Kilpailujen ehdot

Bauhaus uutiskirje-arvonnan ehdot ja ohjeet

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan tilaamalla Bauhausin uutiskirjeen Bauhaus.fi -verkkosivujen kautta, osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen luovuttamista sekä markkinointiluvan antamista Bauhausille. Uutiskirjeen tilauksen peruuttaminen on mahdollista milloin vain. Arvonnassa mukana oleminen kuitenkin edellyttää uutiskirjeen tilaajana olemista.

Lisätietoja

Kilpailu on voimassa vuoden 2016 loppuun asti, kilpailun aikana arvomme kerran kuukaudessa kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 250 euron arvoisen lahjakortin Bauhausin verkkokauppaan. Arvonta suoritetaan joka kuukauden 15. päivä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Lahjakortti on käytettävissä yhteen (1) verkkokaupan kertaostokseen ja on voimassa kuusi (6) kuukautta lahjakortin arvontapäivästä eteenpäin. 

Kilpailuun voi osallistua vain kerran per henkilö. Uutiskirjeen jo ennestään tilanneet ovat mukana arvonnassa automaattisesti.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai käyttää muualla kuin Bauhausin verkkokaupassa.

Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle henkilökohtaisesti hänen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Emme luovuta kampanjan yhteydessä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät rekisteriselosteestamme.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!