Keväthuolla ketterästi Boschin akkutyökaluilla

Aurinko lämmittää ja lumen alta paljastuu talven haalistama puutarha. Luonto puhkeaa kukkaan ajallaan, mutta samaa ei tapahdu vinksallaan nököttäville puutarhakalusteille ja laikukkaalle patiolle; ne tarvitsevat sinun apuasi. Kunnostettavien pintojen runsaus voi masentaa innokkaimmankin kevätpuutarhurin, mutta oikeilla välineillä saat aidat, patiot ja puutarhakalusteet nopeasti kesäkuntoon.

Neljä askelta kesäkuntoon:

  1. Kiristä ruuvit
  2. Pese pinnat
  3. Hio tasaiseksi
  4. Maalaa / öljyä

Bosch 18V POWER FOR ALL* -akkujärjestelmä tarjoaa laajan valikoiman työkaluja kotiin ja puutarhaan. Koska kaikki Boschin vihreät 18 voltin Home & Garden -työkalut toimivat samalla 18V akulla, voit viedä projektisi alusta loppuun ilman hankalia johtoja tai pistorasian metsästystä – ja vaihtaa saman akun työkalusta toiseen projektin edetessä. Kun jokaiselle työkalulle ei tarvitse hankkia omaa akkua, säästät myös tilaa ja rahaa.

1.      Kiristä löystyneet ruuvit

Ennen pintojen käsittelyä on hyvä käydä läpi rakenteet ja kiinnitykset. Löystyneet ja törröttävät ruuvit kiristyvät helposti BOSCH Universal Impact 18V-60 -akkuiskuporakoneella, joka on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu poraamiseen ja ruuvaamiseen. Tällä työkalulla rakennat vaikka kokonaan uuden terassinkin, sillä se puree tehokkaasti niin kivimateriaaleihin, puuhun, metalliin kuin muoviinkin.

BOSCH Universal Impact 18V-60 -akkuiskuporakone

Kunnon akkuiskuporakone tekee työnteosta vaivatonta. Kuvassa BOSCH Universal Impact 18V-60 Solo -akkuiskuporakone.

2.   Pese kunnostettavat pinnat

Lika ja home irtoavat helposti painepesurilla ja materiaaliin sopivalla puhdistusaineella. Akkukäyttöisessä Fontus 18V -painepesurissa on vesijohtoliitännän lisäksi 15 litran vesisäilö, joten se on superhelppo siirtää paikasta toiseen, etkä ole riippuvainen vesipisteestä! Voit säätää paineen kohteelle sopivaksi ja valita neljän suihkumuodon väliltä: pistesuihku pinttyneen lian poistoon, 15° suihku pienille kohteille, 50° suihku laajojen alueiden käsittelyyn ja suihkusuutin hellävaraiseen puhdistukseen. Pakkaukseen sisältyvä SmartBrush-harja sopii ihanteellisesti suurten pintojen, kuten autojen ja puutarhakalusteiden puhdistamiseen.

BOSCH Akkupesuri Fontus 18V

Painepesurilla saat puhtaan lopputuloksen nopeasti.

3.   Hio siistiksi

Lämpötilavaihtelut ja kosteus saattavat nostaa puun syyt pystyyn tehden puupinnat tikkuisiksi ja vanha maalipinta voi hilseillä. Napsauta akku kiinni EasySander 18V -hiomakoneeseen ja hio sekä laajat pinnat että ahtaat nurkatkin vaivattomasti. Mikrosuodatinpölykotelon ansiosta työ on siistiä ja tarrakiinnitteinen hiomapaperi on helppo vaihtaa. Sopii erityisesti lehti- ja havupuun sekä lakattujen ja maalattujen pintojen hiontaan.

Akkuhiomakone Bosch EasySander 18V-8

Hiomakoneella saat aikaan tasaisen pinnan vaivattomasti. Kuvassa Akkuhiomakone Bosch EasySander 18V-8.

4.      Maalaa tai öljyä

Enää on jäljellä pintojen viimeistely. Valitse maali tai öljy, mutta unohda pensselit! EasySpray 18V-100 on akkukäyttöinen maaliruisku, joka viimeistelee pinnat vaivattomasti ja jälki on kuin ammattimaalarilla. Maaliruiskulla lakkaat ja maalaat laajat pinnat nopeasti ilman valumia. Levitysnopeutta säätämällä saat tasaista jälkeä myös epätasaisille pinnoille ja ahtaissa tiloissa. Ruiskutuspistooli ja maalisäiliö on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Maaliruisku Bosch Easy Spray 18V-100

Maalisudin heiluttelu jää unholaan maaliruiskun myötä. Kuvassa Maaliruisku Bosch Easy Spray 18V-100.