Lataa

Aggregaatit

Älä ole riippuvainen sähköverkosta, vaan tuota oma sähkösi ottamalla apuun aggregaatti. Aggregaatti huolehtii virrantuotosta luotettavasti, kun sähköverkko puuttuu tai sähköt katkeavat. Bensiinikäyttöinen aggregaatti sopii esim. työmaalle, mökille tai muihin kohteisiin, joissa sähkön saanti on rajattu. Aggregaatit eli generaattorit ovat hyviä valintoja esimerkiksi puutarhajuhliin. Hätägeneraattori puolestaan antaa turvaa esimerkiksi alueille, joilla on paljon sähkökatkoksia ukkosten vuoksi kesäaikaan. BAUHAUSin valikoimasta löydät eri tehoiset aggregaatit moneen käyttötarkoitukseen, kuten invertteri aggregaatti. Laaja valikoimamme sisältää sekä erilaiset aggregaatit että myös työkengät, rakennustelineet sekä rakennuslämmittimet pitämään työmaan kosteudesta vapaana, työmaavalaisimet tekemään rakentamisesta helpompaa sekä suojaimet turvallista työskentelyä varten. Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme tai BAUHAUS-myymälöissä. Saat tuotteet meiltä nopealla toimituksella!

Aggregaatti auttaa varautumaan sähkön tarpeeseen


Aggregaatti on laite, joka tuottaa sähköä polttoaineen avulla. Se on yksi yleisimmistä varavirtalähteistä ja BAUHAUSin valikoimassa on useita erilaisia malleja kaikkiin tarpeisiin. Monille aggregaatti voi olla hyödyllinen ja tärkeä laite tuomaan sähköä esimerkiksi työmaalle, jossa sähkön saanti voi olla rajattua ja toisaalta nämä laitteet toimivat hyvin myös varavirtalähteenä esimerkiksi mökillä, jolloin kesäiset ukkosmyrskyt voivat viedä hetkeksi sähköt. Ne tuottavat luotettavasti virtaa sähkökatkoksen tai muun tilanteen sattuessa, jolloin tärkeät laitteet pysyvät käynnissä.


Aggregaatin omistamisessa on lukuisia hyötyjä kuten se, että se tarjoaa välittömän ja luotettavan energialähteen, kun päävirransyöttö katkeaa. Aggregaatit antavat myös mielenrauhaa, kun tiedät, että perheesi saa perustarpeet käyttöönsä, vaikka päävirtaverkko katkeaisi. Luotettavan varavoiman hankkimiseksi aggregaatti on hyödyllinen varavirtalähde, jos siis päävirransyöttö katkeaa myrskyjen, luonnonkatastrofien tai muiden odottamattomien tapahtumien vuoksi tai olet paikassa, jossa ei ole sähköä saatavilla. Myös jos esimerkiksi tarvitset sähköä ulkotiloissa, kuten puutarhajuhlissa, aggregaatti toimii siihen loistavasti. Aggregaatteja on lukuisia erilaisia, joten löydät varmasti valikoimastamme tarpeisiisi sopivan. Aggregaattia ostaessa on hyvä kuitenkin ottaa huomioon muutamia tekijöitä kuten laitteen teho, polttoaine ja siirrettävyys.


Aluksi täytyy määrittää, kuinka paljon virtaa tarvitset aggregaatilta. Niitä on erikokoisia ja -tehoisia, joten on tärkeää saada arvio siitä, kuinka paljon sähköä tarvitset esimerkiksi sähkökatkon aikana tai työmaalla. Ota huomioon kaikki laitteet ja elektroniikka, jotka tarvitsevat aggregaatin virtaa, kuten jääkaapit, pakastimet, ilmastointilaitteet, tietokoneet ja valot. Kun sinulla on hyvä käsitys siitä, millaisen tehon tarvitset aggregaatiltasi, voit alkaa etsiä malleja, jotka täyttävät nämä tarpeet. Jos tarvitset sähköä vain perustarpeisiin, kuten valoihin ja laitteisiin, lyhyiden katkosten aikana, invertteri voi olla riittävä. Jos kuitenkin tarvitset tarpeeksi sähköä suurempiin laitteisiin, kuten ilmastointilaitteisiin tai jääkaappeihin, pidemmän aikaa, aggregaatti voi olla tarpeen. Invertterit ovat myös edullisempia ja vaativat vähemmän huoltoa, mutta ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin aggregaatit.


Ajattele myös siirrettävyyttä, kun valitset aggregaattimallia - etenkin jos sitä on siirrettävä usein. Kannettavat aggregaatit ovat yleensä pienempiä kuin muut mallit, mutta ne voivat silti tuottaa runsaasti tehoa. Kannettavat aggregaatit voidaan helposti siirtää paikasta toiseen. Siksi ne ovat ihanteellisia ulkotiloihin, joissa sähköä ei välttämättä ole saatavilla.


Yleisimmin aggregaatit toimivat polttoaineella kuten bensiinillä ja pienemmät invertterit akulla. Budjetistasi ja mieltymyksistäsi riippuen kumpikin tyyppi voi sopia hyvin tarpeisiisi - varmista vain, että valitsemasi mallin teho riittää kaikille laitteille, jotka tarvitsevat virtaa sähkökatkoksen tai hätätilanteen aikana.


Aggregaatit on suunniteltu tuottamaan tasaista energiaa tarpeen vaatiessa, joten ne ovat luotettava sähkön lähde silloin kun sitä eniten tarvitset. Jos haluat varautua ja luoda turvaa yllätysten varalta tai tarvitset sähköä ulkotiloissa, aggregaatti voi olla kannattava hankinta.

Älä ole riippuvainen sähköverkosta, vaan tuota oma sähkösi ottamalla apuun aggregaatti. Aggregaatti huolehtii virrantuotosta luotettavasti, kun sähköverkko puuttuu tai sähköt katkeavat. Bensiinikäyttöinen aggregaatti sopii esim. työmaalle, mökille tai muihin kohteisiin, joissa sähkön saanti on rajattu. Aggregaatit eli generaattorit ovat hyviä valintoja esimerkiksi puutarhajuhliin. Hätägeneraattori puolestaan antaa turvaa esimerkiksi alueille, joilla on paljon sähkökatkoksia ukkosten vuoksi kesäaikaan. BAUHAUSin valikoimasta löydät eri tehoiset aggregaatit moneen käyttötarkoitukseen, kuten invertteri aggregaatti. Laaja valikoimamme sisältää sekä erilaiset aggregaatit että myös työkengät, rakennustelineet sekä rakennuslämmittimet pitämään työmaan kosteudesta vapaana, työmaavalaisimet tekemään rakentamisesta helpompaa sekä suojaimet turvallista työskentelyä varten.

Riippumattomaksi sähköverkosta: Näin valitset oikean aggregaatin tarpeisiisi

Vältä riippuvuus sähköverkosta ja tuota omaa sähköäsi aggregaatilla. Aggregaatti tarjoaa luotettavan virtalähteen, kun sähköverkko ei ole käytettävissä tai sähkökatko iskee. Bensiinikäyttöiset aggregaatit sopivat erityisesti työmaille, mökille tai muihin paikkoihin, joissa sähkön saanti on rajattua. Generaattorit ovat myös erinomaisia puutarhajuhlien virtalähteitä. Hätägeneraattori taas tuo turvaa alueille, joilla sähkökatkoja esiintyy usein, esimerkiksi kesäisten ukkosten aikana. BAUHAUSin valikoimasta löydät eri tehoiset generaattorit monenlaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien invertteri-generaattorit. Laajasta valikoimastamme löydät myös työkengät, rakennustelineet, rakennuslämmittimet kosteuden hallintaan, työmaavalaisimet ja suojaimet turvallista työskentelyä varten.

Varaudu sähköntarpeisiin generaattorilla

Aggregaatti on laite, joka tuottaa sähköä polttoaineen avulla. Se on yksi yleisimmistä varavirtalähteistä, ja BAUHAUSin valikoimasta löytyy monia erilaisia malleja eri tarpeisiin. Monille aggregaatti on hyödyllinen ja tärkeä laite, joka tuo sähköä esimerkiksi työmaalle, jossa sähkön saanti voi olla rajallista. Nämä laitteet toimivat hyvin myös varavirtalähteinä mökillä, missä kesäiset ukkosmyrskyt voivat katkaista sähköt hetkellisesti. Aggregaatit tuottavat luotettavasti virtaa sähkökatkoksen tai muun tilanteen aikana, jolloin tärkeät laitteet pysyvät toiminnassa. Aggregaatin omistamisessa on lukuisia etuja, kuten välittömän ja luotettavan energialähteen tarjoaminen, kun päävirransyöttö katkeaa. Ne tuovat myös mielenrauhaa, kun tiedät, että perheesi saa perustarpeet käyttöönsä, vaikka päävirtaverkko katkeaisi.

Näin valitset oikean aggregaatin

Kun hankit aggregaattia, on tärkeää määrittää, kuinka paljon virtaa tarvitset. Aggregaatteja on eri kokoisia ja tehoisia, joten arvioi tarkasti, kuinka paljon sähköä tarvitset esimerkiksi sähkökatkon aikana tai työmaalla. Ota huomioon kaikki laitteet ja elektroniikka, jotka tarvitsevat virtaa, kuten jääkaapit, pakastimet, ilmastointilaitteet, tietokoneet ja valot. Kun tiedät, millaisen tehon tarvitset aggregaatiltasi, voit alkaa etsiä malleja, jotka täyttävät nämä tarpeet.

Jos tarvitset sähköä vain perustarpeisiin, kuten valoihin ja laitteisiin lyhyiden katkosten aikana, invertteri-generaattori voi olla riittävä. Jos taas tarvitset enemmän tehoa suurempiin laitteisiin, kuten ilmastointilaitteisiin tai jääkaappeihin pidemmäksi aikaa, perinteinen aggregaatti on parempi valinta. Invertterit ovat myös edullisempia ja vaativat vähemmän huoltoa, mutta eivät ole yhtä tehokkaita kuin perinteiset aggregaatit.

Ajattele myös siirrettävyyttä valitessasi aggregaattimallia – etenkin jos sitä on siirrettävä usein. Kannettavat aggregaatit ovat yleensä pienempiä kuin muut mallit, mutta ne voivat silti tuottaa runsaasti tehoa. Ne voidaan helposti siirtää paikasta toiseen, joten ne ovat ihanteellisia ulkotiloihin, joissa sähköä ei välttämättä ole saatavilla.

Polttoaine ja huolto

Yleisimmin aggregaatit toimivat bensiinillä ja pienemmät invertterit akulla. Budjetistasi ja mieltymyksistäsi riippuen kumpikin tyyppi voi sopia tarpeisiisi – varmista vain, että valitsemasi mallin teho riittää kaikille laitteille, jotka tarvitsevat virtaa sähkökatkoksen tai hätätilanteen aikana. Aggregaatit on suunniteltu tuottamaan tasaista energiaa tarpeen vaatiessa, joten ne ovat luotettava sähkönlähde silloin kun sitä eniten tarvitset.

Yhteenveto

Jos haluat varautua yllättäviin tilanteisiin tai tarvitset sähköä ulkotiloissa, aggregaatti voi olla kannattava hankinta. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin, oli kyseessä sitten invertteri-generaattori tai perinteinen aggregaatti. Huolellinen suunnittelu ja oikean laitteen valinta varmistavat, että sinulla on aina luotettava virtalähde, kun sitä tarvitset.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja