Lataa

Remontti- ja asennuspalvelut

Asennus- tai
remonttiapua vailla?

Luotettavat ja edulliset remontti- ja asennuspalvelut BAUHAUSista!

BAUHAUSin valikoimasta löydät edulliset sekä laadukkaat tuotteet. Mutta mistä niille asennus? Tai tarvitsetkö ehkä jopa koko tilan remonttia? Onko oma aikasi rajallinen näiden asioiden miettimiseen tai tekemiseen?

Ei hätää – me autamme! BAUHAUSista saat tuotteiden asennukset sekä remontit märkä- ja kuivatiloihin luotettavasti ja edullisesti. Me hoidamme asennuksen ja remontin alusta loppuun asti vankalla ammattitaidolla. Asiantuntevat myyjämme antavat sivulle varmasti rahanarvoisia neuvoja sekä ideoita toimivan huonetilan suunnitteluun. Luonnollisesti saat meiltä myös kustannusarvion ja tilasuunnitelman ideastasi sekä luotettavat ammattilaisemme käyttöösi koko projektisi ajaksi. Voisiko remontin toteutus olla enää tätä helpompaa!

Helpota tuotteiden käyttöönottoa valmiilla asennuspaketilla. Asennusvalikoimastamme löytyvät esimerkiksi WC-istuimien, sähkökiukaiden ja suihkuseinien asennukset. Tutustu asennusvalikoimaamme tästä!

Kalusteiden ohella asennamme myös muita tuotteita sekä kokonaisuuksia asiakkaan toiveen mukaan. Esimerkiksi, laminaattilattioiden ja keittiön työtasojen asennukset ovat meille hyvin tuttuja. Kerro meille toiveesi tästä, niin viedään yhdessä toivettasi eteenpäin kohti valmista toteutusta!

Vai onko suunnitelmissa esimerkiksi koko kylpyhuoneen tai kodin sisätilojen remonttia? Ei hätää – me autamme! 360° –palvelumme kattaa kaiken tarvittavan; neuvonnan, suunnittelun, purkamisen, asennukset ja lopputarkastuksen. Itse voit vain ihastella ja nauttia onnistuneesta lopputuloksesta! Tutustu 360° -palveluumme tästä.

Ota yhteyttä, tehdään yhdessä sinun unelmistasi totta!

Huomioithan, että tarjoamme asennuspalvelut vain BAUHAUSista ostettuihin tuotteisiin. Tarkempia lisätietoja sekä hintoja tarjoamistamme asennus- ja remontointipalveluista saat lähimmästä tavaratalostasi tai yhteydenottolomakkeella .

Muista hyödyntää remonteissasi myös kotitalousvähennys. Katso lisää www.vero.fi

Huom! Covid-19 -koronaviruksen vaikutus Kylpymaailman asennus ja remonttipalveluihin (päivitetty 20.3.2020)

Estääksemme toimillannamme Covid-19 -koronaviruksen leviämisen myös kokonaisvaltaisten remonttien yhteydessä, emme valitettavasti sovi uusia aloitettavia remonttikokonaisuuksia emmekä tee niihin liittyviä mitta- tai arviokäyntejä asiakkaiden luona. Jo käynnistetyt remontit pyrimme viemään loppuun erityisellä tarkkaavaisuudella hygienian suhteen.

Mikäli olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta wc- tai kylpyhuoneremontista pyydämme sinua jättämään yhteystietosi tästä. Otamme sinuun heti yhteyttä, kun epidemia on Suomessa laantunut ja pystymme toimimaan turvallisesti asiakkaidemme, henkilökuntamme ja aliurakoitsijoidemme terveyttä vaarantamatta.

Pienasennuksia toteutamme edelleen, mikäli asennusaika pystytään sopimaan asiakkaan ja asennustyön tekevän asentajan välillä kolmen (3) työpäivän sisällä asiakkaan tilauksesta.

Pienasennuksien osalta jätäthän yhteystietosi tästä, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Yhteistyöterveisin:

Sinun Kylpymaailma tiimisi

WC / Kylpyhuone

Märkätiloissa asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista vesivahinkojen välttämiseksi. Asennamme mm. hanat, WC-istuimet, suihkuseinät, suihku- ja peilikaapit, altaat, ammeet sekä kalusteryhmät. 

Asennus on saatavissa BAUHAUSista hankituille tuotteille. Asennus 30 km päähän Bauhausin tavaratalosta. Ylittävät kilometrit hinnaston mukaan.

Hanan tai sekoittajan asennus

Sisältää hanan tai sekoittajan asennuksen, asentajan matkat, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan hanan tai sekoittajan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi hana tai sekoittaja asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Hanan tai sekoittajan asennus 149 €

Kylpyhuonetarvikkeiden kiinnitys

Kiinnitämme myös muiden asennusten yhteydessä kylpyhuonetarvikkeesi. Koskee esimerkiksi suihkuverhotankojen, wc-paperi- tai harjatelineiden, pyyhekoukkujen ja saippuatelineiden kiinnityksiä. Sisältää asennukseen käytettävät tarvikkeet. Tehdään vain muun kylpyhuonekalusteen asennuksen yhteydessä.

Kylpyhuonetarvikkeen kiinnitys asennuksen yhteydessä 20 €

Sekoittajan ja suihkusetin asennus

Sisältäen uuden sekoittajan sekä suihkusetin asennuksen, asentajan matkat, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan sekoittajan ja suihkusetin irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi suihkukokonaisuus asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Sekoittajan ja suihkusetin asennus 179 €

Suihkukokonaisuuden asennus

Sisältää uuden suihkukokonaisuuden kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan hanan tai sekoittajan ja suihkusetin irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi suihkukokonaisuus asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Suihkukokonaisuuden asennus 179 €

Lattiamallisen WC-istuimen asennus

Lattiamallisen WC-istuimen asennus sisältää uuden lattiamallisen WC-istuimen kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan lattiamallisen WC-istuimen irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

WC-istuimen asennustyö ei sisällä valamalla, rikkinäisillä ruuveilla tai märkätilan muovimaton päälle asennetun tai WC-istuimen jalan päälle laatoitetun vanhan WC-istuimen irrotusta. Uusi WC-istuin asennetaan olemassa oleviin vesi- ja viemäriliitoksiin sekä tasaiselle alustalle.

Lattiamallisen WC-istuimen asennus 199 €

Seinämallisen WC-istuimen asennus

Kysy lisää tavaratalojemme myyjiltä.

Yksiosaisen suihkuseinän asennus

Sisältäen uuden yksiosaisen suihkuseinän kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan suihkuseinän irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Yksiosaisen suihkuseinän asennus 229 €

Suihkunurkan tai -kulman asennus

Sisältäen uuden suihkunurkan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan suihkunurkan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Suihkunurkan asennus 349 €

Suihkukaapin asennus

Perusasennushintaan sisältyy suihkukaapin kasaus ja asennus asiakkaan osoittamaan tyhjään tilaan, pakkaus-jätteiden poiskuljetus ja työn luovutus.

Allaskaapin, altaan ja hanan asennus (ei sähköistä yläkalustetta)

Sisältää uuden allaskaapin, altaan ja hanan kotiinkuljetuksen ja asennuksen,
asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan allaskaapin, altaan ja hanan
irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Allaskaapin, altaan ja hanan asennus 249 €

Sauna

Sähkökiukaan asennustyö on annettava sähkökytkentöjen takia sähköasentajan tehtäväksi. Saat myös samalla muita saunomiseen ja kiukaan huoltoon liittyviä vinkkejä. Asennamme mm. sähkö-, infrapuna- ja kalustesaunat sekä laudepaketit. 

Seinämallisen sähkökiukaan asennus

Sisältää uuden seinämallisen sähkökiukaan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet, vanhan sähkökiukaan irrotuksen ja vanhojen kiuaskivien poistamisen sekä näiden poisviennin ja jätekulut.

Erillisen ohjausyksikön tai lämpötila-anturin asennus, saunalauteiden purku-, muokkaus- ja asennustyö sekä sähkökaapelien muutostyöt suoritetaan erikseen veloitettavana lisätyönä.

Seinämallisen sähkökiukaan asennus 159 €

Kiuaskivien ladonta uuteen kiukaaseen 39 €

Lattiamallisen sähkökiukaan asennus

Sisältää uuden lattiamallisen sähkökiukaan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet, vanhan sähkökiukaan irrotuksen ja vanhojen kiuaskivien poistamisen sekä näiden poisviennin ja jätekulut.

Erillisen ohjausyksikön tai lämpötila-anturin asennus, saunalauteiden purku-, muokkaus- ja asennustyö sekä sähkökaapelien muutostyöt suoritetaan erikseen veloitettavana lisätyönä.

Lattiamallisen sähkökiukaan asennus 189 €

Kiuaskivien ladonta uuteen kiukaaseen 59 €

Saunanlauteiden asennus

Laudepaketin perusasennushintaan sisältyy suoran, valmiiksi kasatun ylä- ja alatason asennus olemassa oleviin tukirakenteisiin sekä pakkausmateriaalin poiskuljetus.

Laudepaketin asennus alk. 199 €

Saunanoven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Saunanoven asennus alk. 119 €

Saunan valojen asennus

Kysy lisää tavaratalojemme myyjiltä.

Keittiö

Asennamme mm. keittiöhanat, pesualtaat, liesituulettimet, laminaatti- ja MDF-työtasot sekä välitilalevyt.

Altaan upotusleikkaus

Perushintaan sisältyy altaan upotusleikkaus asiakkaan antamin mittatiedoin. Hintaesimerkkejä: kulmikas 25 €, pyöreä tai soikea 35 €. Saatavana myös muita levynleikkauspalveluita ja työtason asennuspalvelu.

Altaan upotusleikkaus alk. 25 €

Keittiöhanan asennus

Keittiöhanan asennus sisältäen uuden keittiöhanan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet sekä vanhan hanan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi hana asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Keittiöhanan asennus 149 €

Liesituulettimen asennus

Liesituulettimen asennus sisältäen uuden liesituulettimen kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät tarvikkeet, vanhan liesituulettimen irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Uusi liesituuletin asennetaan asennusvalmiiseen paikkaan ja liitetään olemassa olevaan pistotulppaan tai sähkökaapelointeihin. Kalusteiden muokkaus uuden liesituulettimen mittoihin, ilman poistoputkien sekä hormiliitosten muokkaaminen tai pidentäminen ja sähköpistorasian asennus tai uusien sähkökaapelointien tekeminen toteutetaan erikseen veloitettavana lisätyönä.

Liesituulettimen asennus 199 €

Anna ammattilaisemme sahata levytavarasi haluamiisi mittoihin!

Suoritamme BAUHAUSista ostetulle levytavaralle suorat leikkaukset jopa odottaessasi sahauspalvelupisteestämme. Erikoisemmat sahaukset, muotoilut ja altaiden upotukset teemme tilauksesta!

Lattia

Meiltä saat erilaiset lattiamateriaalit asennettuna kaiken kokoisiin kohteisiin. Asennamme mm. laminaatit, parketit, korkkilattiat ja muovimatot. 

Parketin asennus

Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan parketin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Laminaatin asennus

Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan laminaatin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Koti kuntoon

Ovi- ja ikkuna-asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista. Näin työ tulee tehdyksi varmasti oikein ja ovi asettuu tiiviisti, eikä lämpö ei pääse karkaamaan. Asennamme myös mm. ulko-, väli- ja taiteovet, ullakkoportaat, paneelit. BAUHAUSista saat myös pienet pintaremontit kuten sisämaalaukset, tapetoinnin ja säilytysjärjestelmien asennukset.

Ulko-oven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen pois-
kuljetus ja työn luovutus.

Ulko-oven asennus alk. 299 €

Taiteoven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Taiteoven asennus alk. 119 €

Välioven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Välioven asennus alk. 119 €

Ullakkoportaiden asennus

Perusasennushintaan sisältyy portaiden asentaminen valmiiseen moduulimittaiseen aukkoon (70 x 130 cm) sekä pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Ullakkoportainen asennus alk. 199 €

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 info.espoo@bauhaus.fi Ma - Pe 07:00 - 21:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 info.lahti@bauhaus.fi Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 info.oulu@bauhaus.fi Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Tampere 020 6300 820 info.tampere@bauhaus.fi Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Turku 020 6300 810 info.turku@bauhaus.fi Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 info.vantaa@bauhaus.fi Ma - Pe 7.00 - 21.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
Ajo-ohjeet Lisätietoja