Lataa

Painepesurit

Painepesuri on tehokas vaihtoehto puhdistukseen, kun et halua hukata aikaasi, mutta et tahdo tinkiä puhtaasta lopputuloksesta. Painepesurilla saat autot, matot, jalkakäytävät, kivilattiat ja puutarhakalusteet kiiltävän puhtaiksi nopeasti ja helposti. BAUHAUSista löydät markkinajohtajien parhaat painepesurit, harjat ja muut tarvikkeet sekä pesuaineet hyvän pesutuloksen varmistamiseen. Painepesuri on helppo kuljettaa mukana eri siivoustyöstä toiseen. Valikoimastamme löytyy erilaisia pesureita, jotka toimivat hyvin kodin yleispesurina tai ovat ihanteellisia tiettyyn siivoustehtävään. Hellempää, mutta silti tehokasta puhdistusta etsiessä kannattaa valita höyrypesurit, kunnon siivousliinat ja pesuaineet, taikka ikkunapesurit ikkunoiden pesua varten. Tutustu myös artikkeliimmekodin ja pihan pesureista. Tutustu kasvavaan valikoimaamme verkkokaupassamme tai BAUHAUS-myymälöissämme!

Painepesurin valinta opas

Etsiessäsi painepesuria verkkokaupasta, saatat olla ymmällään kaikista saatavilla olevista vaihtoehdoista. Painepesureita on useita eri kokoja ja malleja, joista jokaisella on omat parhaat ominaisuutensa. Helpottaaksemme päätöksentekoasi, olemme koonneet tämän oppaan auttamaan sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan painepesurin.

Ensimmäisenä voit miettiä mihin käytät painepesuria? Aiotko puhdistaa autoa tai terassia? Vai tarvitsetko jotain tehokkaampaa betonin tai asfaltin kovien tahrojen poistamiseen? Käyttökohteen tunnistaminen auttaa rajaamaan valintaasi.

Toiseksi, mieti kuinka usein käytät painepesuria? Jos käyttö on satunnaista, akkukäyttöinen malli sopii sinulle. Kuitenkin, jos painepesuri tulee säännölliseen käyttöön, verkkovirta malli sopii todennäköisesti paremmin. Verkkovirtamallit ovat tyypillisesti tehokkaampia ja kestävät vaativampia töitä kuin akkukäyttöiset painepesurimallit.

Sinun kannattaa myös harkita, kuinka paljon tehoa painepesuriisi tarvitaan. Yleisesti ottaen korkeammat tehot sopivat paremmin vaativiin töihin, kuten betonin tai asfaltin puhdistamiseen, kun taas pienitehoiset painepesurit sopivat paremmin kevyempiin tehtäviin, kuten auton pesuun.

Lopuksi, mieti mitä muita ominaisuuksia tarvitset painepesuriisi? Painepesureille on olemassa laajalti erilaisia pesureiden lisäosia. Kuten säädettävät esimerkiksi suihkusuuttimet tai pesu- ja puhdistuaineet. Joissakin malleissa on jopa sisäänrakennetut pesuainesäiliöt, joten sinun ei tarvitse lisätä pesuainetta manuaalisesti joka kerta, kun käytät sitä.

Kun otat nämä tekijät huomioon painepesuria valitessasi, sinun pitäisi pystyä löytämään sellainen, joka täyttää kaikki tarpeesi ja tarjoaa vuosien luotettavaa palvelua!

Mihin painepesuria käytetään?

Painepesuri on tehokas työkalu lian, roskien ja muiden ei-toivottujen materiaalien poistamiseen erilaisilta pinnoilta. Painepesuri ampuu vettä korkealla paineella ja näin irrottaa ja poistaakseen lian, roskat ja muut aineet erilaisilta pinnoilta. Painepesureita käytetään yleisesti ulkopintojen, kuten lattioiden, terassien, ajoteiden ja jalkakäytävien puhdistamiseen. Niitä voidaan käyttää myös autojen, peräkärryjen ja veneiden puhdistamiseen.

Painepesurit toimivat joko akulla tai verkkovirralla. Painepesurin paineen määrää voidaan säätää riippuen puhdistettavasta kohteesta ja poistettavasta liasta. Painepesuria käytettäessä on tärkeää noudattaa turvatoimia, sillä voimakas vesivirta voi aiheuttaa vahinkoja, jos sitä ei käytetä oikein. Suosittelemme käyttämään aina suojavaatetusta, kuten silmäsuojaimia ja käsineitä, kun käytät painepesuria. On myös tärkeää pitää lapset loitolla painepesuria käytettäessä sillä painepesurista paineella tuleva vesi voi aiheuttaa vahinkoja pienille ihmisille.

Painepesuri on siis tehokas tapa puhdistaa suuret ulkopinnat, kuten ajotiet tai terassit, ilman että niitä tarvitsee käsin kuurata. Tämä tekee siitä houkuttelevan valinnan asunnon omistajille, joilla ei ole aikaa perinteisiin siivousmenetelmiin, mutta haluavat silti piha-alueensa näyttävän siisteiltä ja upeilta ympäri vuoden.

Kärcher painepesuri - Miksi valita juuri Kärcherin painepesuri?

Kärcherin painepesurit ovat yksi markkinoiden suosituimmista ja luotettavimmista merkeistä. Olitpa sitten asunnon omistaja tai ammattiurakoitsija, joka haluaa pinttyneet liat ja tahrat pois erilaisilta pinnoilta, Kärcheriltä löytyy varmasti sinulle sopiva painepesuri.

Tässä muutamia syitä, miksi Kärcherin painepesuri on erinomainen valinta:

1. Kestävyys – Kärcherin painepesurit on rakennettu kestämään vaativia ja pitkäänkin kestäviä puhdistuksia. Niillä on myös pitkät takuut , joten tiedät, että ne kestävät säännöllistä käyttöä ajan myötä.

2. Monipuolisuus – Saatavilla olevien eri mallien ansiosta Kärcher painepesuri tarjoaa jokaiselle jotakin kevyistä malleista ammattikäyttöön, jotka sopivat mihin tahansa pesutyöhön.

3. Tehokkuus – Kärcherin painepesureiden tehokkaat moottorit ja pumput mahdollistavat niiden kanssa työskentelyn nopeasti ja tehokkaasti, mikä tarkoittaa, että saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa.

4. Ympäristöystävällinen – Monissa Kärcherin malleissa on ympäristöystävällisiä ominaisuuksia, kuten alhainen vedenkulutus ja energiatehokkaat moottorit, jotka auttavat vähentämään hiilijalanjälkeäsi.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit luotettavaa ja tehokasta painepesuria, joka kestää vuosia, suosittelemme tutustumaan Kärcherin painepesureihin! Niiden laajasta valikoimasta löydät varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa.

Nämä kiinnostavat juuri nyt

  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Virtalähde 
  Järjestä
  24 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja