Ilmainen toimitus yli 400 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU400. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Viiltosuojakäsine Tegera 8805 Infinity

Sisältää:

Koko:

Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Viiltosuojakäsine, jossa kämmenen peittävä karhennettu nitriilivaahto/aqua polyuretaanipinnoite. Käsineen materiaali nailon, teräskuitu ja hiilikuitu. Väritys harmaa-keltainen. Anatomisesti muotoiltu. Kestää kosketuslämpöä jopa 100 °C saakka. Hyväksytty elintarvikekäyttöön. Viiltosuoja EN 388:2016 tason B mukaan. Toimii myös kosketusnäytöllä.

Suojaa hankausvammoilta, syviltä haavoilta, rakoilta, naarmuilta, kuivalta, kovettumilta, viiltohaavoilta ja lialta.

Suositellut käyttökohteet: lentokenttätyöt, kokoonpanotyöt, korjaustyöt, metallityöt, myymälätyöt, rakennustyöt, varastotyöt, puusepäntyöt, maalaustyöt, asennustyöt, lvi-asennustyöt, peltisepäntyöt, verstastyöt, kuljetustyöt, koneenkuljetustyöt, lasiteollisuuden työt, paperiteollisuuden työt, huoltotyöt, koneenkäyttäjä, hienomekaaniset asennustyöt.

EN-vaatimustenmukaisuus: EN 388:2016, 4X41B EN 407:2004, X1XXXX, EN 1186.

Nimi Viiltosuojakäsine Tegera 8805 Infinity
Tuotenumero P94124

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

7267+ Tyytyväistä asiakasta!

9593 arvostelua