Ladataan

Valokate Icopal Fastlock Uni 0,22 x 5 m Kirkas

4490
Vain tavarataloista.

Tuotekuvaus

Valokate antaa suojaa sateelta mutta päästää auringonvalon sisään! Fastlock Uni -valokate on helppo ja turvallinen asentaa: hyötyleveydeltään 20 cm levyiset levyt napsautetaan putkisaumoista kiinni toisiinsa eikä katteeseen tarvitse tehdä lainkaan reikiä.

Fastlock Uni -valokatteen putkisaumojen ansiosta kiinnityksessä ei tehdä läpireikiä, joten kate on tiivis. Materiaali on UV-suojattua polykarbonaattia ja säilyttää kirkkautensa vuosia pitempään kuin perinteiset valokatteet.

Fastlockin valokatepaneelit on suunniteltu siten, että niiden asennus on yksinkertaista, helppoa ja turvallista. Hyötyleveydeltään 20 cm levyiset levyt liitetään aina putkisaumoista toisiinsa. Ruoteisiin levyt kiinnitetään Fastlock -muovikiinnikkeillä, jotka asennetaan ruoteisiin ennen valokatteen kiinnitystä, jolloin kiinnikkeet eivät jää lainkaan näkyviin. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää metallikiinnikettä jolloin valokatelevyjä voidaan kiinnittää toisiinsa maassa, nostaa katolle ja kiinnittää turvallisesti alhaaltapäin alumiinikiinnikkeellä ilman että rakentajan tarvitsee kiivetä valokatteen päälle. Levyjen työstö onnistuu esimerkiksi hienohampaisella sahalla.

Tekniset tiedot

Levyjen hyötyleveys: 200 mm
Profiilikorkeus: 26 mm
Minimikaltevuus: 1:40 (25 mm/m)
Takuu: 10 v

Väri: Kirkas
Valonläpäisy n. 72 %

Lisätiedot

Loistavien ominaisuuksiensa ja laajan tuotevalikoiman ansiosta Fastlock Unilla on lukemattomia erilaisia käyttökohteita niin kotona, mökillä kuin liikerakentamisessakin; terassit, pergolat, puutarhakatokset, auto- tai pyöräkatokset, pyöräsuojat, pihavarastot, bussipysäkit, myymälöiden ostoskärrykatokset… Sen avulla voidaan suojata siirtyminen rakennuksesta toiseen tai kattaa vaikkapa kävelysilta tai urheilualue - vain mielikuvitus on rajana!

Nimi Valokate Icopal Fastlock Uni 0,22 x 5 m Kirkas
Tuotenumero 33872320

Tuotevideo

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Valokate Icopal Fastlock Uni 0,22 x 5 m Kirkas
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut