Ladataan

Turvaa kotisi ja kesäasuntosi varkailta ja vahingoilta

Kodin turvallisuusjärjestelmät ja -tuotteet Bauhausista
Mietitkö, onko kotona tai mökillä kaikki hyvin? Kodin ja kesäasunnon turvallisuus on varmasti meille jokaiselle tärkeää, puhumattakaan oman itsensä turvasta ja koskemattomuudesta.
Omalle reviirille ei haluta päästää kutsumattomia vieraita, ja varsinkin oma henki sekä kodin omaisuus halutaan turvata mahdollisimman huolellisesti niin murtovarkaiden kuin muidenkin mahdollisten onnettomuuksien varalta. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja ideoita, joilla lisäät turvallisuutta kodissasi ja kesämökilläsi.

Lukitus

Lukot

Lisää kotisi tai muiden tilojesi turvallissuutta sekä yksityisyyttä hyvällä lukituksella. Valikoimastamme löydät avainpesät ja vääntönupit, ulko-oven lukot, pinta- ja älylukot sekä avainpesät oveen kuin oveen.

Lue myös uuden ajan älylukosta, Yale Doormanista, jossa tiivistyvät innovatiivisuus, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Yale Doorman -älylukko haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja. Yale Doorman on mahdollista avata ja lukita eri tavoilla - koodilla tai kulkutunnisteella sekä lisätarvikkeena saatavalla kaukoavaimella tai älypuhelimella.

Kunnon lukko takaa kotisi turvallisuuden olipa kyseessä ulko-, parvekkeen tai terassin ovi. Muita tarvittavia ja turvallisuutta lisääviä tuotteita ovat mm. erilaiset turvaketjutovisilmät, lukkorungot ja niiden vastalevyt. Myös muu omaisuus on hyvä turvata erilaisilla lukoilla ja kettingeillä. Tule ja tutustu valikoimaamme tai katso verkkokauppatuotteemme.

Ase- ja turvakaapit


Turvaa asiakirjasi ja arvoesineesi luvattomalta käytöltä. Turvakaapeissa tärkeiden asiakirjojen, käteisen tai muiden arvoesineiden säilytys on erittäin turvallista. Kassakaappivalikoimassamme on erikokoisia vaihtoehtoja tärkeiden papereiden ja arvoesineiden säilytykseen ja palosuojaukseen. Ne sopivat erinomaisesti sekä toimisto- että kotikäyttöön tai hotelleihin turvakaapeiksi.

Kaikki ampuma-aseet on aselain mukaan säilytettävä asekaapissa tai poliisin erikseen hyväksymässä säilytystilassa. Anna aseillesi paras mahdollinen säilytystila, jossa ne pysyvät varmassa tallessa silloin, kun niille ei ole käyttöä. Meiltä löydät laadukkaat ja jämerät ase- ja turvakaapit luotettavaan ja turvalliseen säilytykseen. Valikoimaa löytyy moneen eri tarpeeseen.


Paloturvallisuus

Yksi yleisimmistä tulipalon syttymissyistä on viallinen sähkölaite tai varomattomuus sen käytössä. Sähkölaitteista johtuvia tulipaloja syttyy vuosittain lähes tuhat, joista suurin osa voitaisiin estää ihmisten omalla ennakoivalla toiminnalla. Palovaroitin havaitsee pienenkin määrän tulipalossa syntyvää savua. Se on tultakin vaarallisempaa. Pienessäkin palonalussa savu täyttää asunnon muutamassa minuutissa, jolloin pelastautuminen voi olla jo liian myöhäistä.

Palo- ja häkävaroittimet

Palovaroitin on lakisääteinen varuste jokaisessa kodissa ja vapaa-ajan asunnossa. Se havaitsee pienenkin määrän tulipalossa syntyvää savua ja herättää sinut, jolloin saat aikaa pelastautua ja kutsua apua.

Suomessa sattuu vuosittain monia häkämyrkytyskuolemia. Hiilimonoksidi eli häkä on vain hiukan ilmaa kevyempää. Tämän takia häkävaroittimen sijoittamiseen pitää kiinnittää tarkkaa huomiota, koska häkä ei välttämättä nouse suoraan kattoon. Häkävaroitin on hyödyllinen lisä kodin turvallisuuteen ja voi pelastaa henkesi palon alkaessa, sillä häkä on hajuton, mauton, väritön ja myrkyllinen kaasu, jota ei voi ihmisen aistein havaita.

Palo- ja häkävaroittimien toiminta on hyvä testata kerran kuukaudessa sekä silloin, kun olet ollut pidempään poissa kotoa tai vapaa-ajan asunnolta. Paristo kannattaa vaihtaa välittömästi, jos varoitin alkaa harvakseen piippailla. Se on merkki siitä, että pariston virta on loppumassa. Varoitin voi myös lakata toimimasta esimerkiksi pitkän käyttöiän uuvuttamana. On suositeltavaa vaihtaa varoitin välittömästi uuteen, jos hälytysääni ei kuulu testattaessa moitteettomasti. Pidä huoli palo- ja häkävaroittimistasi, niin nekin pitävät huolen sinusta!

Käsisammuttimet ja sammutuspeitteet

Oikea käsisammutin oikeassa paikassa voi estää katastrofin.
Käsisammutin 

Tulipalo on helpointa sammuttaa alkuvaiheessa. Siksi kotona on hyvä olla riittävä määrä alkusammutusvälineitä helposti saatavilla. Sammutuspeite on joka kodin alkusammutusväline. Se soveltuu hyvin esimerkiksi sähkölaite- ja kattilapalojen alkusammutukseen. Sammutuspeitteitä on syytä olla vähintään yksi, ja mikäli asut omakotitalossa, on hyvä sijoittaa vähintään yksi peite jokaiseen kerrokseen. 

Käsisammuttimia käytetään alkusammutukseen tilanteissa, joissa palon laajeneminen on mahdollista estää nopealla toiminnalla ennen pelastuslaitoksen saapumista. On suositeltavaa hankkia kotiin vähintään 6 kg:n sammutin. Oikea käsisammutin oikeassa paikassa voi estää katastrofin. Löydät valikoimastamme laadukkaat jauhe-, vaahto- ja hiilidioksidikäsisammuttimet.

Tule ja tutustu valikoimaamme tai tilaa verkkokaupastamme suoraan kotiisi.


Valvonta

Mietityttääkö omaisuutesi, kotisi, varastosi tai vaikkapa mökkisi turva? Valvontakamera päivystää puolestasi päivällä ja yöllä.
 


7-tuumainen näyttö toimii langattomasti. 


Valvontakamera Abus TVAC16010A
on langaton valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön sisäänrakennetuilla IR-LEDeillä, joten se sopii käytettäväksi sekä päivä- että yövalvontaan. Lisävarusteena langattomasti toimiva 7-tuumainen TFT-näyttö. Näyttöön voidaan liittää langattomasti jopa neljä kameraa yhtäaikaa. Salattu kuvasignaali estää luotettavasti kolmansien osapuolien mahdollisuuden nähdä valvontakuvaa.

 

 


Tuotevideo

 


Valikoimastamme löydät valvontakamerat ja varoitustarrat, joilla ilmoitat mahdollisille varkaille tai luvattomille kulkijoille talosi olevan suojattu ja valvottu. Tervetuloa tutustumaan tai tilaa verkkokaupastamme suoraan kotiisi. 

Tunnistinvalaisimet


Tunnistinvalaisin
luo sekä turvallisuutta että säästää sähköä, sillä se sammuu aina itsestään tietyn ajan kuluessa. Tunnistinvalaisin sopii paikkoihin, joissa liikutaan usein kuten asuinrakennuksiin, pihoille ja julkisiin tiloihin.

Tunnistinavalaisin toimii liikkeentunnistimella.Laadukkaasta valaisinvalikoimastamme löydät myös hämäräkytkimelliset valaisimet, jotka syttyvät aina pimeän tullen ja sammuvat aamun sarastaessa. Tule tutustumaan tai katso verkkokauppatuotteemme.
 
Kotisi on linnasi – Bauhaus auttaa sen turvaamisessa 


Bauhaus


BAUHAUS on enemmän kuin rautakauppa! Kodin turvajärjestelmät lisäävät kotisi turvallisuutta kutsumattomien vieraiden ja onnettomuuksien varalta. Varustamalla kotisi turvajärjestelmällä takaat, että omaisuutesi säilyy suojattuna silloinkin, kun et itse ole paikalla. Meiltä löydät erilaiset kodin turvallisuusjärjestelmät sekä muut turvallisuuteen liittyvät oheistuotteet, kuten lääkekaapit, lapsiportit sekä kosteusvahdit että pesukoneiden vuotosuojat vesivahinkojen varalle. Tule ja tutustu tai tilaa verkkokaupastamme uudenlainen, edullinen koti- ja henkivakuutus!


Verkkokaupan valikoima »
 | 
Löydä lähin tavaratalo »