Puiset aitaelementit – ota 4, maksa 3!* »

Ladataan

Uuden ajan älylukko - Yale Doorman

Yale Doorman uuden ajan älylukko

Yale Doorman älylukossa tiivistyy innovatiivisuus, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Sopii ulko-oviin niin kotona kuin vapaa-ajan asunnossakin.

Kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. Yale Doorman-älylukko haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja. Yale Doorman on mahdollista avata ja lukita eri tavoilla - koodilla tai kulkutunnisteella sekä lisätarvikkeena saatavalla kaukoavaimella tai älypuhelimella. Valitse itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto. Yale Doorman on kehitetty ASSA ABLOY konsernin yhteistyönä ja tuotteessa käytetään Abloyn kehittämää ja valmistamaa lukkorunkoa.

 

Avaaminen on helppoa

Lukon voi avata koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Yale Doorman-älylukko on myös Verisure-yhteensopiva, jolloin hallinta onnistuu myös älypuhelimella.

Yale Doorman älylukko kulkutunniste Yale Doorman älylukko koodi
Yale Doorman -kulkutunniste on pienikokoinen, avaimenperämallinen ja helppo pitää mukana. Se mahtuu vaikka lompakkoosi.  Kosketa kulkutunnisteella lukkoa ja lukko avautuu välittömästi. Jos lapsesi kadottaa tunnisteensa, voit poistaa kadonneen tunnisteen käyttöoikeuden,  ja näin turvallisuus säilyy ja kadonneen avaimen riski katoaa. Samalla kertaa voit ohjelmoida hänelle uuden tunnisteen käyttöön. Koodin käyttö päivittäisessä käytössä on vaivattominta. Menetpä sitten lenkkeilemään tai muun sinulle tärkeä harrastuksen pariin, avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi koodilla. Älä jätä avainta enää kynnysmaton alle, vaan anna tarvittaessa tilapäinen koodi sitä tarvitsevan käyttöön. Koodi on voimassa yhden vuorokauden (24h), jonka jälkeen koodi lakkaa toimimasta.
Yale Doorman älylukko kaukoavain Yale Doorman älylukko Verisure smartlock

Kauakoavaimella etäaukaisu on helppoa. Kun lapsilla on kiire sisälle ja olet itse vielä keräämässä ostoksia autosta, voit avata oven kaukoavaimella ja lapset pääsevät sisälle. Kaukoavaimella voit avata oven ovikellon soidessa vaikka yläkerrasta, eikä sinun tarvitse juosta ovelle ovea avaamaan.

Huom! Kaukoavain on saatavana lisätarvikkeena.

Yale Doorman-älylukko on myös Verisure -yhteensopiva, jolloin voit päivittää sen Verisuren Smartlock-paketilla. Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella, lue lisää: www.verisure.fi.

Huom! Verisure Smartlock-paketti on saatavana lisätarvikkeena.

 

Kotisi on turvassa

Yale Doorman älylukko

Yale Doorman-älylukko on käyttäjäystävällinen ja turvallinen vaihtoehto perinteisellä mekaanisella avaimella toimivalle lukolle

Onko ovi varmasti lukossa?

Sinun ei tarvitse enää miettiä menikö ulko-ovi varmasti lukkoon. Yale Doorman-älylukon automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Lukon voit aina avata koodilla tai kulkutunnisteella. Kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa. Sisäänrakennettu hälytin (80 dB) hälyttää murtoyrityksistä.

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven sen suljettuasi

 

Yale Doorman-älylukko toimii neljällä (4) AA-alkaliparistolla. Jos paristot varoituksista huolimatta pääsevät loppumaan, voidaan lukko käynnistää 9 voltin paristolla ulkopuolelta ja avata lukko rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa aina lukon, vaikka siihen ei tulisikaan virtaa. 

Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. Pinta on UV-suojattu, joka kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Tarkista lukon sopivuus oveesi

Yale Doorman on asennettavissa suoraan OneFit-porauksella varustettuihin oviin. Jos ovessasi on ABLOY LC102- tai LC190-lukkorunko, on lukkorunkoa varten tehty OneFit-poraus. Tällaiseen oveen Yale Doorman on asennettavissa varsin vaivattomasti. Jos ovessasi on 4190- tai LC100-lukkorunko, sen porauksen muuttaminen Yale Doorman-lukolle vaatii oven porauksen työstämistä. 

 

Yale Doorman mitat

Ulkomitat: (kxl) 290x46mm, syvyys painikkeen kanssa 80mm, ilman painiketta 23mm

Sisämitat: (kxl) 290x64mm, syvyys painikkeen kanssa 94mm, ilman painiketta 37mm

Pakettiiin kuuluu: 3 kulkutunnistetta, Yale Doorman -oviohjaimet, Abloy-lukkorunko, asennustarvikkeet ja -ohjeet. Vakiopaketissa on asennustarvikkeet 40 - 88 mm paksuille oville.

Yale Doorman älylukko käyttöohjeet Yale Doorman älylukko asennusohjeet

Käyttöohjeet kattavat yleiskatsastuksen älylukkoon, asetukset, tekniset tiedot sekä tärkeitä turvallisusohjeita.

Lataa käyttöohjeet pdf-muodossa tästä »

Asennusohjeet sisältävät kuvalliset ohjeet älylukon asennukseen vanhaan ja uuteen oveen. 

Lataa asennusohjeet pdf-muodossa tästä »

Lisää vinkkejä asennukseen löydät asennusvideolta:

 

Yale Doorman-älylukko Bauhausista

 

Yale Doorman älylukkoYale Doorman uuden ajan älylukko 

Kun haluat kulkea kotisi ulko-ovista helposti, vaivattomasti ja turvallisesti, kannattaa sinun ottaa käyttöösi käyttäjäystävällinen Yale Doorman-älylukko. Se on joustava, turvallinen ja helppo asentaa. Tutustu ja ihastu!

Tilaa Yale Doorman-älylukko verkkokaupastamme nopealla ja luotettavalla toimituksella tai osta tavarataloistamme.

Bauhaus

BAUHAUS on enemmän kuin rautakauppa! Löydät valikoimastamme myös laajan valikoiman lukkoja, sisä- ja ulko-ovia sekä kaikkea muuta rakentamiseen,  remontointiin ja sisustukseen.Tule tutustumaan valikoimaan tavarataloissa tai tilaa verkkokaupasta vaikkapa suoraan kotiisi.  

 

Verkkokaupan valikoima » | Löydä lähin tavaratalo »

 

3989+ Tyytyväistä asiakasta!

4856 arvostelua