Tavaratalomme ovat juhannusaattona ja -päivänä 21.–22.6. suljettuna. Palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. klo 10–18. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

WC-paperitelineet

Laitoitpa WC-paperirullan telineeseen kummin päin hyvänsä, BAUHAUSista löydät edulliset WC-paperitelineet WC-tiloihisi. Valikoimastamme löydät oman kylpyhuoneesi ilmeeseen sopivat WC-paperitelineet useissa eri tyyleissä, väreissä ja malleina. Tyylikäs WC-paperirullateline voi olla myös upea yksityiskohta kylpyhuoneessa tai WC-tilassa. Esimerkiksi musta WC-paperiteline on hienostunut vaihtoehto minimalistiseen WC-tilaan. Voit asettaa WC-paperitelineen lattialle ja käyttää sitä kätevästi ylimääräisten paperirullien säilytyspaikkana. Paperitelinettä ostaessasi löydät meiltä samalla myös WC-harjat, WC-istuimen kannet, poljinroskakorit, vessan matot ja valopeilit WC-tilojasi täydentämään. Tule nyt tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme joko BAUHAUSin verkkokauppaan tai sinua lähimpään tavarataloomme!

WC paperitelineen valintaopas - näin löydät sopivan vaihtoehdon kotiisi

WC-paperiteline on yksi niistä pienistä, mutta tärkeistä kodin tarvikkeista, joka helposti unohtuu arjen kiireiden keskellä. Kuitenkin oikeanlaisen telineen valinta voi vaikuttaa merkittävästi wc-tilan toimivuuteen ja käytännöllisyyteen.Tämän artikkelin avulla saat vinkkejä sopivan wc-paperitelineen valintaan kotiisi. Keskitymme erityisesti kolmeen tärkeään tekijään: telineen tyyliin ja ulkonäköön, asennustapaan ja helppokäyttöisyyteen sekä kapasiteettiin ja rullan vaihtamiseen.Lue eteenpäin saadaksesi lisää tietoa siitä, mitkä seikat kannattaa ottaa huomioon wc-paperitelinettä hankkiessa.


Telineen tyyli ja ulkonäkö

WC-paperitelineen valinnassa yksi ensimmäisistä seikoista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, on telineen tyyli ja ulkonäkö. WC-tila on usein pieni tila kodissa, mutta se ei tarkoita, että sen sisustuksesta tulisi unohtaa.


Valitsemalla wc-paperitelineen, joka sopii sisustukseen ja henkilökohtaiseen makuun, voi wc-tilasta tehdä viihtyisän ja harmonisen paikan. Tyylikkään wc-paperitelineen valinta riippuu omasta mieltymyksestäsi sekä wc-tilan yleisestä ilmeestä. On olemassa monia erilaisia tyylejä ja muotoja saatavilla: modernia minimalistista designia, perinteistä klassista tyyliä tai vaikkapa rustiikkista maalaisromanttista ilmettä.


Valittavanasi on myös erilaisia materiaaleja kuten metalli, puu tai muovi. Tärkeintä on löytää sellainen teline, joka sopii omaan kotiisi sekä henkilökohtaiseen makuusi.


Asennustapa ja helppokäyttöisyys

WC-paperitelineen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös asennustapa ja helppokäyttöisyys. On olemassa erilaisia asennusvaihtoehtoja, kuten seinään kiinnitettävät telineet, lattialle sijoitettavat telineet tai jopa imukuppikiinnitteiset telineet. Valinta riippuu wc-tilan rakenteesta sekä omista mieltymyksistäsi.


Helppokäyttöisyys on toinen tärkeä tekijä wc-paperitelinettä valittaessa. Telineen tulisi olla käytännöllinen ja helposti avattava sekä suljettava. Lisäksi rullan vaihtaminen tulisi olla vaivatonta ja nopeaa. Kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, että telineessä on tarpeeksi tilaa useammalle wc-paperirullalle, jotta niitä ei tarvitse vaihtaa liian usein.


Kapasiteetti ja rullan vaihtaminen

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tekijänä wc-paperitelinettä valittaessa on kapasiteetti ja rullan vaihtaminen. On tärkeää harkita, kuinka monta wc-paperirullaa haluat säilyttää telineessä kerrallaan. Jos kyseessä on vilkas käyttöpaikka, kannattaa valita teline, jossa on suurempi kapasiteetti useammalle rullalle.


Rullan vaihtaminen tulisi myös olla helppoa ja vaivatonta. Joissain malleissa rullan vaihtaminen voi olla hankalaa tai aikaa vievää prosessia, kun taas toisissa malleissa se sujuu nopeasti ja helposti. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että valitsemasi wc-paperiteline mahdollistaa vaivattoman rullan vaihtamisen ilman turhia kommervenkkejä.


Tyylikkäät ja käytännölliset wc paperitelineet - valitse oma suosikkisi

Tyylikäs ja käytännöllinen wc paperiteline voi olla se pieni yksityiskohta, joka viimeistelee wc-tilan ilmeen. Olipa kyseessä moderni minimalistinen tyyli, lämmin puumateriaali tai trendikäs musta väri, valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.


Tässä artikkelissa esittelemme kolme erilaista wc paperitelinettä: musta wc paperiteline, puinen wc paperiteline sekä moderni ja minimalistinen wc paperiteline. Lue eteenpäin ja löydä oma suosikkisi!


Musta wc paperiteline

Musta wc paperiteline on tyylikäs ja moderni valinta, joka sopii erityisesti moderneihin ja minimalistisiin sisustuksiin. Musta väri luo kontrastia valkoiseen tai vaaleaan ympäristöön, tuoden samalla ripauksen eleganssia ja ajattomuutta wc-tilaan.


Mustat wc paperitelineet ovat usein valmistettu metallista tai muovista, mikä tekee niistä kestäviä ja helppohoitoisia. Valikoimasta löytyy erilaisia malleja, kuten seinään kiinnitettäviä tai lattialle sijoitettavia vaihtoehtoja. Mustan wc paperitelineen avulla voit luoda näyttävän ja tyylikkään ilmeen wc-tilaan, joka ei jää huomaamatta.


Puinen wc paperiteline

Puinen wc paperiteline on lämmin ja luonnollinen valinta, joka tuo ripauksen rustiikkista charmia wc-tilaan. Puumateriaali luo kodikasta tunnelmaa ja sopii erinomaisesti esimerkiksi maalaisromanttiseen tai skandinaaviseen sisustukseen.


Puusta valmistetut wc paperitelineet ovat usein kestäviä ja laadukkaita. Puinen teline voi olla seinään kiinnitettävä tai lattialle sijoitettava, tarjoten samalla käytännöllisyyttä ja kauneutta yhdistävän ratkaisun wc-tilaan.


Moderni ja minimalistinen wc paperiteline

Moderni ja minimalistinen wc paperiteline on suosittu valinta, joka sopii erityisesti moderneihin ja skandinaavisiin sisustuksiin. Tämä tyyli korostaa yksinkertaisia linjoja, selkeitä muotoja ja neutraaleja värejä.


Modernit wc paperitelineet ovat usein valmistettu metallista tai muovista, mikä tekee niistä kestäviä ja helppohoitoisia. Ne voivat olla esimerkiksi seinään kiinnitettäviä tai lattialle sijoitettavia malleja. Modernissa ja minimalistisessa wc paperitelineessä keskitytään käytännöllisyyteen ja siisteyteen, tarjoten samalla tyylikkään ratkaisun wc-tilaan.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja