Ilmainen toimitus yli 400 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU400. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Palvelut

Palvelut

Olet meille ykkönen - lupaamme palvella sinua ammattitaidolla, asiantuntemuksella ja asiallisesti! Osaava henkilökuntamme auttaa ja palvelee sinua myös kiperissä kysymyksissä, käänny rohkeasti puoleemme. Runsaan ja edullisen tavaratarjonnan saat meiltä halutessasi myös erilaisia palveluita, jotka helpottavat arkipäivääsi tarvitsitpa sitten asennusta, kuljetusta, levynleikkausta, vuokrakonetta, rahoitusta tai peräkärryä lainaksi.


REMONTTI- JA ASENNUSPALVELU

Tarvitsetko yksittäisen tuotteen pienasennusta tai koko tilan remontointia? Ja sinulla ei ehkä ole aikaa tehdä itse tai hankkia eri osaajia? Ei hätää – anna meidän auttaa. Me remontoimme niin märkä- kuin kuivatilatkin luotettavasti ja edullisesti projektin alusta loppuun asti. Saat meiltä asiantuntevat neuvot ja ideat suunnitelmineen ja kustannusarvioineen ja pysyt varmasti sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

asennuspalvelu

360palvelu

Pienasennusvalikoimamme on laaja! Asennamme mm. erilaiset lattiapinnat, ovet, portaat, hanat, altaat, liesituulettimet, WC-istuimet, suihkuseinät ja –kaapit, sähkökiukaat ja laudepaketit. Näiden perusasennusten lisäksi teemme myös asiakaskohtaisia pienasennuksia – kannattaa siis rohkeasti kysyä!

Vai kaipaatko kotiisi pientä remonttia vai vähän isompaakin? Asennamme ja remontoimme edullisesti myös Avaimet käteen –periaatteella, olipa sitten kyse huonetiloista, keittiöstä tai kylpyhuoneesta. 360 –palvelumme kattaa kaiken tarvittavan; neuvonnan, suunnittelun, purun, asennuksen – vaikkapa roskien poisviennin, jos näin haluat. Ja voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta!

Tarjoamme asennuspalvelun tavarataloistamme ostettuihin tuotteisiin.

Lue lisää »


vuokrakoneetVUOKRAKONEET

Kun tarvitset tehokasta ja ammattimaista konetta vain hetkellisesti, ehkä paras ratkaisu on vuokrata tämä kone ostamisen sijaan. Tavarataloissamme on laaja valikoima erilaisia vuokrakoneita moneen eri käyttöön ja tarpeeseen. Kysy lisää tavarataloistamme!

Vuokrakoneita voi nyt varata myös verkkosivujemme kautta, siirry palveluun tästä.

 


levynleikkausLEVYNLEIKKAUS

Anna ammattilaisten auttaa ja sahata levytavarasi haluamiisi mittoihin! Näin säästät aikaa ja vaivaa ja remonttisi helpottuu huomattavasti. Saat suorat leikkaukset jopa odottaessasi tavaratalojemme sahauspalvelupisteistä. Teemme erikoisemmat sahaukset, muotoilut ja altaiden upotukset tilaustyönä tavarataloistamme ostamaasi levytavaraan.

Katso palveluhinnasto »

 


kotiinkuljetusKOTIINKULJETUS

Tarvitsetko kuljetuspalvelua? Toimitamme tavarataloistamme ostetut tuotteesi kotiin tai antaamasi osoitteeseesi kaikialle Manner-Suomessa. Voit valita parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun tuotteen koon ja painon mukaan. Voit myös lainata peräkärryämme, mikäli kuljetat mieluummin tavarat kuitenkin itse.

Toimitamme myös verkkokauppaostoksesi haluamaasi osoitteeseen, tutustu ehtoihin ja eri vaihtoehtoihin tästä.

 

 


peräkärryPERÄKÄRRYN LAINAUS

Meiltä voit lainata peräkärrymme veloituksetta käyttöösi kolmen (3) tunnin ajaksi.

Veloitamme peräkärryn lainauksesta 50 € pantin, minkä palautamme alle 3 tunnin lainasta. Voit siis lainata peräkärryämme ilmaiseksi kolmen (3) tunnin ajan meiltä ostamillesi tuotteille. Maksimi laina-aika saman päivän palautuksille on 6 tuntia.

Peräkärry on mahdollista lainata myös yön yli, mikäli lainaus tapahtuu tavaratalon viimeisen aukiolotunnin aikana. Peräkärry tulee tällöin palauttaa seuraavana päivänä tavaratalojemme avauduttua, arkisin klo 8.00, lauantaisin klo 10.00 ja sunnuntaisin klo 11.00 mennessä. Yön yli lainaus ei ole mahdollista, mikäli tavaratalo on seuraavana päivänä suljettu.

Emme palauta 50 € panttia yli kolmen (3) tunnin tai ehtojen vastaisesta yön yli lainasta, jonka lisäksi veloitamme lainasta 10 € per alkava tunti.

Peräkärry lainataan aina paikan päällä tavaratalossa. Peräkärryä ei voi varata etukäteen tai puhelimitse.


rahoitusRAHOITUS

Jotakin puuttuu? Rahoituksella ratkaisuun. Tee hankintasi helposti ja joustavasti edullisella ja vaivattomalla rahoitusratkaisullamme. Saat sen meiltä kätevästi ja heti käyttöösi. Lue lisää ja hae korttisi täältä.

Verkkokauppaostoksesi voit maksaa usealla eri tavalla - kaikki yleisimmät maksutavat ja luottokortit toimivat maksuvälineinä. Näiden lisäksi voimme myös laskuttaa ostoksesi tai voit maksaa ne osamaksulla. Tutustu eri vaihtoehtoihin tästä.

 


vaihto ja palautus30 PÄIVÄN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Mikäli ostoksesi ei osoittaudu mieleiseksi tai ostettu määrä on liian suuri, voit palauttaa tavarataloistamme ostamasi tuotteen 30 päivän aikana tuotteen ostohetkestä. Palautat vain käyttämättömän tuotteen vahingoittumattomassa alkuperäisessä myyntipakkauksessaan tavarataloomme ja esität kassakuitin, niin saat rahat takaisin ostossa käyttämälläsi maksutavalla. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske toimitusmyyntituotteita, määrämittaan leikattuja tuotteita eikä sävytettyjä maaleja.

Myös verkkokaupan tuotteillamme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tutustu ehtoihin tästä.


takuu5 VUODEN TAKUU

Myönnämme kuluttaja-asiakkaille kaikista sähkö- ja moottorikäyttöisistä työkaluista ja koneista 5 vuoden takuun takuuehtojemme mukaisesti. Tämä lisäturva on merkittävä etu, josta ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja.

Lue lisää tästä linkistä.

 

 

 

 


lahjakorttiLAHJAKORTTI

Haluatko muistaa lahjalla, joka on varmasti mieluinen ja jota lahjansaaja arvostaa? Anna BAUHAUSin lahjakortti, niin annat lahjaksi valinnanvapauden niin tuotteeseen kuin ostohetkeen. Lahjakortti ladatataan haluamallasi summalla ja saat kortin heti mukaasi tavarataloistamme. Korttia ei tarvitse käyttää kerralla sen täydestä arvosta ja sillä voi maksaa kaikissa Suomen tavarataloissamme vuoden ajan ostohetkestä alkaen.

 


pluscardYRITYSMYYNTI

Yrittäjä, keskitä ostoksesi – saat rahanarvoisia etuja ostaessasi tavarataloistamme! Yritysasiakkaanamme saat 10 % jälkihyvitteen kaikista ostoksistasi 5.000 euron ostorajan ylittyessä 12 kuukauden seurantajakson aikana. Siis 500 euroa tai jopa enemmänkin suoraan tilillesi seurantajakson jälkeen - mitä enemmän ostat, sen suuremman bonuksen saat. Jos et ole vielä yritysasiakkaamme, hae korttia, saat sen heti mukaasi tavarataloistamme, ja voit alkaa kerryttämään bonustasi vaikka heti. Kortti on maksuton hankkia ja omistaa, ei vuosi-, tili- tai luottorajamaksuja. Kysy lisää tavarataloistamme!

7283+ Tyytyväistä asiakasta!

9615 arvostelua