Keittiö ja Kylpymaailma -tarjouksia »

Ladataan

Remontti- ja asennuspalvelu

Remontti- ja asennuspalvelu

Remontti- ja asennuspalvelut luotettavasti ja edullisesti BAUHAUSista!

Yhteydenottopyyntö »

Tarvitsetko yksittäisen tuotteen pienasennusta tai koko tilan remontointia? Sinulla ei ehkä ole aikaa tai osaamista asentaa tai remontoida itse? Ei hätää – anna meidän auttaa. Me teemme pienasennukset sekä remontoimme märkä- ja kuivatilat luotettavasti ja edullisesti alusta loppuun asti. Tutustu palveluvalikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä! Saat meiltä asiantuntevat neuvot ja ideat suunnitelmineen ja kustannusarvioineen sekä luotettavat ammattilaiset käyttöösi projektisi alusta loppuun asti!

Muista hyödyntää myös kotitalous-vähennys. Katso lisää www.vero.fi

Pienasennusvalikoimamme on laaja! Asennamme mm. erilaiset lattiapinnat, ovet, portaat, hanat, altaat, liesituulettimet, WC-istuimet, suihkuseinät ja –kaapit, sähkökiukaat ja laudepaketit. Näiden perusasennusten lisäksi teemme myös asiakaskohtaisia pienasennuksia – kannattaa siis rohkeasti kysyä!

Vai kaipaatko kotiisi pientä remonttia vai vähän isompaakin? Asennamme ja remontoimme edullisesti myös Avaimet käteen –periaatteella, olipa sitten kyse huonetiloista, keittiöstä tai kylpyhuoneesta. 360 –palvelumme kattaa kaiken tarvittavan; neuvonnan, suunnittelun, purun, asennuksen – vaikkapa roskien poisviennin, jos näin haluat. Ja voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta!

Tarjoamme asennuspalvelun tavarataloistamme ostettuihin tuotteisiin.

Kysy lisää lähimmästä tavaratalostasi tai yhteydenottolomakkeella.

asennuspalvelu

Lattia

Meiltä saat erilaiset lattiamateriaalit asennettuna kaiken kokoisiin kohteisiin. Asennamme mm. laminaatit, parketit, korkkilattiat ja muovimatot.

Parketin asennus

Laminaatin asennus

Parketin asennus Laminaatin asennus
Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan parketin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan laminaatin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Koti kuntoon

Ovi- ja ikkuna-asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista. Näin työ tulee tehdyksi varmasti oikein ja ovi asettuu tiiviisti, eikä lämpö ei pääse karkaamaan. Asennamme mm. ulko-, väli- ja taiteovet, ullakkoportaat, paneelit. Sekä saat meiltä myös sisämaalaukset, tapetoinnin ja säilytysjärjestelmien asennukset.

Ulko-oven asennus

Taiteoven asennus

Ulko-oven asennus Taiteoven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen pois-
kuljetus ja työn luovutus.

Ulko-oven asennus alk. 299 €

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Taiteoven asennus alk. 119 €

Välioven asennus

Ullakkoportaiden asennus

Välioven asennus Ullakkoportaiden asennus
Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus. Välioven asennus alk. 119 €

Perusasennushintaan sisältyy portaiden asentaminen valmiiseen moduuli-mittaiseen aukkoon (70 x 130 cm) sekä pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Ullakkoportaiden asennus alk. 199 €

Keittiö

Asennamme mm. hanat, altaat, liesituulettimet, laminaatti- ja MDF-työtasot sekä välitilalevyt.

Altaan upotusleikkaus

Keittiöhanan asennus

Altaan upotusleikkaus Keittiohanan asennus
Perushintaan sisältyy altaan upotusleikkaus asiakkaan antamin mittatiedoin. Hintaesimerkkejä: kulmikas 25 €, pyöreä tai soikea 35 €. Saatavana myös muita levynleikkauspalveluita ja työtason asennuspalvelu.  Altaan upotusleikkaus alk. 25 €

Keittiöhanan asennus sisältäen uuden keittiöhanan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan hanan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Keittiöhanan asennus 149 €
 

Asennus on saatavissa BAUHAUSista hankituille tuotteille. Asennus 30km päähän Bauhausin tavaratalosta. Ylittävät kilometrit hinnaston mukaan. Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi hana asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Liesituulettimen asennus

Liesituulettimen asennus

Anna ammattilaistemme sahata Bauhausista ostetun levytavarasi haluamiisi mittoihin

Suorat leikkaukset jopa odottaessa sahauspalvelupisteestämme. Erikoisemmat sahaukset, muotoilut ja altaiden upotukset tilauksesta!

Sahauspalvelu

 
Liesituulettimen asennus sisältäen uuden liesituulettimen kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet, vanhan liesituulettimen irrotuksen, poisviennin ja jätekulut. Liesituulettimen asennus 149 €

 

 
Asennus on saatavissa BAUHAUSista hankituille tuotteille. Asennus 30km päähän Bauhausin tavaratalosta. Ylittävät kilometrit hinnaston mukaan. Uusi liesituuletin asennetaan asennusvalmiiseen paikkaan ja liitetään olemassa olevaan pistotulppaan tai sähkökaapelointeihin. Kalusteiden muokkaus uuden liesituulettimen mittoihin, ilman poistoputkien sekä hormiliitosten muokkaaminen tai pidentäminen ja sähköpistorasian asennus tai uusien sähkökaapelointien tekeminen toteutetaan erikseen veloitettavana lisätyönä. 

 

WC/Kylpyhuone

Märkätiloissa asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista vesivahinkojen välttämiseksi. Asennamme mm. hanat, WC-istuimet, suihkuseinät, suihku- ja peilikaapit, altaat, ammeet sekä kalusteryhmät.

HANAN/SEKOITTAJAN asennus

Lattiamallisen WC-ISTUIMEN asennus

Hanan asennus WC-istuimen asentaminen

Allashanan tai sekoittajan asennus sisältäen uuden allashanan tai sekoittajan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan allashanan tai sekoittajan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Hanan/sekoittajan asennus 149 €

Sisältäen uuden lattiamallisen WC-istuimen kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan lattiamallisen WC-istuimen irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Lattiamallisen WC-istuimen asennus 229 €

Asennus on saatavissa BAUHAUSista hankituille tuotteille. Asennus 30km päähän Bauhausin tavaratalosta. Ylittävät kilometrit hinnaston mukaan. Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi hana asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Asennus on saatavissa BAUHAUSista hankituille tuotteille. Asennus 30km päähän Bauhausin tavaratalosta. Ylittävät kilometrit hinnaston mukaan. Asennustyö ei sisällä valamalla, rikkinäisillä ruuveilla tai märkätilan muovimaton päälle asennetun tai WC-istuimen jalan päälle laatoitetun vanhan WC-istuimen irrotusta. Uusi WC-istuin asennetaan olemassa oleviin vesi- ja viemäriliitoksiin sekä tasaiselle alustalle.

Yksiosaisen suihkuseinän asennus

Suihkukaapin asennus

Suihkuseinän asentaminen Suihkukaapin asentaminen

Sisältäen uuden yksiosaisen suihkuseinän kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan suihkuseinän irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Yksiosaisen suihkuseinän asennus 199 €

Perusasennushintaan sisältyy suihkukaapin kasaus ja asennus asiakkaan osoittamaan tyhjään tilaan, pakkaus-jätteiden poiskuljetus ja työn luovutus.

Suihkukaapin asennus alk. 295 €

Sauna

Sähkökiukaan asennustyö on annettava sähkökytkentöjen takia sähköasentajan tehtäväksi. Saat myös samalla muita saunomiseen ja kiukaan huoltoon liittyviä vinkkejä. Asennamme mm. sähkö-, infrapuna- ja kalustesaunat sekä laudepaketit. 

Seinämallisen sähkökiukaan asennus

Lattiamallisen sähkökiukaan asennus

Lauteiden asentaminen Lattiamallisen kiukaan asennus

Sisältäen uuden seinämallisen sähkökiukaan ja uusien kiuaskivien kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet, vanhan sähkökiukaan irrotuksen ja vanhojen kiuaskivien poistamisen sekä näiden poisviennin ja jätekulut.

Erillisen ohjausyksikön tai lämpötila-anturin asennus, saunalauteiden purku-, muokkaus- ja asennustyö sekä sähkökaapelien muutostyöt suoritetaan erikseen veloitettavana lisätyönä.

Seinämallisen sähkökiukaan asennus 169 €

Sisältäen uuden lattiamallisen sähkökiukaan ja uusien kiuaskivien kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet, vanhan sähkökiukaan irrotuksen ja vanhojen kiuaskivien poistamisen sekä näiden poisviennin ja jätekulut.

Erillisen ohjausyksikön tai lämpötila-anturin asennus, saunalauteiden purku-, muokkaus- ja asennustyö sekä sähkökaapelien muutostyöt suoritetaan erikseen veloitettavana lisätyönä.

Lattiamallisen sähkökiukaan asennus 229 €

Saunanoven asennus

 Laudepaketin asennus

Saunanoven asentaminen

Lauteiden asentaminen

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus. Saunanoven asennus alk. 119 €

Perusasennushintaan sisältyy suoran, valmiiksi kasatun ylä- ja alatason asennus olemassa oleviin tukirakenteisiin sekä pakkausmateriaalin poiskuljetus.

Laudepaketin asennus alk. 199 €

Jotakin puuttuu? Rahoituksella ratkaisuun.

Tee hankintasi helposti ja joustavasti edullisella ja vaivattomalla rahoitus-ratkaisullamme. Saat sen meiltä kätevästi ja heti käyttöösi. Kysy lisää myyjiltämme!

Tilikortti

5355+ Tyytyväistä asiakasta!

6673 arvostelua