Lataa

Pihakivet ja pihalaatat

Muurikivet, pihakivet ja pihalaatat tuovat helposti uutta ilmettä ja ryhtiä pihallesi. Pihalaatat ovat helppohoitoinen valinta erilaisten piha-alueiden kattamiseen ja rajaamiseen. Jykevä ja näyttävä betonilaatta on helppohoitoinen valinta vaikkapa patiolle. Mukulakivillä saa kätevästi rakennettua myös kauniita kulkureittejä tai jaettua pihaa eri osioihin. Citymuurikivet tai lohkomuurikivet antavat myös helposti uuden ilmeen pihalla oleville kukka-altaille tai pienille muureille. Pihakivet luovat monia mahdollisuuksia lisätä ryhtiä ja rakennetta pihamaalle. Nurmikon reunakivi ja nurmikkolaatta tuovat vielä viimeisen silauksen pihallesi. Mikäli haluat vielä somistaa pihaasi lisää suihkulähteetkoristekivet ja pihakoristeet ovat hyvä lisäys pihan kaunistusta varten. Pihalaatat luovat hienoja polkuva pihalla terassilta suihkulähteelle tai puutarhaan. Pihakivet sopivat myös alueiden rajaamiseen tai koristeluun. Siisti siirtonurmi vetää vielä koko pihan ilmeen kasaa, mitä olisi piha ilman kaunista nurmikkoa?
Jatkuvasti kasvavasta pihalaatta-valikoimastamme löydät laadukkaat, painekyllästetyt terassilaatat sekä moneen eri tilaan ja tunnelmaan sopivat pihalaatat, pihakivet, ulkolaatat ja kivilaatat kuten antiikkikivet, graniittilaatat, reikälaatat ja porraslaatat. Muista myös saumaushiekka pihakivetyksen saumaamiseen.
Valikoimastamme löydät myös laajasti kokovaihtoehtoja kuten 30x30, 40x40, 60x60 ja monta muuta! Saat aina BAUHAUS pihakivet ja pihalaatat edullisesti myymälöistämme ja verkkokaupassamme.

Pihalaatta - ihanteellinen valinta ulkotilojen maisemointitarpeisiisi

Pihalaatta, joka tunnetaan myös nimellä ulkotilojen päällystekivet tai terassilaatat, on suosittu valinta kodinomistajille, jotka haluavat parantaa ulkotilojensa esteettisyyttä. Korkealaatuisista materiaaleista, kuten betonista, luonnonkivestä ja graniitista, valmistettu pihalaatta tarjoaa monipuolisen ja kestävän ratkaisun maisemointitarpeisiisi. Halusitpa sitten luoda viihtyisän ulkoistuinalueen, kauniin puutarhapolun tai upean uima-altaan terassin, pihalaatta voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi ilmeen.

Me Bauhausissa tarjoamme laajan valikoiman pihalaattavaihtoehtoja, joista voit valita. Mallistossamme on eri kokoja, värejä ja kuvioita, joten voit löytää suunnitelmiisi täydellisesti istuvan vaihtoehdon. Piditpä sitten tyylikkäästä ja modernista ilmeestä tai perinteisemmästä ja rustiikkisemmasta tyylistä, meillä on pihalaatta-vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Miksi valita Pihalaatta ulkotilaasi?

Pihalaatta on suosittu valinta ulkotilojen maisemointiin monista eri syistä. Tässä on vain muutamia niistä monista eduista, joita pihalaatan käyttäminen ulkotiloissa tuo mukanaan:

Kestävyys: Pihalaatta on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään elementtejä. Olipa kyse äärimmäisestä kuumuudesta, kylmyydestä tai kosteudesta, pihalaatta kestää kaiken. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon ulkotiloihin, jotka ovat alttiina elementeille ympäri vuoden.

Monipuolisuus: Pihalaattoja on saatavana eri kokoisina, värisinä ja rakenteisina, mikä tekee niistä monipuolisen vaihtoehdon mihin tahansa ulkotilaan. Voit luoda ainutlaatuisen muotoilun käyttämällä erilaisia pihalaattatyyppejä tai pitäytyä yhtenäisemmässä ulkoasussa tyylikkään ja modernin estetiikan aikaansaamiseksi.

Vähän huoltoa: Pihalaatta on helppo puhdistaa ja ylläpitää, joten se on hyvä vaihtoehto kodinomistajille, joilla ei ole paljon aikaa ylläpitoon. Lakaise tai huuhtele pihalaatta säännöllisesti, jotta se pysyy parhaimmillaan.

Kiinteistön arvon nousu: Investoimalla ulkotilojen maisemointiin voit nostaa kiinteistösi arvoa, ja laadukkaan pihalaatan käyttö on hyvä tapa tehdä se. Kaunis ulkotila voi tehdä kodistasi houkuttelevamman mahdollisille ostajille, ja pihalaatta voi auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen.

Pihalaattatyypit

Me Bauhausissa tarjoamme laajan valikoiman pihalaattavaihtoehtoja, joista voit valita. Seuraavassa on muutamia pihalaattatyyppejä, joita löydät mallistostamme:

Betonilaatta: Betonipihalaatta on suosittu vaihtoehto kestävyytensä ja monipuolisuutensa vuoksi. Se voidaan leimata tai värjätä ainutlaatuisten kuvioiden luomiseksi tai jättää luonnolliseen tilaansa perinteisemmän ulkoasun aikaansaamiseksi.

Luonnonkivilaatta: Luonnonkivipihalaatta on suosittu valinta kauneutensa ja tyylikkyytensä vuoksi. Sitä on saatavana erilaisina kuvioina ja väreinä, ja se voi lisätä hienostuneisuutta mihin tahansa ulkotilaan.

Graniittilaatta: Graniittipihalaatta kestää käyttöä, on jykevä ja sillä on myös erinomainen pakkasenkestävyys. Todella pitkäikäinen vaihtoehto.

Puulaatta: Puupihalaattoja voidaan käyttää monenlaisissa ulkotiloissa, kuten oleskelualueilla, puutarhapoluilla, uima-altaiden kansilla ja kattoterasseilla. Kun valitset puisia terassilaattoja projektiisi, on tärkeää valita laadukas ja säänkestävä puulaji ja huoltaa niitä säännöllisesti niiden pitkäikäisyyden ja kauneuden varmistamiseksi.

BAUHAUSilla laadukkaat pihakivet ovat aina tarjouksessa

Pihakivet ja -laatat ovat olennainen osa modernia ja kaunista pihasuunnittelua. Ne tarjoavat rajattomat mahdollisuudet luoda viihtyisiä ulkotiloja, joiden avulla voit nauttia kodin ulkopuolella vietetystä ajasta entistä enemmän. BAUHAUSin valikoimasta löydät laadukkaat pihakivet ja -laatat, jotka soveltuvat erinomaisesti niin ajoteille, kulkuväylille, terasseille kuin istutusalueillekin. Näillä tuotteilla voit helposti toteuttaa unelmiesi pihaympäristön.

Pihakivet ja -laatat ovat saatavilla monissa eri muodoissa, väreissä ja materiaaleissa, kuten betonista, luonnonkivestä ja keraamisista laatoista. Jokainen materiaali tarjoaa omat erityisominaisuutensa ja ulkonäkönsä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri oikean tyylin omaan pihaasi. Esimerkiksi betonikivet ovat kestäviä ja helppohoitoisia, kun taas luonnonkivet tuovat uniikkia luonnonläheisyyttä pihan ilmeeseen.

Betonikivet ovat erittäin suosittuja pihakivivaihtoehtoja, sillä ne ovat kestäviä ja säänkestäviä. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi ajoteille ja kulkureiteille. Betonikivien klassiset harmaan sävyt sopivat monenlaisiin pihoihin ja antavat mahdollisuuden yhdistellä erilaisia kiviä luovasti.

Luonnonkivet, kuten graniitti, liuskekivi ja kalkkikivi, ovat ainutlaatuisia ja kauniita valintoja pihasuunnittelussa. Niiden luonnolliset värit ja kuvioinnit luovat harmonisen ja rentouttavan tunnelman ulkotiloihin. Luonnonkivet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, mikä tekee niistä erinomaisen investoinnin pihasi kaunistamiseen.

Keraamiset laatat ovat toinen suosittu vaihtoehto pihakiville ja -laatoille, sillä ne tarjoavat monipuolisen valikoiman värejä, kuvioita ja pintakäsittelyjä. Ne ovat erityisen suosittuja terassien ja patioalueiden pinnoitteina, koska ne ovat kestäviä, helppohoitoisia ja liukastumista ehkäiseviä. Keraamiset laatat ovat myös erinomainen valinta, jos haluat luoda modernin ja tyylikkään ilmeen pihallesi.

Asenna oikein, nauti huoletta

Kun valitset pihakiviä ja -laattoja, on tärkeää miettiä niiden asennusta ja huoltoa. Oikein asennetut ja hyvin huolletut pihakivet kestävät vuosia ja säilyttävät kauniin ulkonäkönsä. Suosittelemme käyttämään ammattilaista pihakivien ja -laattojen asennuksessa, jotta lopputulos on tasainen, kestävä ja turvallinen. Muista myös koristekivet ja koristekatteet pihan ilmeen viimeistelyssä.

Pihakivien ja -laattojen huoltoon kuuluu säännöllinen puhdistus ja rikkaruohojen poisto saumojen välistä. Puhdistuksen voi tehdä esimerkiksi harjaamalla tai painepesurilla, ja rikkaruohot voi poistaa käsin tai kemiallisilla torjunta-aineilla. Betoni- ja luonnonkivipintojen suojaaminen erityisillä käsittelyaineilla auttaa ehkäisemään likaa, sammalta ja muita kasvustoja, jolloin kivien ulkonäkö säilyy siistinä pidempään.

Suunniteltaessa pihakivien ja -laattojen asettelua on hyvä ottaa huomioon myös valaistus. Oikein sijoitetut valaisimet voivat korostaa pihakivien ja -laattojen kauneutta sekä lisätä turvallisuutta ja viihtyisyyttä pimeän aikaan.

BAUHAUSin ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat pihakivet ja -laatat sekä tarjoavat vinkkejä niiden asennukseen ja huoltoon. 

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät pihakivet ja -laatat eri materiaaleista ja väreistä, jotta voit luoda juuri haluamasi ilmeen pihaasi. Meiltä löydät myös ulkovalaisimet ja muut tarvikkeet, joilla voit viimeistellä pihakivien ja -laattojen asettelun.

Tervetuloa tutustumaan BAUHAUSin laajaan valikoimaan pihakiviä ja -laattoja sekä muihin pihaan liittyviin tarvikkeisiin!

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja