Aduro-takat ovat upean moderneja ja tunnelmallisia kodin sydämiä tuoden aitoa, luonnollista lämpöä ja liekkien lumoa. Ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi tiloihin, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti.

Takat ja kamiinat ovat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemia ja niissä yhdistyvät moderni muotoilu sekä huipputekniikka, joka takaa kehittyneemmän palamisperiatteen. Arkkitehtien ensisijaisena tehtävänään on ollut luoda laadukkaita, käyttäjäystävällisiä sekä ympäristöystävällisiä takkauuneja. Uudet takkauunit polttavat puhtaasti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, silloin kun niitä käytetään oikein. 

Aduro-tronic-automatiikka

Uudenlaisen Aduro-tronic-automatiikan ansiosta takkauuni on helppo sytyttää ja käyttää, mutta se myös vähentää puunkulutusta jopa 40 %!

Parhaan mahdollisen polton saavuttamiseksi ilmantuloa pitää säädellä joka kerta kun tulipesään lisätään puita. Tämä kuitenkin unohtuu usein päivittäisessä käytössä. Aduro-tronic-automatiikka säätelee ensi-ilmantuloa automaattisesti - sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa kuivia puita pesään, sytyttää tuli, sekä aktivoida automatiikka. Tämä merkitsee sinulle vähemmän työtä ja takalle parempaa polttoa. Aduro-tronic-automatiikka toimii kuin automaattivaihteinen auto, joka valitsee oikean vaihteen - ilmantulon - automaattisesti. 

Aduro-tronic-automatiikka on vakiovarusteena kaikissa Aduro-takkauuneissa.

Aduro-tronic-automatiikan edut

-Parempi käyttömukavuus

-Aiempaa edullisempi lämmitys - polttopuiden kulutus vähenee jopa 40% (huomaa että säästö riippuu siitä käytetäänkö takkaa oikein)

-Ympäristöystävällinen ja puhdas poltto - vähemmän hiukkaspäästöjä ympäristöön, pienempi klapien kulutus

-Yksinkertainen ja tehokas automatiikka

Aduro Smart Response -mobiilisovellus

Aduro kamiinan käyttö helpottuu – Smart Response -sovellus auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn kamiinasta.

Älypuhelimesi tai tablettisi valvoo kamiinan toimintaa ja varmistaa, että kamiina toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Aduro Smart Response -yksikön kaksi anturia kommunikoivat langattomasti älypuhelin- tai tablettisovelluksen kanssa. Anturit valvovat paloprosessia ja sovellus ohjeistaa sinua oikeaan käyttötapaan aiempia tietoja hyödyntäen. Sovellus ilmoittaa esimerkiksi koska tulee lisätä puuta, mikä on kamiinan lämpötila ja polttaako kamiina liian kovalla tai liian pienellä lämpötilalla. Tiedonsiirto tapahtuu Bluetooth-yhteyden (Low Energy) välillä.

Aduro Smart Response -sovelluksella voit keskittyä muuhun ja kamiina toimii silti optimaalisesti. Yksinkertaisesti sovelluksessa on järkeä!

 Pakkaus sisältää:
- Langattoman lämpötilalähettimen kahdella anturilla
- Neljä kiinnikettä
- Pikaopas
- Lähetin toimii 3 x AAA paristolla. Paristot eivät sisälly toimitukseen.
- Ilmaisen sovelluksen lataamisen

Aduro Smart Response yhteensopivuus:
- iPhone (4S tai uudempi)
- iPod Touch 5th gen
- iPad 4
- Android (4.4 tai uudempi)
- Aduro Sarja 1, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15

Ympäristöystävällistä lämmitystä

Ympäristön huomioiminen on Adurolle erittäin tärkeää. Tästä syystä kaikkia Aduro-takat on varustettu pohjoismaisella Joutsen-ympäristömerkillä, joka takaa, että tuotteet ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä. Ympäristömerkki asettaa vaatimuksia muun muassa hiukkaspäästöille (<2 g hiukkasia / 1 kg polttopuuta), tehokkuudelle sekä vastuulliselle tuotannolle.  Aduro on takkauunien ainoa tuottaja, jonka valikoimassa on ainoastaan Joutsenmerkittyjä tuotteita. 

Aduron valikoimaan kuuluu paljon erilaisia takkauuneja, joille kaikille on yhteistä yksinkertainen käyttö, ympäristöystävällinen poltto ja moderni, tanskalainen muotoilu.

Takka ja kamiina tarvitsevat kunnollisen hormin. Löydät meiltä kattavan valikoiman hormeja, hormiosia ja liitosputkia eri merkkien puukiukaisiin, patoihin, takkoihin ja kamiinoihin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oikea hormi tarpeisiisi.

Meiltä löydät erilaiset takkatarvikkeet, kuten puunkantotelineet ja takkasetit. Muista myös turvallisuus, meiltä saat hormit, liitosputket ja muut tarvikkeet, kuten tuhkaimurit!