Lataa

Usein kysyttyä

Yleistä

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu, yksityinen, saksalainen tavarataloketju, jolla on yli 260 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on kuusi: Vantaalla, Turussa, Tampereella, Espoossa, Lahdessa ja Oulussa. Lokakuussa 2001 avattiin Suomen ensimmäinen tavaratalo Vantaan Tammistoon ja viimeisimpänä avattiin Lahden tavaratalo vuonna 2020.

Tavaratalojemme valikoimasta löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Saat saman katon alta ylivoimaisen valikoiman laatutuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Tuotevalikoima, hinnat ja saatavuus

Onko tuotteella sama hinta BAUHAUS verkkokaupassa ja tavarataloissa?

Tuotteillamme ovat voimassa samat varmasti edulliset hinnat niin verkkokaupassamme kuin kaikissa tavarataloissamme, jollei muuta erikseen mainita.

Verkkokauppa – ostaminen ja maksaminen

Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut, voit tilata tuotesivulta ilmoituksen niin saat tiedon sähköpostitse heti kun tuotetta on jälleen saatavilla tai tarvitsemasi määrä on saapunut verkkokaupan varastollemme. Jos tuotetta ei lödy tarvitsemaasi määrää verkkokaupan varastolla, niin olethan yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme asian ratkaisemiseksi.

Voinko tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse BAUHAUS verkkokaupan asiakaspalvelun kautta?

Tilauksen maksaminen tapahtuu suojatussa yhteydessä pankin tai maksuntarjoajan palvelussa, jotta asiointi verkkokaupassamme olisi sinulle mahdollisimman turvallista. Tietoturvasi takaamiseksi asiakaspalvelumme ei voi vastaanottaa tai käsitellä maksutietoja puhelimitse tai sähköpostitse, joten tilaus tulee aina tehdä henkilökohtaisesti verkkosivujemme kautta.

Tilauksen tekeminen verkkokaupassamme on tehty mahdollisimman helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kuitenkin erittäin mielellään tilauksen tekemisessä, mikäli tilaamisessa tai verkkokaupassamme asioinnissa ilmenee jotakin mieltä askarruttavaa tai tarvitset apua tilauksen tekemiseksi. Asiakaspalveluumme voit ottaa yhteyttä puhelimitse p. 0206 300 890, palvelemme ma klo 8-20, ti-pe klo 8-18 sekä lauantaisin klo 10-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia verkkokauppa@bauhaus.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Verkkokauppatilauksen maksutavaksi voit valita joustavasti mieleisesi seuraavista vaihtoehdoista: verkkomaksu, luottokortti, Masterpass, Mobilepay, Pivo, Siirto, BAUHAUS lasku, BAUHAUS osamaksu, BAUHAUS tilikortti tai BAUHAUS yrityslasku. Maksutavan valinta tapahtuu kassalla, jonka jälkeen sinut ohjataan automaattisesti valitsemasi maksuntarjoajan palveluun maksamaan tilauksesi. Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksutiedot (kuten henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään suojatuissa ja salatuissa yhteyksissä. Maksajan henkilötunnusta,  maksu- ja luottokortin numeroita tai muita tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppajärjestelmään. Lisätietoja maksutavoistamme löydät täältä .

Onko maksaminen turvallista BAUHAUS verkkokaupassa?

Henkilö- ja maksutiedot käsitellään verkkokaupassamme aina suojatussa ja salatussa SSL-yhteydessä eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksutietoja kuten maksajan henkilötunnusta, maksu- ja luottokortin numeroita tai muita tunnistetietoja ei myöskään tallenneta.

Miten voin muuttaa tai peruuttaa BAUHAUS verkkokaupassa tekemäni tilauksen?

Kun tilaus on maksettu, sitä ei voi enää muuttaa verkkokaupassa, minkä vuoksi on erittäin tärkeää tarkastaa tilaus huolellisesti ennen sen hyväksymistä. Jos haluat kuitenkin muuttaa tai peruuttaa tekemäsi tilauksen, otathan viivytyksettä yhteyttä BAUHAUS verkkokaupan asiakaspalveluun lisäohjeita varten. Mikäli tilaus on ehditty kerätä ja se on lähtenyt toimitettavaksi ennen tilauksen peruuttamista, palautettavasta summasta vähennetään mahdolliset lähetyksen palauttamisesta aiheutuneet kustannukset.

Verkkokaupassamme voit valita tilauksellesi maksutavaksi BAUHAUS laskun, jolla saat maksuaikaa 30-60 päivää tai BAUHAUS osamaksulla, jolla voit maksaa ostoksesi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Mikäli haluat tehdä ostoksia yrityksella, on valittavissa myös BAUHAUS yrityslasku. Lisätietoa maksutavoistamme löydät täältä .

Verkkokauppa – toimitustavat ja -ehdot

BAUHAUS verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehdot ovat kirje, SmartPOST-paketti, Postin noutopistepaketti, MyPack-paketti, DB Schenkerin noutopistepaketti, Budbee pikatoimitus, sekä kotiinkuljetus. Tuotteille valittavissa olevat toimitusvaihtoehdot riippuvat tilattavista tuotteista sekä lähetyksen kokonaispainosta/-koosta. Kassalla voit valita haluamasi tilaamillesi tuotteille valittavissa olevista vaihtoehdoista. Valittavissa ovat vain toimitustavat, joihin valitsemasi tuotteet on mahdollista toimittaa. Lisätietoa toimitustavoistamme löydät myös täältä

Osa tuotteistamme on mahdollista tilata verkkokaupan kautta myös noudettavaksi tavarataloistamme, mikäli tuotetta löytyy tilaushetkellä valitsemasi tavaratalon varastosaldoilta. Tavaratalokohtaisen varastotilanteen ja valittavissa olevat toimitustavat voit tarkistaa tuotekohtaisesti kunkin tuotteen tuotetiedoista.

Tuotteen toimitusajan näet verkkokaupastamme tuotesivulta tuotteen hinnan alapuolelta. Verkkokaupan varastolta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 1-4 arkipäivää (haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää). Suoraan tehtaalta toimitettavien tuotteiden toimitusaika vaihtelee tavarantoimittajittain ja tuotteen toimitusajan näet tuotekohtaisesti tuotesivulta. 

Mikäli tilaat tuotteita noudettavaksi jostakin tavaratalostamme, tilauksesi kerätään neljän (4) tunnin kuluessa tilauksesta tavaratalojemme aukioloaikojen puitteissa.

Kaikille verkkokauppamme tuotteille toimituskulujen määrän voit tarkistaa tuotekohtaisesti tuotesivun rahtilaskurista syöttämällä postinumerosi sekä tarvitsemiesi tuotteiden määrän. Mikäli tilaat useita eri tuotteita, koko tilauksen toimituskulut näet ostoskorissa lisättyäsi sinne kaikki tuotteet. Nouto tavarataloistamme on veloitukseton.

Saat sähköpostitse lähetyksen seurantakoodin ja ohjeet lähetyksen seurantaan heti, kun tilauksesi on kerätty ja lähtenyt varastoltamme (pl. kirjelähetykset). Rekisteröityneenä asiakkaana löydät lähetyksen seurantatiedot myös asiakastililtäsi. Suoraan tehtaalta toimitettavien tuotteiden osalta lähetämme seurantatunnuksen sähköpostitse kun tilaus on lähtenyt toimitettavaksi, mikäli se on tehtaan/tavarantoimittajan käyttämältä kuljetusliikkeeltä saatavilla.

Mikäli haluat sopia kotiinkuljetettavan lähetyksen toimitukselle toivotun toimituspäivän etukäteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian tilauksen tekemisen jälkeen niin järjestämme asiaa kuljetusliikkeen kanssa. Kotiinkuljetusten jakelu tapahtuu arkisin klo 8-16 välisenä aikana (Helsinki, Vantaa, Espoo pienpakettitoimitusten jakelua myös arkisin klo 16.30-21 välillä). Budbee pikatoimitus tapahtuu arki-iltaisin klo 17-22 välisenä aikana. Tekstiviestillä saadun linkin kautta voit räätälöidä toimitustasi. Noutopisteeseen toimitettavien pakettien ja kirjetoimitusten toimitusaikaan emme ikävä kyllä voi vaikuttaa, sillä niiden toimitusaika riippuu esimerkiksi käsittelyajasta Matkahuollon, Postin tai DB Schenkerin lajittelukeskuksessa, sekä lähetyksen vastaanottavassa noutopisteessä.

Verkkokauppa – palautus

Kaikilla BAUHAUS verkkokaupan tuotteilla on palautusoikeus 30 päivää tilauspäivästä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joten pakkaus ja sen sisältö tulee säilyttää huolellisesti. Voit palauttaa tuotteet lähimpään BAUHAUS tavarataloosi ilman erillistä ilmoitusta. Palautuksista verkkokauppaamme tulee sopia verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa ennen tuotteiden palauttamista. Mikäli haluat palauttaa tuotteet verkkokauppaamme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautuksen tekemistä niin annamme sinulle tarkemmat ohjeet palautustasi varten. Lisätietoa ja asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät myös täältä .

Verkkokaupastamme tilatut tuotteet voit halutessasi palauttaa valitsemaasi BAUHAUS tavarataloon 30 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Otathan mukaasi sähköpostitse saamasi tilausvahvistuksen, niin palautuksesi käsittely sujuu mutkattomimmin. Tuotepalautukset käsitellään tavaratalojen pääneuvontapisteissä ja henkilökunnan todettua palautettava tuote palautuskelpoiseksi, tuotteesta verkkokaupassa maksettu hinta palautetaan sinulle.

Mikäli palautettava tuote on mahdollista palauttaa normaalina Posti-, SmartPOST-, DB Schenker- tai MyPack-pakettina on palauttaminen BAUHAUS verkkokauppaan sinulle maksutonta. Kotiinkuljetettavan tuotteen palautuskustannukset riippuvat tuotteen koosta ja painosta, tarkat palautuskustannukset saat asiakaspalvelustamme. Jos haluat palauttaa tuotteita verkkokauppaan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0206 300 890 (avoinna ma klo 8-20, ti-pe klo 8-18 sekä la klo 10-15) tai verkkokauppa@bauhaus.fi niin annamme sinulle tarkemmat palautusohjeet. 

Kaikki BAUHAUS verkkokaupasta tilatut tuotteet voi palauttaa maksutta myös kaikkiin BAUHAUS tavarataloihin.

Tavaratalot

Tavaratalojemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä .

Tavaratalojemme Kylpymaailma-osasto palvelee ammattitaidolla kaikissa kodin remontti- ja asennustarpeissa ja henkilökuntamme auttaa mielellään myös kylpyhuone- ja keittökalusteiden valinnassa. Kylpymaailman palvelukokonaisuus kattaa kaiken suunnittelusta ja neuvonnasta aina asennukseen ja viimeistelyyn asti. Kylpymaailmasta saat tilattua tarvitsemasi keittö- ja kylpyhuonekalusteet sekä tarvittaessa remontin vaikkapa avaimet käteen -periaatteella. Lisätietoa tavaratalojemme asennus- ja remonttipalvelusta löydät täältä . Suunnitteluajan voit varata ottamalla yhteyttä lähimmän BAUHAUS tavaratalosi Kylpymaailma-osastolle. Tavaratalojemme yhteystiedot löydät täältä .

Mitä maksutapoja BAUHAUS tavarataloissa on?

BAUHAUS tavarataloissa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi Visa-, Mastercard-, Visa Electron-, American Express-, Diners- sekä Resurs Bank-maksukortit. Näiden lisäksi voit maksaa NFC-tekniikkaa käyttävillä sovelluksilla, kuten Apple Pay tai Google Pay. MobilePay ei toimi tavaratalossa.

Voinko ostaa BAUHAUS tavarataloissa tuotteita laskulle tai saada maksuaikaa ostokselleni?

Tavarataloissamme voit tehdä ostoksia BAUHAUS tilikortilla, jolla voit maksaa ostoksesi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Lisätietoa BAUHAUS tilikortista löydät täältä . Halutessasi voit myös hakea tilikorttia verkossa etukäteen ennen asiointiasi tavaratalossa. BAUHAUS tilikortin maksimiluottoraja on 6000 euroa. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, voit ottaa yhteyttä myös Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09-622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja