Ladataan

Apinakahva Jungle Gym Monkey Bar

2190Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Hauska apinakahva käsillä keinumiseen. Apinakahva on suosikki pihan leikeissä ja se on erityisesti suunniteltu lasten otetta varten vahvalla ja jäykällä rakenteella. Keinussa on värikäs rakenne ja se tarjoaa korkean tason tuen ja se on erittäin hyvin tasapainotettu. Apinakahvassa on jäykät renkaat, joiden välissä on yhdestä jäykästä muovikappaleesta valmistettu tanko. Lapsi voi valita kummasta hän haluaa pitää kiinni roikkumisen aikana.

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Materiaalit ja viimeistely ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Laajan Jungle Gym -tuotevalikoiman varusteet on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista. Varusteet tekevät leikkipaikasta entistäkin hauskemman ja monipuolisemman.

Tekniset tiedot

Käyttäjän maks. paino: 50 kg

Lisätiedot

Toimitukseen sisältyy köysilukko. Köysi ja koukut myydään erikseen.

Nimi Apinakahva Jungle Gym Monkey Bar
Tuotenumero 17550033

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Apinakahva Jungle Gym Monkey Bar
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut