Korkeissa työskentelyolosuhteissa, kuten talojen ulkoseinustoilla ja katoilla, portaikoissa ja varastohalleissa työskentelyturvallisuus on kaikkein tärkeintä. Nykyaikaiset rakennustelineet ja työtikkaat ovat erittäin käytännöllisiä, mitä tulee niiden pystyttämiseen, purkamiseen ja liikutteluun. Niiden suunnittelussa on painotettu toiminnallisuuteen, käytettävyyteen ja ennen kaikkea turvallisuuteen ja kestävyyteen. Monia moderneja työskentelytasoja ja työtikkaita on myös mahdollista muokata erilaisiin muotoihin, mikäli työskentelykohde on vaikeapääsyinen tai epätasainen. Esimerkikisi monitoimitikkaat soveltuvat hyvin sekä suoriksi tikkaiksi, työkorokkeiksi että A-tikkaiksi. Myös useimpia rakennustelineitä voidaan käyttää tikkaina.

Miksi vuokrata, kun voi ostaa

Rakennus- ja remonttiprojektin lähestyessä moni varmasti miettii, vuokratako vai ostaako rakennustelineen. Mikäli tiedät joutuvasi käyttämään rakennustelinettä pidempiäkin ajanjaksoja tai useammassa tulevassa projektissa, kaikkein järkevintä ja kustannustehokkainta on ostaa uudet rakennustelineet omaksi vuokraamisen sijaan.

Telineiden vuokrahinnat ovat kalliita ostohintoihin verrattuna, ostettuna teline maksaa itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa. Ostettuasi omat rakennus- ja asennustelineet voit myös ottaa rennosti ja tehdä remonttiasi kaikessa rauhassa, miettimättä vuokrahintoja ja ajankulua sekä vuokraajan asettamia palautuspäiviä telineille. Ostaessasi telineen saat sen myös samantien käyttöön, kun vuokraamiseen voi olla pitkätkin jonot ja odotusajat. 

Telineiden käyttöikä on useita kymmeniä vuosia – sama teline siis palvelee sinua luotettavasti monissa tulevissa projekteissa. Opit tuntemaan telineen ja osaat liikkua sillä tottuneesti. Telineet myös säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa varsin hyvin, joten saat niistä varmasti hyvän hinnan, kun ne jonain päivänä käyvät sinulle tarpeettomiksi. 

Rakennustelineet ja työtasot

Rakennustelineet ovat moneksi. Olipa edessäsi sitten kattoremontti, julkisivuremontti, maalausurakka tai jokin muu urakka jossa tarvitset rakennustelineitä. Valikoimastamme löydät mm. laadukkaat, erikorkuiset Corda -rakennustelineet sekä työtasot niin kotikäyttöön kuin työmaalle.

Monitoimi- ja jatkotikkaat

Monitoimi- ja jatkotikkaat soveltuvat käytettäväksi apulaitteina korkealle kiipeämiseen sisä- ja ulkotiloissa. Monitoimitikkaat soveltuvat käytettäväksi myös telineenä lyhytaikaisiin työtoimenpiteisiin.

Turvavaljaat ja köydet

Katolla ja muissa korkeissa paikoissa työskennellessä on ensiarvoisen tärkeää pitää huoli siitä, ettei tipahda alas. Bauhausin valikoimasta löydät varmasti edulliseen hintaan turvaköydet sekä ergonomiset turvavaljaat tuomaan tarpeellisen suojan putoamisen varalle.