Ladataan

Remontti- ja asennuspalvelu

Remontti- ja asennuspalvelu

Remontti- ja asennuspalvelut luotettavasti ja edullisesti BAUHAUSista!

Yhteydenottopyyntö »

Tarvitsetko yksittäisen tuotteen pienasennusta tai koko tilan remontointia? Ja sinulla ei ehkä ole aikaa tehdä itse tai hankkia eri osaajia? Ei hätää – anna meidän auttaa. Me remontoimme niin märkä- kuin kuivatilatkin luotettavasti ja edullisesti projektin alusta loppuun asti. Saat meiltä asiantuntevat neuvot ja ideat suunnitelmineen ja kustannusarvioineen sekä luotettavat ammattilaiset käyttöösi projektisi alusta loppuun asti! Muista hyödyntää myös kotitalous-vähennys. Katso lisää www.vero.fi

Pienasennusvalikoimamme on laaja! Asennamme mm. erilaiset lattiapinnat, ovet, portaat, hanat, altaat, liesituulettimet, WC-istuimet, suihkuseinät ja –kaapit, sähkökiukaat ja laudepaketit. Näiden perusasennusten lisäksi teemme myös asiakaskohtaisia pienasennuksia – kannattaa siis rohkeasti kysyä!

Vai kaipaatko kotiisi pientä remonttia vai vähän isompaakin? Asennamme ja remontoimme edullisesti myös Avaimet käteen –periaatteella, olipa sitten kyse huonetiloista, keittiöstä tai kylpyhuoneesta. 360 –palvelumme kattaa kaiken tarvittavan; neuvonnan, suunnittelun, purun, asennuksen – vaikkapa roskien poisviennin, jos näin haluat. Ja voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta!

Tarjoamme asennuspalvelun tavarataloistamme ostettuihin tuotteisiin.

Kysy lisää lähimmästä tavaratalostasi tai yhteydenottolomakkeella.

asennuspalvelu

Lattia

Meiltä saat erilaiset lattiamateriaalit asennettuna kaiken kokoisiin kohteisiin. Asennamme mm. laminaatit, parketit, korkkilattiat ja muovimatot.

Parketin asennus

Laminaatin asennus

Parketin asennus Laminaatin asennus
Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan parketin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan laminaatin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Koti kuntoon

Ovi- ja ikkuna-asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista. Näin työ tulee tehdyksi varmasti oikein ja ovi asettuu tiiviisti, eikä lämpö ei pääse karkaamaan. Asennamme mm. ulko-, väli- ja taiteovet, ullakkoportaat, paneelit. Sekä saat meiltä myös sisämaalaukset, tapetoinnin ja säilytysjärjestelmien asennukset.

Ulko-oven asennus

Taiteoven asennus

Ulko-oven asennus Taiteoven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen pois-
kuljetus ja työn luovutus.

Ulko-oven asennus alk. 299 €

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Taiteoven asennus alk. 119 €

Välioven asennus

Ullakkoportaiden asennus

Välioven asennus Ullakkoportaiden asennus
Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus. Välioven asennus alk. 119 €

Perusasennushintaan sisältyy portaiden asentaminen valmiiseen moduuli-mittaiseen aukkoon (70 x 130 cm) sekä pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Ullakkoportaiden asennus alk. 199 €

Keittiö

Asennamme mm. hanat, altaat, liesituulettimet, laminaatti- ja MDF-työtasot sekä välitilalevyt.

Altaan upotusleikkaus

Keittiöhanan asennus

Altaan upotusleikkaus Keittiohanan asennus
Perushintaan sisältyy altaan upotusleikkaus asiakkaan antamin mittatiedoin. Hintaesimerkkejä: kulmikas 25 €, pyöreä tai soikea 35 €. Saatavana myös muita levynleikkauspalveluita ja työtason asennuspalvelu.  Altaan upotusleikkaus alk. 25 €

Perusasennushintaan sisältyy uuden hanan asennus toimiviin sulkuihin, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Keittiöhanan asennus alk. 119 €

Liesituulettimen asennus

Liesituulettimen asennus

Anna ammattilaistemme sahata Bauhausista ostetun levytavarasi haluamiisi mittoihin

Suorat leikkaukset jopa odottaessa sahauspalvelupisteestämme. Erikoisemmat sahaukset, muotoilut ja altaiden upotukset tilauksesta!

Sahauspalvelu

 
Perusasennushintaan sisältyy liesituulettimen asennus pistorasiaan, pakkausjätteiden pois-kuljetus ja työn luovutus. Liesituulettimen asennus alk. 119 €

 

 

WC/Kylpyhuone

Märkätiloissa asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista vesivahinkojen välttämiseksi. Asennamme mm. hanat, WC-istuimet, suihkuseinät, suihku- ja peilikaapit, altaat, ammeet sekä kalusteryhmät.

HANAN/SEKOITTAJAN asennus

WC-ISTUIMEN asennus

Hanan asennus WC-istuimen asentaminen

Perusasennushintaan sisältyy uuden allashanan tai sekoittajan asennus toimiviin sulkuihin, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Hanan asennus alk. 119 €

Perusasennushintaan sisältyy uuden WC-istuimen ja mansetin asennus, liitosletkun asennus toimivaan sulkuun, suojatulppien ja istuimen kiinnittäminen valkoisella liimamassalla sekä pakkausjätteiden poiskuljetus ja työn luovutus.

WC-istuimen asennus 229 €

Suihkuseinän asennus

Suihkukaapin asennus

Suihkuseinän asentaminen Suihkukaapin asentaminen
Perusasennushintaan sisältyy suihkuseinän asennus asiakkaan osoittamaan tyhjään tilaan, pakkaus-jätteiden poiskuljetus ja työn luovutus. Suihkuseinän asennus alk. 149 €

Perusasennushintaan sisältyy suihkukaapin kasaus ja asennus asiakkaan osoittamaan tyhjään tilaan, pakkaus-jätteiden poiskuljetus ja työn luovutus.

Suihkukaapin asennus alk. 295 €

Sauna

Sähkökiukaan asennustyö on annettava sähkökytkentöjen takia sähköasentajan tehtäväksi. Saat myös samalla muita saunomiseen ja kiukaan huoltoon liittyviä vinkkejä. Asennamme mm. sähkö-, infrapuna- ja kalustesaunat sekä laudepaketit. 

Sähkökiukaan asennus

SAUNANOVEN asennus

Lauteiden asentaminen Saunanoven asentaminen
Perusasennushintaan sisältyy uuden kiukaan asennus olemassa oleviin tukirakenteisiin, kiukaan kytkentä olemassa olevaan sähköpisteeseen, pakkausjätteiden poiskuljetus ja työn luovutus. Sähkökiukaan asennus alk. 119 €

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Saunanoven asennus alk. 119 €

Laudepaketin asennus

Lauteiden asentaminen

Jotakin puuttuu? Rahoituksella ratkaisuun.

Tee hankintasi helposti ja joustavasti edullisella ja vaivattomalla rahoitus-ratkaisullamme. Saat sen meiltä kätevästi ja heti käyttöösi. Kysy lisää myyjiltämme!

 Tilikortti
Perusasennushintaan sisältyy suoran, valmiiksi kasatun ylä- ja alatason asennus olemassa oleviin tukirakenteisiin sekä pakkausmateriaalin poiskuljetus. Laudepaketin asennus alk. 199 €

 

 

4935+ Tyytyväistä asiakasta!

6087 arvostelua