullistaa kasvienhoidon
  Seramis-savirouhe on jokaisen viherpeukalon ja kotipuutarhurin unelma. Luonnonmukainen, mullan tilalla käytettävä savirouhe imee ja varastoi huokoisen rakenteensa ansiosta suuria määriä vettä, ja luovuttaa sitä kasvien käyttöön niiden tarpeen mukaan.
  Lue
 • RYOBI PHONE WORKS™ - muunna puhelimesi oikeaksi työkaluksi!
  RYOBI PHONE WORKS™ - muunna puhelimesi oikeaksi työkaluksi!
  Mittaa, linjaa, laske, tarkasta, tasaa ja paikanna luotettavasti ja helposti kotisi projektit ja mahdolliset ongelmakohteet Ryobi Phone Works-laitteilla. Voit käyttää niitä yhdessä iPhone- tai Android-älypuhelimen kanssa, mittauslaitteiden käyttö ei koskaan ole ollut näin helppoa!
  Lue
 • Uuden ajan älylukko - Yale Doorman
  Uuden ajan älylukko - Yale Doorman
  Yale Doorman älylukossa tiivistyy innovatiivisyys, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Se sopii ulko-oviin niin kotona kuin vapaa-ajan asunnossakin. Tutustu ja ihastu!
  Lue
 • Fibo-Trespo -märkätilalevyt - ihanteellinen ja takuuvarmasti vesitiivis valinta
  Fibo-Trespo -märkätilalevyt - ihanteellinen ja takuuvarmasti vesitiivis valinta
  Fibo-Trespo on tyylikäs ja vesitiivis seinälevyratkaisu pesu- ja kylpyhuoneisiin sekä keittiöiden välitilaan. Tiloihin, missä pintojen on kestettävä kaikki arjen haasteet.
  Lue
 • Finnurmi® - helppo ja vaivaton kotimainen siirtonurmi
  Finnurmi® - helppo ja vaivaton kotimainen siirtonurmi
  Finnurmen siirtonurmi on ympäristöystävällinen, moderni ja vaivaton ratkaisu niin kotipihalle kuin esimerkiksi julkisille piha-alueille ja golfkentille. Se on aitoa luonnonnurmea ja soveltuu jokaiseen kohteeseen, jossa nurmea voi ylipäätään käyttää.
  Lue
 • Luoman mökit, vajat ja piharakennukset – sertifioitua suomalaista laatua
  Luoman mökit, vajat ja piharakennukset – sertifioitua suomalaista laatua
  Luoman piharakennukset tuovat kotisi tai mökkisi pihalle uusia käyttömahdollisuuksia sekä paikkoja viettää aikaa. Vajat ja varastot tuovat pihallesi käytännöllistä varastointi- ja säilytystilaa. Katso ideoita ja vinkkejä!
  Lue
 • Aduro takat ja kamiinat - modernia tanskalaista muotoilua
  Aduro® takat ja kamiinat - modernia tanskalaista muotoilua
  Aduro-uunit ovat upean moderneja ja tunnelmallisia kodin sydämiä tuoden aitoa, luonnollista lämpöä ja liekkien lumoa. Ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi tiloihin, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti. Aduro-takat ja kamiinat ovat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemia. Heidän ensisijaisena tehtävänään on ollut luoda moderneja ja ympäristöystävällisiä takkauuneja.
  Lue
 • Seramis -savirouhe Orkideoille
  Seramis -savirouhe Orkideoille
  Varastoi vettä – kastele harvemmin! Seramis Savirouhe orkideoille on valmistettu poltetusta, huokoisesta savesta sekä tarkoin valikoidusta männynkuoresta, joka luo juurille optimaaliset olosuhteet, sekä rakenteellisesti, että ilmavuuden ansiosta.
  Lue
 • Maler ART-sisustuslevyt
  Maler ART-sisustuslevyt
  ART-sisustuslevyt ovat leveitä ja helposti asennettavia MDF-tuotteita. Suunnittelussa on pääpaino ollut kahdessa asiassa: näyttävät pinta-ratkaisut ja asentamisen helppous. ART-levyillä saadaan nopeasti valmista pintaa. Uudiskohteissa ei ole tarvetta tasoitus- ja hiomistöille. Saneerauskohteissa ART-levyn voi asentaa suoraan vanhan pinnan päälle.
  Lue
 • Aitokiuas
  Aitokiuas
  Legendaarinen Aitokiuas on suomalainen huippukeksintö jo hyvin pitkän ajan takaa. Siitä on otettu nautittavat löylyt Kekkosen toimesta Tamminiemessä ja sellainen on tietysti myös nykyään Mäntyniemessä.
  Lue
 • Gardena Smart System
  Gardena smart system
  Uuden GARDENA smart system -järjestelmän avulla puutarhanhoito on entistäkin mukavampaa. Voit hoitaa kastelun ja nurmikonleikkuun missä ja milloin tahansa, yhdellä sovelluksella. Tutustu!
  Lue

3673+ Tyytyväistä asiakasta!

4407 arvostelua