Ladataan

Saunakaivo Uponor

26900Osta tuote
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa (6 kpl)
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Osta ja nouda tavaratalosta
Espoo (3 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Oulu (0 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Tampere (6 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Turku (1 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Vantaa (11 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

1251 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Saunakaivo on tarkoitettu pesuvesien puhdistamiseen erityisesti mökeillä ja rantasaunoilla, joissa vedenkäyttö on vähäistä ja kantoveden omaista. Vesien puhdistuminen perustuu maahanimeytymiseen ja maassa tapahtuvaan biologiseen puhdistumiseen. Saunakaivo toimii imeytyskaivona, jossa on 275 l:n puskuritilavuus. Mikäli veden virtaus ylittää maaperän imeytymiskyvyn, varastoituu vesi saunakaivoon. Kun vedenkäyttö loppuu esim. yöllä, saunakaivo tyhjenee imeytymällä ja on taas valmiina ottamaan vastaan uutta vettä.

Uponor-saunakaivo painaa vain 16 kg ja on helppo kuljettaa mökille auton peräkontissa tai -kärryssä. Saunakaivo toimitetaan asennusvalmiina pakettina puoliskot sisäkkäin, selkeiden asennusohjeiden kanssa. Uponor saunakaivon asentaminen ja huoltaminen on helppoa. Asentamisessa tarvittavat osat on pakattu puoliskojen väliin. Saunakaivon pääsee tarkastamaan kannen kautta. Tarkistus tulisi tehdä kerran vuodessa ja poistaa huolellisesti roskat.

Uponor-saunakaivon pohja on reijitetty kauttaaltaan, jotta imeytyskyky olisi mahdollisimman hyvä. Saunakaivon ympärillä tulee olla helposti imevää maaperää, kuten hiekka- tai soramaata. Laite sijoitetaan vähintään 10 metrin etäisyydelle vesistöstä. Paikka valitaan niin, ettei pohjavesi tai vesistön tulvavesi nouse kaivannon pohjan tasalle. Nousuputki soveltuu 240 mm asennussyvyydylle.

Uponorin mökkituotteilla jätevedet puhdistuvat helposti ja edullisesti. Mikäli halutaan käsitellä myös mökin keittiövedet samassa puhdistusjärjestelmässä, lisätään saunakaivon eteen Uponor-mökkikaivo. Molempien kaivojen säiliöt kestävät runsastakin hetkellistä käyttöä.

Tekniset tiedot

Tuloviemärin koko: 75 mm
Kansi ø: 315 mm
Nousuputki: 240 mm asennussyvyydelle
Paino: 16 kg
Puskuritilavuus: 275 L

Lisätiedot

Toimitus sisältää: Kaivon yläpuolisko, kaivon alapuolisko rei’itetty, tuuletusputki, tuuletusputken hattu, nousuputken kansi, tuloputken tiiviste Ø 75 mm sekä tuloputki.

Tarkista aina, että pakkauksessa on kaikki edellämainitut komponentit.

Nimi Saunakaivo Uponor
Tuotenumero 13330271
Tyyppi Kaivot ja tarvikkeet

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Saunakaivo Uponor
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

5 3

7288+ Tyytyväistä asiakasta!

9626 arvostelua