Skandinaavisen puhtaan luonnon sekä yksinkertaisten muotojen innoittamat Camargue-poreammeet ovat moderneja kylpyhuonekalusteita. Poreammeiden vartaloa myötäilevät istuimet, pehmeät ammetyynyt sekä tehokkaat ja anatomisesti oikein sijoitellut suuttimet tarjoavat nautinnollisen kylvyn. Lämmin vesi ja vesihieronta rentouttavat kehoa ja mieltä kiireisen arjen keskellä. Laadukkaat Camargue -poreammeet on saatavana useilla eri toiminnoilla ja lisävarusteilla varustettuina.

Poreammeen valinnassa tulee mitoittaa poreamme tarpeisiisi sopivaksi - tuleeko amme koko perheen iloksi vai yhden tai kahden hengen rentoutumiseen sopivaksi? Minkä malliseen kylpyhuoneeseen amme tulee – valitse joko perinteinen suorakaiteen muotoinen tai kulmaan asennettava amme. Minne se sijoitetaan, tarvitaanko vasen- vai oikeakätinen malli? Mieti myös millaisella varustelutasolla porealtaasi haluat.

Valitse ammeesi kolmesta eri varustelutasosta:

1) Clean-malli

Perinteinen kylpyamme ilman hierontatoimintoja. Voit täydentää etuosalla, sekoittajasetillä, vesilukolla ja ammetyynyillä.

2) Premium-malli

Hyvin varustettu poreallas, jossa 12–18 vesihierontasuutinta, pneumattiinen käynnistys, sekoittajasetti ja ammetyynyt. Sisältää etupaneelin ja vesilukon.

3) Exclusive-malli

Luksus-tasoinen poreallas, jossa mm. 14–18 vesisuutinta ja 8–16 ilmasuutinta, ylläpitolämmitin, elektroninen hipaisunäppäimistö, bluetooth-kaiuttimet sekä terapiavalaistus.  Sisältää etulevyn sekä vesilukon. Täydellinen, kaiken sisältävä paketti parasta vaativalle!

Camargue poreammeet  Katso kaikki »

Muista myös puhdistus

Poreammetta tulisi puhdistaa noin neljä kertaa vuodessa ja desifiointitabletteja aina kun vesihierontatoimintoja on käytetty. Puhdistuksen ansiosta altaan putkistot pysyvät puhtaana erilaisista bakteereista, joita sinne kertyy aina kylpiessä. Ilman säännöllistä puhdistusta bakteerit lisäntyvät ja saattavat aiheuttaa jopa erilaisia tauteja. 

Camarguen starttipaketti soveltuu 200–300 litraisen poreammeen puhdistukseen.

Poreammetarvikkeet  Katso kaikki »