Edullinen keittiö - Näin teet edullisen keittiöremontin

Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään paljon aikaa ruoanlaiton ja yhdessäolon merkeissä. Keittiön remontointi voi kuitenkin olla kallis projekti, joka saa monet perheet lykkäämään sitä hamaan tulevaisuuteen. Onneksi edullinen keittiöremontti on mahdollista toteuttaa ilman suuria investointeja.

Ensimmäinen askel kohti edullista keittiöremonttia on suunnittelu. Mieti tarkkaan, mitkä ovat ne asiat keittiössäsi, jotka kaipaavat päivitystä tai uudistusta. Voit esimerkiksi vaihtaa vanhat vetimet uusiin tai maalata kaapit uudelleen raikkailla väreillä. Pienillä muutoksilla voit saada aikaan suuren vaikutuksen.

Toinen tapa säästää rahaa keittiöremontissa on tehdä osa töistä itse. Esimerkiksi maalaaminen tai lattian asentaminen ei vaadi erityistä ammattitaitoa, joten voit säästää rahaa tekemällä nämä työt itse. Muista kuitenkin aina turvallisuusasiat ja käytä tarvittaessa apuna ammattilaisia.

Kolmas tapa säästää keittiöremontissa on valita edullisempia materiaaleja. Esimerkiksi laminaatti on edullinen vaihtoehto lattian tai työtason pinnoitteeksi verrattuna kalliimpiin materiaaleihin, kuten marmoriin tai graniittiin. Voit myös valita edullisempia laattoja seinään tai kaapiston oviin.Neljäs tapa säästää rahaa keittiöremontissa on vertailla hintoja eri liikkeissä ja pyytää tarjouksia useammalta urakoitsijalta. Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan vertaile eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Edullinen keittiöremontti on mahdollista toteuttaa pienillä muutoksilla ja hyvin suunnitellulla budjetilla. Muista aina turvallisuusasiat ja käytä tarvittaessa apuna ammattilaisia, kun kyseessä ovat isommat remonttityöt. Lopputuloksena saat uuden ilmeen keittiöllesi ilman suuria investointeja!

Edulliset keittiökalusteet - Unelmiesi keittiö ilman suurta budjettia

Keittiön sisustus vaikuttaa suuresti siihen, kuinka viihtyisä ja toimiva keittiö on. Uudet keittiökalusteet voivat kuitenkin olla kalliita, joten moni saattaa luopua unelmastaan saada täydellinen keittiö ilman suurta budjettia. Onneksi edullisia vaihtoehtojakin löytyy.

Yksi tapa säästää rahaa keittiökalusteissa on hankkia ne valmiiksi koottuina tai itse kasattavina paketteina. Tällaisia valmiskeittiöitä myös Bauhausin verkkokaupasta. Paketeissa yhdistyy usein kaikki tarvittavat kalusteet, kuten kaapit, hyllyt ja laatikostot, mikä helpottaa kokonaisuuden suunnittelua.

Keittiökokonaisuus Respekta 2,9 m kiiltävä valkoinen

Keittiökokonaisuus Respekta 2,9 m kiiltävä valkoinen voidaan asentaa joko yhdelle tai kahdelle seinälle, minkä ansiosta se sopii useaan eri tilaan.

Toinen hyvä tapa säästää rahaa on ostaa käytettyjä kalusteita. Monilla paikkakunnilla toimii kirpputoreja ja nettihuutokauppoja, joista voi löytää laadukkaita keittiökalusteita edullisesti. Käytettyjen kalusteiden etuna on myös se, että kierrätetyt tavarat ovat ympäristöystävällisiä.

Jos haluat uudistaa vanhoja kalusteita ilman suuria investointeja, voit maalata tai päällystää ne uudelleen. Esimerkiksi vanhat puukaapit voi maalata valkoisiksi tai muuhun haluttuun sävyyn, ja vanhat laatikostot voi päällystää kontaktimuovilla.

Myös erilaiset DIY-projektit voivat olla hyvä tapa säästää rahaa keittiökalusteissa. Esimerkiksi hyllyt ja telineet voi rakentaa itse vanhoista puulaudoista tai putkista. Tällaiset projektit vaativat hieman enemmän työtä, mutta lopputulos on usein uniikki ja persoonallinen.

Lopuksi on hyvä muistaa, että keittiökalusteiden hinta ei aina korreloi niiden laadun kanssa. Edullisemmatkin kalusteet voivat olla laadukkaita ja kestäviä, kunhan ne on valmistettu huolellisesti ja käytetty hyviä materiaaleja. 

Kaiken kaikkiaan unelmiesi keittiön toteutuminen ilman suurta budjettia on täysin mahdollista. Valmiit paketit, käytetyt kalusteet, uudelleenmaalausprojektit ja DIY-ratkaisut ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja edullisten keittiökalusteiden hankkimiseen. Muutamalla fiksulla ratkaisulla voit saada viihtyisän ja toimivan keittiön ilman suuria kustannuksia.

Valmiskeittiöt joka makuun Katso kaikki »

Pienellä budjetilla upea keittiö - Näin valitset edulliset, mutta laadukkaat keittiökalusteet

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, jossa vietetään paljon aikaa ruoanlaiton ja yhdessäolon merkeissä. Upea keittiö ei kuitenkaan välttämättä vaadi suurta budjettia, sillä edullisilla mutta laadukkailla kalusteilla voi saada aikaan upean lopputuloksen.

Ensimmäinen askel keittiön remontoinnissa on suunnittelu. Mieti millainen keittiö sinulle sopii parhaiten ja mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet. Tämän jälkeen voit aloittaa kalusteiden valinnan.

Keittiön kaapit ovat yleensä suurin budjettiin vaikuttava tekijä. Muista kuitenkin panostaa laatuun, sillä halvat kaapit voivat olla huonolaatuisia ja hajoavat helposti käytössä.

Keittiön työtasot ovat myös tärkeitä, sillä ne altistuvat päivittäiselle kulutukselle ja rasitukselle. Laminaattitasot ovat edullinen vaihtoehto, mutta niiden kestokyky ei ole yhtä hyvä kuin esimerkiksi kvartsitasojen. Kestokivitasot ovat hieman kalliimpia, mutta niiden kestävyys ja tyylikkyys tekevät niistä hyvän investoinnin.

Työtaso Resopal Action Black Granite

Laminaattityötaso kestää hyvin naarmuuntumista ja lämpöä. Kuvassa Työtaso Resopal Action Black Granite.

Edulliset työtasot  Katso kaikki »

  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Keittiön välitilaan voi valita edullisen vaihtoehdon esimerkiksi maalatun vanerin tai laatan sijaan. Välitilan voi myös jättää kokonaan pois ja käyttää seinätilaa avohyllyjen tai ripustuskoukkujen avulla.

Välitilalevy Fibo Kitchen Board Cracked Cement

Valmis välitilalevy voi imitoida esimerkiksi betonin pintaa. Kuvassa Välitilalevy Fibo Kitchen Board Cracked Cement.

Edulliset välitilalevyt  Katso kaikki »

Keittiön pienet yksityiskohdat, kuten vetimet ja hanat, voivat myös vaikuttaa budjettiin. Muista kuitenkin panostaa laatuun, sillä halvat vetimet voivat olla huonolaatuisia ja hajoavat helposti käytössä.

Yhteenveto:

  1. Suunnittele etukäteen millainen keittiö sinulle sopii parhaiten
  2. Panosta laatuun, sillä halvat kalusteet voivat olla huonolaatuisia
  3. Valitse edullisempia vaihtoehtoja työtasoille ja välitilaan
  4. Pienillä yksityiskohdilla voi saada aikaan suuren vaikutuksen Upea keittiö ei siis välttämättä vaadi suurta budjettia.

Kun suunnittelet etukäteen millainen keittiö sinulle sopii parhaiten ja valitset laadukkaita mutta edullisia kalusteita, voit saada aikaan upean lopputuloksen.