Ilmainen toimitus yli 300 €:n verkkokauppaostoksiin!* Lue lisää »

Ladataan

Suunnittelu- ja asennuspalvelu

Suunnittelu- ja asennuspalvelu

360 palveluasennuspalveluTarvitsetko yksittäisen tuotteen pienasennusta tai koko tilan remontointia? Ja sinulla ei ehkä ole aikaa tehdä itse tai hankkia eri osaajia? Ei hätää – anna meidän auttaa. Me remontoimme niin märkä- kuin kuivatilatkin luotettavasti ja edullisesti projektin alusta loppuun asti. Saat meiltä asiantuntevat neuvot ja ideat suunnitelmineen ja kustannusarvioineen ja pysyt varmasti sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

Pienasennusvalikoimamme on laaja! Asennamme mm. erilaiset lattiapinnat, ovet, portaat, hanat, altaat, liesituulettimet, WC-istuimet, suihkuseinät ja –kaapit, sähkökiukaat ja laudepaketit. Näiden perusasennusten lisäksi teemme myös asiakaskohtaisia pienasennuksia – kannattaa siis rohkeasti kysyä!

Vai kaipaatko kotiisi pientä remonttia vai vähän isompaakin? Asennamme ja remontoimme edullisesti myös Avaimet käteen –periaatteella, olipa sitten kyse huonetiloista, keittiöstä tai kylpyhuoneesta. 360 –palvelumme kattaa kaiken tarvittavan; neuvonnan, suunnittelun, purun, asennuksen – vaikkapa roskien poisviennin, jos näin haluat. Ja voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta!

Tarjoamme asennuspalvelun tavarataloistamme ostettuihin tuotteisiin.

1649+ Tyytyväistä asiakasta!

1763 arvostelua