Moni kärsii kesän läpi hyttysenpistoista, jotka ärsyttävät ihoa ja kutisevat jatkuvasti. Yksi Suomen kesän isoimmista vaivoista on hyttyset ja hirvikärpäset, jotka piinaavat niin kaupungissa kuin mökillä. Thermacell tuo näppärän ratkaisun koko kesän läpi jatkuvaan hyttysongelmaan. Thermacell on kätevä ja helppokäyttöinen hyttystorjuntalaite, jonka voit helposti ottaa mukaasi mökille tai terassille. Sano siis hyvästi haiseville hyttysmyrkyille sekä voiteille ja kokeile tänä kesänä lähes hajusteetonta ja äänetöntä Thermacell-hyttystorjuntalaitetta.

Mikä Thermacell on?

Thermacell on tehokas hyttystorjuntalaite ja erinomainen korvike hyttysmyrkyille ja voiteille. Laite torjuu hyttyset ja hirvikärpäset erittäin tehokkaasti ja kätevästi, ilman epämiellyttäviä hajuja ja sotkua. Parhaan tuloksen saa tuulelta suojassa olevassa paikassa. Tuulen ollessa voimakas kannattaa laite asettaa tuulen yläpuolelle, jotta aine pääsee leviämään halutulle alueelle. Laitetta sijoittaessa on otettava myös huomioon, ettei se ole lähellä kukkivia kasveja tai esim. mehiläispesiä. Thermacell-laite soveltuu vain ulkona käytettäväksi.

Thermacell-tuotteiden vaikuttava aineosa on pralletriini, joka on kaikista hyttystorjunta-aineista tehokkain ja myös melkein hajuton. Aine lämmitetään butaanin avulla ja se tuottaa tehokkaan suojan hyttysiä vastaan noin 20 m2 alueelle jopa 10-15 minuutissa. Thermacell-tuotteiden antama suoja kestää noin 8-12 tuntia. Thermacell Halo-malli ja perinteinen malli ovat helppo asettaa vaikka terassin pöydälle. Perimeter-mallilla voit suojata isomman haluamasi alueen. 

Thermacell-tuotteiden käyttöohje ja täyttö

Thermacell-tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja ne voi täyttää itse uudestaan. Alta löydät käyttöohjeet, jotta voit nauttia kesästä ilman hyttysiä Thermacell tuotteiden avulla.

 

1. Thermacell-matto

Aloita laitteen käyttöönotto ottamalla matto ulos paketista. Aseta se laitteen mustan ritilän alle laitteen ollessa OFF-asennossa. Alkuun maton kuuluu olla sininen, kun käytettäessä aine haihtuu matto muuttuu valkoiseksi. Kun matto on valkoinen, on aika vaihtaa uusi matto tilalle. Yksi matto kestää noin 4 tuntia. Muista laittaa laite aina pois päältä ja anna sen jäähtyä ennen kuin vaihdat mattoa.

2. Thermacell-kaasusäiliö

Maton ollessa paikallaan seuraava vaihe on kaasusäiliön asetus. Tätä varten tulee poistaa pohjassa oleva kansi sekä kaasusäiliön korkki. Säiliö asetetaan pohjassa olevaan aukkoon ja kierretään tiukasti kiinni, jonka jälkeen kannen voi sulkea. Yksi säiliö kestää noin 8-12 tuntia ja sen kaasumäärän voi tarkistaa laitteen ollessa suorana takana olevasta aukosta. Kaasupullon paikalle asettamisen jälkeen laite on käyttövalmis.

3. Thermacell-käyttöönotto

Ottaessasi Thermacell-laitetta ensi kertaa käyttöön, aseta laitteen kytkin ON-tilaan, jolloin kaasu alkaa virtaamaan. Odota hetki (5-10 sekuntia) ja paina start-nappia 3-5 kertaa nopeaan tahtiin laitten aktivoimiseksi. Laitteen ollessa päällä yläpuolella pitäisi hehkua oranssi valo, jos valoa ei näy toista kaikki askeleet uudestaan. Aseta laite tasaiselle pinnalle ja se on valmis käytettäväksi.

4. Thermacell-täyttöpakkaus

Thermacell-laitteet on helppo täyttää uudelleen ja täyttöpakkauksia myydään laitteista erillisinä. Muista aina tarkistaa, että laite on kiinni ja jäähtynyt ennen kuin vaihdat uuden kaasupullon tai maton laitteeseen. Kaasupulloa vaihdettaessa laitteen pohjassa oleva kansi poistetaan, vanha kaasupullo kierretään pois, uuden pullon korkki poistetaan ja pullo asetetaan vanhan tilalle. Tämän jälkeen Thermacell-laite on taas käyttövalmis. On hyvä muistaa, että täysin tyhjät ja käytetyt Thermacell-tuotteet hävitetään sekajätteenä.

Thermacell-tuotteet Katso kaikki »

Muistilista Thermacell-tuotteiden käyttöä varten

1. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi Thermacell kannattaa asettaa halutulle paikalle 10-15 minuuttia ennen alueella oleskelua, jotta aine kerkeää vaikuttamaan. 

2. Tarkista että laitteen matto on sininen, jos matto on muuttunut valkoiseksi tämä tarkoittaa, että on aika vaihtaa uusi tilalle.

3. Laite kannattaa asettaa mahdollisimman lähelle maan pintaa, jotta aine voi levitä tehokkaimmin.

4. Yksi Thermacell-laite suojaa noin 20 m alueen. Mikäli haluat suojan laajemmalle alueelle, voit käyttää useampia laitteita samanaikaisesti eri kohdissa.

5. Puhdista laite kostealla pyyhkeellä tai rätillä käytön jälkeen laitteen jäähdyttyä. Älä koskaan jätä laitetta sateeseen tai upota sitä nesteeseen.