Ladataan

Yritysmyynti

Yritysmyynti

pluscard

Yrittäjä, keskitä ostoksesi – saat rahanarvoisia etuja! Yritysasiakkaanamme saat 10 % jälkihyvitteen kaikista ostoksistasi 5.000 euron ostorajan ylittyessä 12 kuukauden seurantajakson aikana. Siis 500 euroa tai jopa enemmänkin suoraan tilillesi seurantajakson jälkeen  - mitä enemmän ostat, sen suuremman bonuksen saat. Jos et ole vielä yritysasiakkaamme, hae korttia, saat sen heti mukaasi tavarataloistamme, ja voit alkaa kerryttämään bonustasi vaikka heti. Kortti on maksuton hankkia ja omistaa, ei vuosi-, tili- tai luottorajamaksuja. Kysy lisää tavarataloistamme!

Yritysasiakkaamme, mikäli sinulla on kysyttävää laskutuksesta, bonuksesta tai sopimusmuutoksista, voit lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen laskutus@bauhaus.fi.

Ajantasaiset tiliehdot voit ladata tästä:

Päiväys: 24.5.2018
Versio: 1.0


Verkkokaupan yrityslasku

BAUHAUS-verkkokauppa tarjoaa yritysasiakkailleen uutena maksutapana yrityslaskun. Erinomaisesti myös taloyhtiöille sopiva maksutapa toimii automaattisesti, eli ostajan tiedot tarkistetaan ja luottoarvio tehdään reaaliaikaisesti, eikä yrityslaskulla maksaminen vaadi ennakkorekisteröitymistä kauppaan. Ostava organisaatio voi valita haluamansa laskutustavan – verkkolaskun, sähköpostilaskun tai paperilaskun – ja se saa ostokselleen 14 päivää maksuaikaa, lue lisää.

7468+ Tyytyväistä asiakasta!

9890 arvostelua