KEVÄÄN AVAJAISET 13.–14.4.
Huipputarjouksia ja esittelyjä! Lue lisää »

La klo 10–15 tarjolla tavarataloissa.

Lataa

Kilpailujen ehdot

BAUHAUS tuotearvostelujen arvonnan ehdot ja ohjeet

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan kirjoittamalla tuotearvostelu BAUHAUS-verkkokaupasta ostettuun tuotteeseen tai verkkokaupaan liittyen. BAUHAUS-verkkokauppa lähettää arvostelupyynnön sähköpostitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen noin seitsemän (7) päivän kuluttua tilauksen toimittamisesta. Arvontaan ei voi osallistua verkkokaupan kautta lähetetyillä tuotearvosteluilla.

Lisätietoa

Arvonta on voimassa toistaiseksi. Arvomme kerran kuukaudessa kaikkien tuotearvostelun tehneiden kesken 250 euron arvoisen lahjakortin BAUHAUS-verkkokauppaan. Lahjakortti on käytettävissä yhteen (1) verkkokaupan kertaostokseen ja on voimassa kuusi (6) kuukautta lahjakortin arvontapäivästä eteenpäin.

Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle henkilökohtaisesti hänen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. BAUHAUSin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Emme luovuta kampanjan yhteydessä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät  tietosuojaselosteestamme .

BAUHAUS Suomen Facebook: Tarjouslehden paras tai kiinnostavin tuote arvonnan ehdot ja ohjeet

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebookissa BAUHAUSin uusimman tarjouslehden parasta tai kiinnostavinta tuotetta siinä julkaisussa, josta arvonnasta mainitaan.

Lisätietoa

Arvonta on voimassa ajankohtaisen tarjouslehden voimassaolon päättymiseen asti. Arvonta suoritetaan tarjouslehden voimassaolon päättymistä seuraavana arkipäivänä. Arvomme vastanneiden kesken 100 euron arvoisen lahjakortin BAUHAUS-verkkokauppaan. Lahjakortti on käytettävissä yhteen (1) verkkokaupan kertaostokseen ja on voimassa kuusi (6) kuukautta lahjakortin arvontapäivästä eteenpäin.

Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle kyseisen Facebook julkaisun kommenteissa. Voittajan tulee tämän jälkeen olla yhteydessä BAUHAUSiin Facebookin kautta yksityisviestillä. BAUHAUSin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Emme luovuta kampanjan yhteydessä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme .

BAUHAUS Suomen Facebook: Arvonnat

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan julkaisun ohjeiden mukaisella tavalla siinä julkaisussa, jossa arvonnasta mainitaan.

Lisätietoa

Arvontaan voi osallistua julkaisussa määritetyn ajankohdan ajan. Arvonta suoritetaan arvonnan päättymistä seuraavana arkipäivänä. 

Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle kyseisen Facebook julkaisun kommenteissa. Voittajan tulee tämän jälkeen olla yhteydessä BAUHAUSiin Facebookin kautta yksityisviestillä viimeistään 14 päivän kuluessa voittajan julkistuksesta. Lunastamaton voitto raukeaa 14 päivän kuluttua, mikäli voittaja ei ollut yhteydessä Facebookin kautta yksityisviestillä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. BAUHAUSin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Emme luovuta kampanjan yhteydessä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille ellei toisin ole mainittu. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme .

BAUHAUS Suomen Instagram: Arvonnat

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan julkaisun ohjeiden mukaisella tavalla siinä julkaisussa, jossa arvonnasta mainitaan.

Lisätietoa

Arvontaan voi osallistua julkaisussa määritetyn ajankohdan ajan. Arvonta suoritetaan arvonnan päättymistä seuraavana arkipäivänä. 

Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle Instagramin yksityisviestillä. Lunastamaton voitto raukeaa 14 päivän kuluttua, mikäli voittaja ei ollut yhteydessä takaisin Instagramin kautta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. BAUHAUSin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Emme luovuta kampanjan yhteydessä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille ellei toisin ole mainittu. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme .

BAUHAUS-uutiskirjeen tilaaja-arvonnan ehdot ja ohjeet

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan tilaamalla BAUHAUSin uutiskirje verkkosivuston kautta. Osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen luovuttamista sekä markkinointiluvan antamista BAUHAUSille. Uutiskirjeen tilauksen peruuttaminen on mahdollista milloin vain. Arvonnassa mukana oleminen edellyttää uutiskirjeen tilaajana olemista..

Lisätietoa

Arvonta on voimassa toistaiseksi. Arvomme kerran kuukaudessa kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 250 euron arvoisen lahjakortin BAUHAUS-verkkokauppaan. Lahjakortti on käytettävissä yhteen (1) verkkokaupan kertaostokseen ja on voimassa kuusi (6) kuukautta lahjakortin arvontapäivästä eteenpäin. Kilpailuun voi osallistua vain kerran per henkilö. Uutiskirjeen jo ennestään tilanneet ovat mukana arvonnassa automaattisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai käyttää muualla kuin BAUHAUS-verkkokaupassa.

Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle henkilökohtaisesti. BAUHAUSin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Emme luovuta kampanjan yhteydessä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme .

Ota kuva kottikärrymiehen kanssa ja voit ­voittaa 2 hengen VIP-paketin ­Salpausselän kisoihin

Kuinka osallistut

Arvontaan osallistutaan ottamalla kuva Kottikärrymies-taulun kanssa BAUHAUS Lahti -tavaratalon avajaistapahtumassa ja lisäämällä kuva Facebookiin tai Instagramiin. 

Facebook Käytä hastagia #bauhauslahti

Instagram Seuraa @bauhaus_suomi –tiliä ja käytä hastagia #bauhauslahti

 

 

Lisätietoa

Ota kuva kottikärrymiehen kanssa ja voit ­voittaa 2 hengen VIP-paketin ­Salpausselän kisoihin ­lauantaille 29.2. tai sunnuntaille 1.3! VIP-paketteja arvotaan yhteensä 4 kpl.

Arvonta suoritetaan maanantaina 17.2.2020.  Voitosta ilmoitetaan palkinnon voittajalle Facebook- tai Instagram-tilin kautta. Voittajan tulee tämän jälkeen olla yhteydessä BAUHAUSiin ­Facebookin tai Instagramin kautta yksityisviestillä viimeistään 4 päivän kuluessa voittajan julkistuksesta. Lunastamaton voitto raukeaa 4 päivän kuluttua, mikäli voittaja ei ollut ­yhteydessä Facebookin tai ­Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinto on noudettava BAUHAUS Lahti –tavaratalosta viimeistään 26.2.2020 mennessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. BAUHAUSin henkilökunta ei voi ­osallistua ­arvontaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme .

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja