Lataa

Suihkuverhot ja suihkuverhotangot

Piristä kylpyhuonettasi suihkuverholla! Vettä hylkivä suihkuverho suojaa kylpyhuoneen lattiaa ja sähkölaitteita vesiroiskeilta. Löydät BAUHAUSin valikoimasta värilliset ja kuviolliset suihkuverhot jokaiseen makuun. Suihkuverho voi toimia hauskana elementtinä tai upota tyylikkääseen sisustukseen huomaamattomana. Suihkuverho on myös helppo ja edullinen tapa muuttaa kylpyhuoneesi ilmettä. Valikoimassamme on myös upeita valokuvaprintillisiä ja kuosillisia suihkuverhoja. Osta myös suihkuverhollesi sopiva suihkuverhotanko tai suihkuverhokisko. BAUHAUSin valikoiman suihkutangot on nopea ja helppo kiinnittää seinään. Tule ostoksille verkkokauppaamme tai BAUHAUS-myymälöihimme!

Suihkuverhon valinta: Mikä suihkuverho sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi?

Kylpyhuoneen sisustaminen voi olla hauskaa puuhaa ja ison ilmeen kylpyhuoneelle teetkin pelkästään suihkuverholla. Joten miten löydät juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan suihkuverhon?


Suihkuverhoja on saatavilla eri materiaaleista, kuten muovista, polyesteristä ja kankaasta. Tiivistetysti voisikin sanoa, että:

 • Muoviset suihkuverhot ovat yleensä edullisia ja helppoja pitää puhtaana. 

 • Polyesteriverhot kestävät hyvin kosteutta eivätkä ryppyynny helposti.

 • Kangassuihkuverhot voivat tuoda kylpyhuoneeseesi pehmeyttä ja lämpöä. 


Mittaa ensin suihkutilan korkeus ja leveys varmistaaksesi sopivan verhon löytymisen. Useimmat suihkuverhot ovat standardikokoisia, mutta jos sinulla on poikkeuksellisen korkea tai leveä suihkutila, saattaa olla tarpeen etsiä erikoiskokoja.


Valitse suihkuverho, joka sopii kylpyhuoneesi yleiseen ilmeeseen ja värimaailmaan. Voit valita yksivärisen verhon, joka on helppo yhdistää muihin sisustuselementteihin, tai rohkeamman kuvioidun verhon, joka tuo persoonallisuutta kylpyhuoneeseesi. 


Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota suihkuverhon ripustusmekanismiin. Perinteiset metalliset renkaat ovat yleisiä ja helppoja käyttää, mutta voit myös valita esimerkiksi magneettikiinnityksen tai napsautettavan ripustusmekanismin. 


Valitse sellainen materiaali ja malli, joka on helppo pitää puhtaana ja pestä tarvittaessa pesukoneessa.


Suihkuverhotanko - 5 vinkkiä asentamiseen helposti ja turvallisesti

Suihkuverhotangon asentaminen on tyypillisesti melko helppoa ja tarkemmat ohjeet löydät aina valmistajan ohjeista. Tässä kuitenkin 5 vinkkiä suihkuverhotangon asentamiseen:

 1. Valitse oikea paikka: Ennen asennusta varmista, että valitsemasi paikka suihkuverhotangolle on sopiva. Tarkista, että tangon pituus ja korkeus sopivat suihkutilaan ja että se ei häiritse esimerkiksi suihkun käyttöä tai oven avaamista.

 2. Mittaa ja merkitse: Käytä mittanauhaa mittaamaan haluttu korkeus ja leveys suihkuverhotangolle. Merkitse nämä mitat seinään tai laattaan lyijykynällä tai teipillä.

 3. Poraa reiät: Käytä porakonetta porataksesi reiät merkkien kohdalle. Varmista, että käytät oikeankokoista poranterää tangon kiinnittämiseen tarvittavien ruuvien tai tappien mukaan.

 4. Kiinnitä tuki- tai pidiketangot: Aseta tangon tukiosat tai pidikkeet porattuihin reikiin ja kiinnitä ne ruuveilla tai tappeilla tiukasti paikoilleen. Tarkista vielä kerran, että tangot ovat vaakasuorassa ennen niiden lopullista kiristämistä.

 5. Asenna suihkuverho: Kun tangot ovat tukevasti paikoillaan, aseta suihkuverho renkaineen tankoon ja ripusta se tasaisesti molemmilta puolilta. Varmista vielä kerran, että verho roikkuu suorassa ja tasaisesti.

Suihkuverhotankoja on saatavilla myös kiristettävää mallia, jolloin kylpyhuoneen seiniin ei tarvitse porata reikiä. Tämä saattaa olla joillekin turvallisempi vaihtoehto, kun reikää ei tarvitse porata laatan läpi ja rikkoa mahdollista vesieristettä. Jos olet epävarma suihkuverhotangon asentamisesta, kannattaa pyytää apua asiantuntijalta.


Muista aina noudattaa valmistajan ohjeita ja varmista, että tangot ovat tukevasti kiinnitettyinä ennen niiden käyttöä.


Musta suihkuverho - rohkea valinta kylpyhuoneeseen


Vaikka perinteisesti suihkuverhot ovat olleet vaaleita tai läpinäkyviä, musta suihkuverho voi tuoda kylpyhuoneeseen uutta ilmettä ja tyylikkyyttä. Musta suihkuverho luo kontrastia vaaleisiin seinäpintoihin ja antaa kylpyhuoneelle modernin ilmeen. Se voi myös toimia keskeisenä sisustuselementtinä, joka herättää huomiota ja tekee tilasta persoonallisen.


Lisäksi musta suihkuverho on käytännöllinen valinta, sillä se ei näytä likaa yhtä helposti kuin vaaleammat vaihtoehdot. Mustan verhon avulla voit myös peittää mahdollisia värjääntymiä tai tahroja, jotka saattavat ajan mittaan muodostua suihkuvedestä. Jos haluat luoda rohkean ja modernin tunnelman kylpyhuoneeseesi, musta suihkuverho on erinomainen valinta.

Kuinka pitää suihkuverho raikkaana ja puhtaana?


Suihkuverho on yksi niistä kylpyhuoneen osista, joka altistuu päivittäin lialle, kosteudelle ja saippuajäämille. Tämän vuoksi sen puhtaana pitäminen voi olla haasteellista, mutta se on tärkeää hygienian ja esteettisyyden kannalta.


Tässä muutamia vinkkejä siitä, kuinka voit pitää suihkuverhon raikkaana ja puhtaana:

 1. Pese säännöllisesti: Suihkuverhon peseminen on ensiarvoisen tärkeää sen puhtauden ylläpitämiseksi. Voit pestä sen käsin tai koneessa miedolla pesuaineella. Varmista, että noudatat suihkuverhon pesuohjeita.

 2. Kuivaa huolellisesti: Kun olet käynyt suihkussa, vedä suihkuverho kokonaan auki ja anna sen kuivua kokonaan ennen kuin suljet sen uudelleen. Kosteus edistää homeen ja bakteerien kasvua, joten varmista, että verho ei jää kosteaksi.

 3. Estä homeen muodostuminen: Home voi helposti alkaa kasvamaan kosteissa olosuhteissa, kuten suihkuverhossa. Voit estää tämän tapahtumisen käyttämällä antibakteerisia tai homesuoja-aineita suihkuverhon puhdistamisen jälkeen.

 4. Kalkin poisto: Jos huomaat kalkkisaostumia suihkuverhossa, voit poistaa ne käyttämällä etikkaa tai sitruunahappoa. Levitä näitä aineita suihkuverholle ja anna niiden vaikuttaa hetken ennen huuhtelua.

 5. Vaihda tarvittaessa: Vaikka yllä mainitut vinkit auttavat pitämään suihkuverhon puhtaana, on tärkeää muistaa, että se on kulutustuote. Jos huomaat, että verho alkaa menettää ulkonäköään tai siinä on vaikea puhdistettavia tahroja, voi olla aika hankkia uusi suihkuverho.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit pitää suihkuverhon raikkaana ja puhtaana pidempään. Suihkuhetkesi tulee olemaan miellyttävämpi ja kylpyhuoneesi ilme säilyy siistinä! Tutustu myös BAUHAUSin siivous- ja kodinhoitovalikoimaan pitääksesi kylpyhuoneesi ja kotisi puhtaana!

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja