Mietitkö usein töissä ollessasi, ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun, lukinneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle? Tai ehkä haluat matkalla nähdä, onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa? Yale Smart Living tekee tästä yksinkertaista!

Kodin turvallisuuteen panostetaan nykypäivänä entistä enemmän – ihmiset haluavat luonnollisesti suojata kotinsa, perheensä ja omaisuutensa. Yale vastaa modernin elämänmenon vaatimaan kysyntään Smart Living -järjestelmällä, jota hallitset helposti mobiiliapplikaatiolla ajasta ja paikasta riippumatta. Hälytyksen syntyessä saat siitä ilmoituksen välittömästi mobiililaitteeseesi, josta voit myös tarkastella liiketunnistinkameran tallentamia kuvia. Kun otat Yale Smart Home -hälytysjärjestelmän osaksi kotisi turvaamista, voit luottaa siihen, että tiedät aina ensimmäisenä mitä kodissasi tapahtuu.

Yksinkertaista mielenrauhaa

Yale Smart Home on helppo asentaa itse, et siis tarvitse ammattilaista avuksesi. Hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää yhteensä 40 erilaista lisätarviketta, näin suojauskokonaisuus voidaan räätälöidä juuri kunkin kodin tarpeiden mukaiseksi. Yale Smart Home -hälytinpaketti on yksinkertainen ja helppo tapa mielenrauhasi turvaamiseen. Yale Smart Living -turvajärjestelmä sisältää valikoiman langattomasti toisiinsa liitettäviä kodin turvalaitteita, kuten älylukkoja, digitaalisia ovisilmiä, hälyttimiä, liiketunnistimia sekä kameroita.

Hälytinpaketti on myös laajennettavissa muilla Smart Home -lisätarvikkeilla, joita ovat muun muassa etäohjattava sisäpistorasia, paristoilla toimiva lisäsireeni, huoneen lämpötilaa ja kosteusprosenttia mittaava huonesensori, hälyttimen päälle/pois kytkentään tarkoitettu kaukoavain, palohälytin ja lukkomoduuli, jolla Yale Doorman -älylukko voidaan liittää mukaan järjestelmään. Tuotteesta ei koidu käyttäjälle kuukausiveloitusta.

Mobiilisovellus

Hälytysjärjestelmää hallinnoidaan mobiilisovelluksella, mikä helpottaa kodin turvallisuuden seurantaa. Applikaation avulla on mahdollista tarkistaa etänä, onko esimerkiksi hälytyslaitteet kytketty päälle tai katsoa kameran välittämää kuvaa kodistasi. Hallinnointisovellus pitää ajan tasalla kodin tilanteesta ja mahdollistaa huolettomamman arjen.

Keskusyksikössä on akkuvarmennus. Järjestelmä vaatii toimiakseen internetliittymän. Hälytyksen syntyessä käyttäjä saa siitä ilmoituksen puhelimeensa. Jos esimerkiksi ikkunakosketin havaitsee tunkeilijan tai savuilmaisin savua, Smart Hub -keskusyksikkö laukaisee paikallisen hälytyksen ja lähettää välittömästi tiedon tapahtuneesta käyttäjän älypuhelimeen.

Hälyttimet
Älylukot
IP-kamerat