Rakenna oma helppokäyttöinen älykoti Wiserin avulla

Älykoti säästää aikaa ja rahaa sekä tekee kodistasi viihtyisän ja turvallisen. Maksuttoman Wiser-sovelluksen avulla voit hallinnoida kotiasi täysin etänä älypuhelimestasi.

Voit aloittaa vaikka vain muutamalla älykkäällä laitteella ja laajentaa järjestelmää helposti myöhemmin älykotisi tarpeiden kasvaessa, tai tehdä koko talon älyasennuksen kerralla. Wiser tarjoaa sinulle täyden valikoiman älykotilaitteita – aina sensoreista ja moduuleista pistorasioihin sekä IP-kameroihin.

Säästä sähkölaskussa

Wiser sähkönsäästöpaketti helpottaa kodin näkymättömien sähkösyöppöjen havaitsemista ja ohjaamista. Tavalliseen pistorasiaan kytkettävät älypistokkeet osaavat kertoa Wiser by SE -sovelluksen avulla, kuinka paljon laitteesi on kuluttanut sähköä päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla sekä kuinka paljon sitä kuluu juuri nyt. Turvalliset, FI-hyväksytyt 16A älypistokkeet sopivat kaikkiin sähkölaitteisiin ja ne on helppo kytkeä pois päältä joko sovelluksen kautta automaattisesti tai mukana toimitettavan langattoman painikkeen avulla. Järjestelmän toimintoja voidaan ohjata myös ulkolämpötilan mukaan tai esimerkiksi erikseen myytävän, sisäkäyttöön tarkoitetun lämpötila/kosteustunnistimen avulla. Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä mahdollistaa laajennettavuuden nyt ja jatkossa laadukkailla Schneider Electricin Wiser by SE-älykotituotteilla. 

Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa sinulle lukuisia tapoja sähkönkulutuksen hallintaan ja hiilijalanjäljen pienentämiseen kodin mukavuudesta tinkimättä. Järjestelmä voidaan esimerkiksi ohjelmoida sammuttamaan käyttämättömät laitteet, valot sekä kodinkoneet, kun huoneessa ei havaita ketään. Ohjattavien pistorasioiden avulla perinteisempienkin sähkölaitteiden käyttöä voidaan tehostaa: esimerkiksi erillinen lämmitin voidaan asettaa käynnistymään vasta kun langaton lämpötilamittari on ilmoittanut laskeneesta lämpötilasta. Wiserilla voit myös hallita valojasi ja verhojasi automaattisesti auringonnousun ja -laskun mukaan.

Voit myös luoda Poissa-tilanteen ja sammuttaa kaikki ylimääräiset laitteet lähtiessäsi kotoa esimerkiksi langattomalla painikkeella tai ääniohjauksella älykaiuttimen avulla. Etäohjauksen avulla voit myös sulkea päälle unohtuneet laitteet, kun ketään ei ole kotona, jotta sähköä ei mene hukkaan.

Lisää turvallisuutta

Wiser auttaa sinua suojaamaan kotiasi antamalla sinun hallita automaattisesti valaistusta ja kaihtimia ennalta määrättyinä aikoina, mikä simuloi läsnäoloasi, kun olet esimerkiksi lomamatkalla.

Vesivuotosensori huomaa vuodon ajoissa, lähettää hälytyksen puhelimeen ja katkaisee virran läheisiltä sähkölaitteilta. Voit asentaa vesivuotosensorin esimerkiksi astianpesukoneen alle, jolloin ehdit reagoida mahdollisiin putkirikkoihin ennen suurempaa vahinkoa.

Ovi-/ikkunatunnistin lähettää ilmoituksia ja käyttäjä voi milloin tahansa tarkistaa sovelluksesta onko ovi jäänyt auki. Voit asettaa esimerkiksi ovitunnistimen lähettämään ilmoituksen puhelimeesi avautuvasta ovesta klo 13–16 välillä tarkoittaen, että lapsesi ovat saapuneet turvallisesti koulusta kotiin.

Mielenrauhaa lisää myös liikkeentunnistava IP-kamera, jolla voidaan tarkkailla esimerkiksi kotieläimiä työpäivän aikana tai muita lisävalvontaa vaativia tiloja.

Helppo käyttöönotto ja laajentaminen

Wiserin älykotiratkaisut ovat käytännössä saatavilla kaikkiin koteihin. Käyttöönotto ei vaadi erikoisosaamista ja onnistuu myös kuluttajalta, minkä lisäksi tuotteet sopivat normaaliin kaapelointiin, joten toteutus on helppoa ja ratkaisu sopii erinomaisesti myös remontointiin. Huomaa, että osa tuotteista vaatii kuitenkin sähköasentajan.

Lisäksi kotiin jo hankittu Wiser-järjestelmä on laajennettavissa milloin vain, sillä uusien laitteiden käyttöönotto hoituu helposti Wiser-sovelluksella. Wiser-järjestelmän hankkiminen kotiin ei siis vaadi heti alkuun suurta sijoitusta, vaan aloittaa voi vaikka vain muutamalla sensorilla, ja uusia laitteita voi hankkia sitä mukaan, kun tarvetta tulee.

Kiinnostuitko Wiser-älykodista? Tutustu tarkemmin!

Tuleeko sinulle joskus aamuisin kiire? Katso videolta, millä eri tavoilla Wiser voi helpottaa arkeasi.

Katso videolta, mitä kaikkia tuotteita Wiser-älykotiin kuuluu ja millaisia toimintoja niillä voidaan saada aikaan.

Wiser-älykotijärjestelmät  Katso kaikki »

 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta