Uuden ajan älylukko – valitse Yale Doorman  

Yale Doorman –älylukko on käyttäjäystävällinen ja turvallinen vaihtoehto perinteisellä mekaanisella avaimella toimivalle lukolle. Yale Doorman mahdollistaa oven avaamisen usealla eri tavalla ja tuo kodin lukituksen uudelle aikakaudelle. Yale Doorman on helposti asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin - voit asentaa lukon suoraan yleisimpien kotimaisten lukkorunkojen tilalle.

Ei enää unohtuneita avaimia

Menetpä sitten lenkkeilemään tai muun sinulle tärkeä harrastuksen pariin, avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi.

Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa.

Voit myös antaa tilapäisen 24 tuntia voimassa olevan kulkukoodin sitä tarvitsevalle.

Onko ovi varmasti lukossa?

Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin (80 dB) ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. 

Käyttöaika paristoilla on noin 12 kuukautta. Jos paristot varoituksista huolimatta pääsevät loppumaan, voidaan lukko käynnistää 9 voltin paristolla ulkopuolelta ja avata lukko rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa aina lukon, vaikka siihen ei tulisikaan virtaa.

Kestää suomalaisia sääolosuhteita

Yale Doorman on suunniteltu kestämään suomalaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. Pinta on UV-suojattu, joka kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Avaa ovi älypuhelimella, mistä vain

Yale Doorman -älylukkoa voi hallinnoida myös mobiililaitteilla. Voit säätää kaikkia lukon ominaisuuksia matkapuhelimellasi sekä avata oven etänä, olitpa itse missä vain.

Huom! Yale Doorman -älylukon mobiilikäyttö vaatii lukon lisäksi erikseen myytävät Yale Smart Home -keskusyksikön sekä -lukkomoduulin. 

Sopiiko Yale Doorman ulko-oveeni?

Uudistettu Yale Doorman V2N on varustettu ABLOY BL907 -lukkorungolla, joka sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin.

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla

Ei enää avaimia ovimaton alle. Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Voit unohtaa käyttöohjeen

Muutoksissa, kuten kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.      

Avaimettomuus lisää turvallisuutta

Koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi, voit unohtaa huolen tunnisteen joutumisesta vieraisiin käsiin. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.