KEVÄÄN AVAJAISET 13.–14.4.
Huipputarjouksia ja esittelyjä! Lue lisää »

La klo 10–15 tarjolla tavarataloissa.

Lataa

Asennuspalvelut

Laaja valikoima asennuspalveluja BAUHAUSista!

BAUHAUSista löydät edullisten ja laadukkaiden tuotteiden ohella myös vaivattomat asennuspalvelut.

Uutta WC-istuinta, hanaa tai suihkuseinää ostettaessa mietityttää tietenkin aina asennus. Mistä löydän osaavan ammattilaisen työhön? Asennuspalvelumme tarjoavat tähän ratkaisun, ilman asentajan etsimisen ja pohtimisen tuottamaa harmia. Me hoidamme luotettavasti asennuksen puolestasi alusta loppuun. Useiden kalusteiden osalta tarjoamme kiinteät hinnat, jotta säästyisit ilman riskiä laskutuksen epäselvyydestä.

Valitse vain sinulle sopiva tuote ja tee BAUHAUSin myyjän kanssa kirjallinen sopimus sen asentamisesta!

Huomioithan, että tarjoamme asennuspalvelut vain BAUHAUSista ostettuihin tuotteisiin. Tarkempia lisätietoja sekä hintoja tarjoamistamme asennuspalveluista saat lähimmästä tavaratalostasi   tai yhteydenottolomakkeella .

Tutustu alla yleisimpiin asennuspaketteihimme tai kysy lisää täältä.

WC / Kylpyhuone

Märkätiloissa asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista vesivahinkojen välttämiseksi. Asennamme mm. hanat, WC-istuimet, suihkuseinät, suihku- ja peilikaapit, altaat sekä kalusteryhmät. 

Asennus on saatavissa BAUHAUSista hankituille tuotteille. Asennus 30 km päähän Bauhausin tavaratalosta. Ylittävät kilometrit hinnaston mukaan. Asennus suoritetaan asentajan yhdellä käyntikerralla.

Hanan tai sekoittajan asennus

Sisältää hanan tai sekoittajan asennuksen, asentajan matkat, asennukseen käytettävät pientarvikkeet sekä vanhan hanan tai sekoittajan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi hana tai sekoittaja asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Hanan tai sekoittajan asennus 1. kpl 169 €

Hanan tai sekoittajan asennus seuraavat kappaleet 89 €

Kylpyhuonetarvikkeiden kiinnitys

Kiinnitämme myös muiden asennusten yhteydessä kylpyhuonetarvikkeesi. Koskee esimerkiksi suihkuverhotankojen, wc-paperi- tai harjatelineiden, pyyhekoukkujen ja saippuatelineiden kiinnityksiä. Sisältää asennukseen käytettävät tarvikkeet. Tehdään vain muun kylpyhuonekalusteen asennuksen yhteydessä.

Kylpyhuonetarvikkeen kiinnitys asennuksen yhteydessä 20 €

Sekoittajan ja suihkusetin asennus

Sisältäen uuden sekoittajan sekä suihkusetin asennuksen, asentajan matkat, asennukseen käytettävät pientarvikkeet sekä vanhan sekoittajan ja suihkusetin irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi suihkukokonaisuus asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Sekoittajan ja suihkusetin asennus 179 €

Suihkukokonaisuuden asennus

Sisältää uuden suihkukokonaisuuden kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät kiinnitysarvikkeet sekä vanhan hanan tai sekoittajan ja suihkusetin irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi suihkukokonaisuus asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Suihkukokonaisuuden asennus 179 €

Suihkukokonaisuuden asennus seuraavat kappaleet 99 €

Lattiamallisen WC-istuimen asennus

Lattiamallisen WC-istuimen asennus sisältää uuden lattiamallisen WC-istuimen kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät kiinnitys- ja tiivistystarvikkeet sekä vanhan lattiamallisen WC-istuimen irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

WC-istuimen asennustyö ei sisällä valamalla, rikkinäisillä ruuveilla tai märkätilan muovimaton päälle asennetun tai WC-istuimen jalan päälle laatoitetun vanhan WC-istuimen irrotusta. Uusi WC-istuin asennetaan olemassa oleviin vesi- ja viemäriliitoksiin sekä tasaiselle alustalle.

Lattiamallisen WC-istuimen asennus 1. kpl 199 €

Lattiamallisen WC-istuimen asennus seuraavat kappaleet 129 €

Allaskaapin, altaan ja hanan asennus (ei sähköistä yläkalustetta)

Sisältää uuden allaskaapin, altaan ja hanan kotiinkuljetuksen ja asennuksen,
asennukseen käytettävät pientarvikkeet sekä vanhan allaskaapin, altaan ja hanan
irrotuksen, poisviennin ja jätekulut. Altaan vesi- ja hajulukon muutostyöt sekä tarvikkeet veloitetaan erikseen.

Allaskaapin, altaan ja hanan asennus 299 €

Yksiosaisen suihkuseinän asennus

Sisältäen uuden yksiosaisen suihkuseinän kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät pientarvikkeet sekä vanhan suihkuseinän irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Yksiosaisen suihkuseinän asennus 249 €

Suihkunurkan tai -kulman asennus

Sisältäen uuden suihkunurkan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät pientarvikkeet sekä vanhan suihkunurkan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Suihkunurkan asennus 349 €

Suihkukaapin asennus

Perusasennushintaan sisältyy suihkukaapin kasaus ja asennus asiakkaan osoittamaan tyhjään tilaan, pakkaus-jätteiden poiskuljetus ja työn luovutus.

Seinämallisen WC-istuimen asennus

Kysy lisää tavaratalojemme myyjiltä.

Sähköisen kalusteryhmän asennus (allaskaappi, allas, hana ja sähköinen yläkaluste)

Sisältää uuden sähköisen kalusteryhmän (allaskaappi, allas, hana ja sähköisen yläkaluste) kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät pientarvikkeet sekä vanhan allaskaapin, altaan, hanan ja sähköisen yläkalusteen irrotuksen, poisviennin ja jätekulut. Altaan vesi- ja hajulukon sekä sähköisen yläkalusteen vikavirtasuojan lisä- ja muutostyöt sekä tarvikkeet veloitetaan erikseen. Lisätyö kasattavista kalusteista 59 €.

Sähköisen kalusteryhmän asennus (allaskaappi, allas, hana ja sähköinen yläkaluste) asennus 569 €
Lisätyö kasattavista kalusteista 59 €

Sauna

Sähkökiukaan asennustyö on annettava sähkökytkentöjen takia sähköasentajan tehtäväksi. Saat myös samalla muita saunomiseen ja kiukaan huoltoon liittyviä vinkkejä.

Seinämallisen sähkökiukaan asennus

Sisältää uuden seinämallisen sähkökiukaan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät pientarvikkeet, vanhan sähkökiukaan irrotuksen ja vanhojen kiuaskivien poistamisen sekä näiden poisviennin ja jätekulut.

Erillisen ohjausyksikön tai lämpötila-anturin asennus veloitettavana lisätyönä.

Seinämallisen sähkökiukaan asennus 169 €

Kiuaskivien ladonta uuteen kiukaaseen 39 €

Lattiamallisen sähkökiukaan asennus

Sisältää uuden lattiamallisen sähkökiukaan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät pientarvikkeet, vanhan sähkökiukaan irrotuksen ja vanhojen kiuaskivien poistamisen sekä näiden poisviennin ja jätekulut.

Erillisen ohjausyksikön tai lämpötila-anturin asennus veloitettavana lisätyönä.

Lattiamallisen sähkökiukaan asennus 199 €

Kiuaskivien ladonta uuteen kiukaaseen 59 €

Saunanlauteiden asennus

Laudepaketin perusasennushintaan sisältyy suoran, valmiiksi kasatun ylä- ja alatason asennus olemassa oleviin tukirakenteisiin sekä pakkausmateriaalin poiskuljetus.

Laudepaketin asennus 249 €

Saunanoven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Saunanoven asennus alk. 119 €

Saunan valojen asennus

Kysy lisää tavaratalojemme myyjiltä.

Keittiö

Asennamme mm. keittiöhanat ja pesualtaat.

Altaan upotusleikkaus BAUHAUSista ostettavaan tasoon

Perushintaan sisältyy altaan upotusleikkaus asiakkaan antamin mittatiedoin. Hintaesimerkkejä: kulmikas 25 €, pyöreä tai soikea 35 €.

Altaan upotusleikkaus alk. 25 €

Keittiöhanan asennus

Keittiöhanan asennus sisältäen uuden keittiöhanan kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät pientarvikkeet sekä vanhan hanan irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Asennus edellyttää mahdollisuutta sulkea vesijohto asennustyön ajaksi. Uusi hana asennetaan olemassa oleviin vesijohtoihin ja –verkostoon.

Keittiöhanan asennus 169 €

Liesituulettimen asennus

Liesituulettimen asennus sisältäen uuden liesituulettimen kotiinkuljetuksen ja asennuksen, asennukseen käytettävät pientarvikkeet, vanhan liesituulettimen irrotuksen, poisviennin ja jätekulut.

Uusi liesituuletin asennetaan asennusvalmiiseen paikkaan ja liitetään olemassa olevaan pistotulppaan tai sähkökaapelointeihin. Kalusteiden muokkaus uuden liesituulettimen mittoihin, ilman poistoputkien sekä hormiliitosten muokkaaminen tai pidentäminen ja sähköpistorasian asennus tai uusien sähkökaapelointien tekeminen toteutetaan erikseen veloitettavana lisätyönä.

Liesituulettimen asennus 199 €

Anna ammattilaisemme sahata levytavarasi haluamiisi mittoihin!

Suoritamme BAUHAUSista ostetulle levytavaralle suorat leikkaukset jopa odottaessasi sahauspalvelupisteestämme. Erikoisemmat sahaukset, muotoilut ja altaiden upotukset teemme tilauksesta!

Lattia

Meiltä saat erilaiset lattiamateriaalit asennettuna kaiken kokoisiin kohteisiin. Asennamme mm. laminaatit, parketit, korkkilattiat ja muovimatot. 

Parketin asennus

Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan parketin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Laminaatin asennus

Perusasennushintaan sisältyy alusmateriaalin levitys, kelluvan laminaatin asennus suoralle ja tasaiselle alustalle sekä pakkausmateriaalien poiskuljetus.

Koti kuntoon

Ulko- ja sisäovien asennuksen hintaan vaikuttaa oviaukon suuruus. Ota oviaukostasi korkeus- ja leveysmitta sekä valokuva uutta ulko- tai väliovea etsiessäsi. Kysy lisää myyjiltämme!

 

Ovi- ja ikkuna-asennuksiin kannattaa käyttää ammattilaista. Näin työ tulee tehdyksi varmasti oikein ja ovi asettuu tiiviisti, eikä lämpö ei pääse karkaamaan. Asennamme myös mm. ulko-, väli- ja taiteovet, ullakkoportaat, paneelit. BAUHAUSista saat myös pienet pintaremontit kuten sisämaalaukset, tapetoinnin ja säilytysjärjestelmien asennukset.

Ulko-oven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Ulko-oven asennus alk. 299 €

Taiteoven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Taiteoven asennus alk. 119 €

Välioven asennus

Perusasennushintaan sisältyy oven asentaminen karmeineen valmiiseen moduulimittaiseen oviaukkoon, oven säätäminen, pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Välioven asennus alk. 119 €

Ullakkoportaiden asennus

Perusasennushintaan sisältyy portaiden asentaminen valmiiseen moduulimittaiseen aukkoon (70 x 130 cm) sekä pakkausjätteen poiskuljetus ja työn luovutus.

Ullakkoportainen asennus alk. 199 €

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja