Erilaisten sähkökäyttöisten pesureiden avulla syntyy varmasti puhdasta jälkeä ja niillä säästetään vaivaa, aikaa, rahaa ja luontoa.  

Painepesurilla voidaan pestä lukemattomia eri kohteita pihalla ja puutarhassa. Autot, puutarhakoneet, terassit ja pihakivet puhdistuvat tehokkaasti ja nopeasti. Ikkunapesurilla ikkunat ja peilipinnat saadaan taas kiiltämään uudenveroisiksi ja höyrypesurilla peset kodin vaikeampipääsyiset nurkat ja pinttyneemmätkin liat sekä kodin tekstiilipinnat tehokkaasti höyryn voimalla. Löydät laajasta valikoimastamme mm. Kärcherin ja Nilfiskin paine-, höyry- sekä ikkunapesurit.

Muistathan, että myönnämme kuluttaja-asiakkaille kaikkiin yksityiskäyttöön ostettuihin sähkö- ja moottorikäyttöisiin työkaluihin ja koneisiin 5 vuoden takuun  takuuehtojemme mukaisesti. Tämä lisäturva on merkittävä etu, josta ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja!

Painepesurit

Tehokkaalla ja helppokäyttöisellä painepesurilla peset ulkona olevia kohteita helposti. Pesuri yhdistetään vesijohtoon sekä virtalähteeseen, käännetään hana ja pesuri päälle, jonka jälkeen pesu voi alkaa. Painepesurilla peset lukemattomia kohteita kotona ja pihalla, mm.

Autot Polkupyörät
Puutarhakoneet ja -työkalut Aidat
Kivetyt polut Terassit
Pihatiet Moottoripyörät
Ulkoportaikot Kivimuurit
Uima-altaat Talon ja julkisivujen putsaukset

Normaali kotitalouden käyttövesi kulkee n. 4 bar:n paineella. Painepesuriin kasteluletkulla syötetty vesi kulkee apupumpun läpi, joka nostaa paineen jopa 160 bar:n asti. Painepesuri pakottaa paineistetun veden pienen suuttimen läpi, jolloin syntyy suuri pesuteho korkeapaineisena keskitettynä suihkuna. Painepesuri säästää aina vettä, koska vesipaine kohdistuu pestävään pintaan korkeapaineella.

Veden lähteenä voidaan usein käyttää myös muita kohteita, kuten sadevesitynnyriä. Esim. Kärcher K4–K7 sarjan painepesurit voivat ottaa veden mistä tahansa saatavilla olevasta lähteestä. Näin ollen säästetään vettä ja luontokin kiittää. Laitteen toimintasäde kasvaa ja käyttömahdollisuudet monipuolistuvat. 

Lähes kaikki Kärcher-painepesurit ovat itseimeviä. Poikkeus ovat K2–K3 sarjan pesurit, joissa on hiiliharjamoottori, joiden sitkeys ei riitä nostamaan vettä. Nekin toimii imevänä, jos vesi tulee ylhäältä lappopaineella, esim. tynnyristä. Kun painepesuria käytetään imevänä on ehdottomasti käytettävä syöttövesisuodatinta, joka on halpa henkivakuutus pesurille. Sitä suositellaan käytettäväksi aina, myös vesijohtovedellä. 

Painepesuri on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa puhdistaa myös terassi käyttämällä terassipesuria. Puhdistus nopeutuu, helpottuu ja tehostuu. Pesurilla voidaan puhdistaa myös kivilaattoja tai muita vastaavia pintoja.

Painepesurilla peset myös puutarhakalusteet

Painepesureita on eri teholuokissa ja käyttötarkoitukseen sopivalla laitteella peseminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Pesukyky määräytyy työpaineen ja vesimäärän perusteella. Mitä laajempi ala on pestävänä, sitä enemmän pesukykyä tarvitaan. Esimerkiksi Kärcherin painepesureissa tehokkain K7 -luokan laite sopii kaikkiin tarkoituksiin sopivine lisävarusteineen. Pienempiin ja ei niin vaativiin töihin soveltuu hyvin myös pienemmän teholuokan laitteet. 

Painepesurin valintaan vaikuttaa käyttökohteet, kuinka usein pestään sekä haluttu teholuokka

Kärcherin vinkkien mukaan tärkeää painepesurin valinnassa on mitoittaa hankinta käyttötarpeen ja -frekvenssin mukaan. Aivan satunnaiseen puutarhakalusteiden tai räsymaton pesuun riittää pienempitehoisempi malli. Aktiivikäyttäjälle, joka pesee esim. autoaan ja omakoti-/pientalon ”nurkkia” viikottain, ylemmän keskisarjan kotitalousmalli tarjoaa parhaan vastineen rahalla (esim. Kärcher K5 -sarja). Kotioloissa pienellä ja isolla pesurilla pesee periaatteessa samat kohteet.

Tehokkaammalla pesurilla askareista selviää huomattavasti nopeammin ja vapaa-aikaa sekä hermoja säästyy. Aktiivisessa käytössä tehokkaampi pesuri kestää myös pidempään, kun ei jouduta toimimaan jatkuvasti laitteen äärirajoilla. 

Muista myös lisäosat ja -tarvikkeet painepesureihin, joilla kasvatat painepesurin käyttömahdollisuuksia! Tutustu laajaan painepesuri-, tarvike- sekä pesuainevalikoimaamme.

Höyrypesurit

Höyrypesurilla poistat helposti lian matoista, huonekaluista, autonistuimilta, kaappien takaa ja muista vaikeapääsyisistä paikoista. Keittiössä ja kylpyhuoneessa höyrypesurilla voidaan desinfioida sekä poistaa mm. kalkkijäämät.

Höyrypuhdistus on yksinkertaista, biologisesti puhdasta ja ympäristöystävällistä - sekä tehokasta!

Kärcherin mukaan höyrypuhdistus on luonnollisin tapa puhdistaa ja siten erinomainen vaihtoehto perinteisille siivoustavoille. Pelkän höyrypuhdistuksen lisäksi niillä hoituvat mallikkaasti myös tekstiilien silitys ja hoito. Höyryn käyttäminen säästää arvokasta aikaasi, jonka voit sitten käyttää johonkin muuhun.

Hyörypuhdistinta voidaan sopivien lisätarvikkeiden kanssa käyttää mm.

Laatta- ja laminaattilattioiden puhdistukseen Kypyhuoneen puhdistukseen esim. kaakelit, lasi- ja peilipinnat, hanat
Kaakelisaumojen pesuun Rasvatahrojen poistoon
Lieden ja uunin puhdistamiseen Vaatteiden höyrystämiseen

Höyrypuhdistuksen salaisuus piilee höyrysuihkun ja lämpötilan yhdistämisessä. Höyry irrottaa likaa tehokkaasti ja tunkeutuu myös paikkoihin, joihin on hankala ylettyä, mikä taas tehostaa puhdistusta. Kaikki tämä onnistuu ilman kemikaaleja!

Höyrypuhdistaminen suojelee sinua ja perhettäsi. Toisin kuin pesuaineet, höyry ei jätä puhdistamiinsa pintoihin jäämiä, jotka saattavat laukaista allergisia reaktioita. Tämä on erityisen tärkeää pienten lasten kanssa, he kun tykkäävät laittaa asioita suuhunsa. Väärän pesuaineen käytöstä johtuvat vahingot, ihoärsytys tai muut terveyshaitat ovat historiaa höyryä käytettäessä, neuvoo Kärcher. 

Tutustu monipuoliseen höyrypesurivalikoimaamme.

Ikkunapesurit

Ikkunanpesuri on fiksu ja nopea tapa pestä ikkunat ja muut kodin lasipinnat. Uusimman sukupolven ikkunapesurit takaavat kirkkaan ja puhtaan lopputuloksen. Kevyt, kätevä akkukäyttöinen laite pesee ja kuivaa ikkunan siististi, eikä valuva vesi kastele ikkunpuitteita tai lattiaa. Tutustu ikkunapesureiden valikoimaamme. 

Suihkuta

Suihkuta ikkunaan riittoisa annos sopivasti laimennettua pesuainetta suihkupullolla

Pyyhi

Pyyhi ikkuna mikrokuitupyyhkeellä

Imuroi

Käynnistä ikkunakuivain ja imuroi vesi ja lika pois. Kirkkaan puhdasta – ilman ikkunapuitteille ja lattialle valuvaa vettä!

Kodin ja pihan pesurit BAUHAUSista

Valikoimastamme kodin ja pihan pesurit, imurit ja puhdistimet, lisäosat ja tarvikkeet sekä pesuaineet alan huippumerkeiltä. Tule tutustumaan valikoimaan tavarataloissa tai tilaa verkkokaupasta nopealla ja luotettavalla toimituksella vaikkapa suoraan kotiisi.