KEVÄÄN AVAJAISET 13.–14.4.
Huipputarjouksia ja esittelyjä! Lue lisää »

La klo 10–15 tarjolla tavarataloissa.

Lataa

Portaiden lisätarvikkeet

Portaat ovat tärkeä osa kotia ja niiden suunnitteluun ja rakentamiseen kannattaa panostaa. Portaiden lisätarvikkeet ovat pieniä yksityiskohtia, jotka voivat tehdä suuren eron portaiden ulkonäössä ja toimivuudessa. Bauhausin portaiden lisätarvikevalikoima tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita, jotka auttavat sinua viimeistelemään portaat juuri niin kuin haluat.

Lisänousuilla kasvatat kätevästi portaiden korkeutta. Valitse oikea porrasmalli ja portaan väri. Voit aina kysyä lisätietoja BAUHAUSin asiantuntevilta myyjiltä.

Lapsiturvaesteillä pidät lapset turvassa portaikossa. Tutustu myös laajempaan valikoimaan lapsiportteja ja turvaportteja.

Käsijohde ja kaide - Turvallisuutta ja tyyliä

Käsijohde tai kaide ovat tärkeä osa portaiden suunnittelua, sillä ne lisäävät portaiden turvallisuutta ja tukevuutta. Bauhausin valikoimassa on useita eri käsijohde- ja kaidevaihtoehtoja, joista voit valita oman tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Käsijohde ja kaide voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten puusta, metallista tai lasista. Valittavana on myös erilaisia malleja ja värejä, joten voit löytää juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Puukäsijohde on suosittu valinta, sillä se sopii useimpiin sisustustyyleihin. Bauhausin valikoimasta löytyy eri puulajeja ja värejä, joten voit valita juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon. Metallikaide on kestävä ja moderni vaihtoehto, joka sopii erityisesti moderneihin sisustuksiin. Lasikaide on tyylikäs ja moderni vaihtoehto, joka sopii hyvin esimerkiksi avointen tilojen portaikkoon.

Käsijohde- ja kaidevaihtoehdot eivät rajoitu pelkästään materiaaleihin, vaan voit valita myös erilaisia malleja. Bauhausin valikoimasta löytyy muun muassa suoria, kaartuvia ja kierreportaita varten suunniteltuja käsijohde- ja kaideratkaisuja. Voit myös valita eri korkeuksia ja leveyksiä, jotta käsijohde tai kaide sopii täydellisesti portaisiisi.

Askelmat ja liukuesteet - Helppoutta ja turvallisuutta

Portaiden askelmat ovat toinen tärkeä osa portaiden suunnittelua, sillä ne vaikuttavat portaiden toimivuuteen ja turvallisuuteen. Bauhausin valikoimasta löytyy erilaisia askelmia eri tarpeisiin. Voit valita eri materiaaleista, kuten puusta, betonista tai metallista valmistettuja askelmia. Valikoimasta löytyy myös erilaisia askelmien leveyksiä ja korkeuksia, jotta voit valita portaisiisi sopivimmat vaihtoehdot.

Liukuesteet ovat tärkeä osa portaiden turvallisuutta. Bauhausin valikoimasta löytyy erilaisia liukuesteitä, kuten liukuestematot, joilla voit parantaa portaiden liukkautta. Liukuesteitä voi käyttää erityisesti ulkoportaiden yhteydessä, joissa voi olla kosteita tai liukkaita olosuhteita. Liukuesteet voivat myös suojata portaiden pintaa naarmuilta ja kulumiselta.

Portaiden lisätarvikkeet voivat myös tarjota helppoutta portaiden käyttöön. Esimerkiksi portaikonvalaisimet voivat auttaa sinua löytämään portaikon helpommin ja valaisemaan sen tarpeeksi pimeässä. Bauhausin valikoimasta löytyy erilaisia portaikonvalaisimia, jotka sopivat moniin sisustustyyleihin.

Lisäksi Bauhausin valikoimasta löytyy erilaisia portaiden kulutusta kestäviä suojia. Suojat suojaavat portaita kulumiselta ja naarmuilta, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä portaissa, joita käytetään paljon. Suojat voidaan asentaa esimerkiksi portaiden kaiteisiin tai askelmien päälle.

Lapsiportit ja turvaportit

Bauhausin lapsiturvatuotteiden valikoimasta löytyy laaja valikoima turvaportteja, jotka auttavat pitämään lapset turvassa asunnoissa, joissa on sisäportaikkoja tai muita lapselle potentiaalisesti vaarallisia paikkoja. 

Bauhausin valikoimasta löytyy erilaisia turvaportteja eri tarpeisiin. Portit voivat olla seinään tai oviaukkoon kiinnitettäviä, ja ne voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten metallista, puusta tai muovista.

Turvaportit ovat helppoja asentaa ja käyttää. Ne avautuvat yleensä yhdellä kädellä ja voit avata ja sulkea ne helposti yhdellä liikkeellä. Turvaportteja voidaan myös käyttää muualla kuin portaissa, kuten esimerkiksi keittiössä tai kylpyhuoneessa. Niitä voidaan käyttää myös lemmikkieläinten pitämiseen tietyssä osassa asuntoa.

Bauhausista portaat ja lisätarvikkeet edullisesti ja asiantuntemuksella

Portaiden lisätarvikkeet voivat tehdä suuren eron portaiden ulkonäössä, toimivuudessa ja turvallisuudessa. Bauhausin laajasta valikoimasta löydät juuri sinun kotiisi sopivat portaat sekä niiden lisätarvikkeet, kuten käsijohde- ja kaideratkaisut, erilaiset askelmat ja liukuesteet. Lisätarvikkeilla voit myös helpottaa portaiden käyttöä ja parantaa portaiden kestävyyttä. Voit tilata tuotteet kätevästi Bauhausin verkkokaupasta tai vierailla myymälöissämme, joissa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivat lisätarvikkeet.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Koko 
Järjestä
18 tuotetta
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja