Kilpailujen ehdot

BAUHAUS tuotearvostelujen arvonnan ehdot ja ohjeet

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan kirjoittamalla tuote- tai sivuarvostelu BAUHAUS-verkkokaupasta ostettuun tuotteeseen tai verkkokaupaan liittyen. BAUHAUS-verkkokauppa lähettää arvostelupyynnön sähköpostitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen noin seitsemän (7) päivän kuluttua tilauksen toimittamisesta. Arvontaan ei voi osallistua verkkokaupan kautta lähetetyillä tuote- tai sivustoarvosteluilla.

Lisätietoa

Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Kilpailun aikana arvomme kerran kuukaudessa kaikkien tuotearvostelun tehneiden kesken 250 euron arvoisen lahjakortin BAUHAUS-verkkokauppaan. Arvonta suoritetaan joka kuukauden 15. päivä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Lahjakortti on käytettävissä yhteen (1) verkkokaupan kertaostokseen ja on voimassa kuusi (6) kuukautta lahjakortin arvontapäivästä eteenpäin.

Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle henkilökohtaisesti hänen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Emme luovuta kampanjan yhteydessä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät rekisteriselosteestamme.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

 

Arvonnan voittajat 17.7.2017 alkaen

  • 17.7.2017 – Jaakko U. (250 €:n arvoinen lahjakortti BAUHAUS-verkkokauppaan)
  • 16.8.2017 – Mira R. (250 €:n arvoinen lahjakortti BAUHAUS-verkkokauppaan)
  • 15.9.2017 – Maria K. (250 €:n arvoinen lahjakortti BAUHAUS-verkkokauppaan)