KEVÄÄN AVAJAISET 13.–14.4.
Huipputarjouksia ja esittelyjä! Lue lisää »

La klo 10–15 tarjolla tavarataloissa.

Lataa

Robottiruohonleikkurit

Kaunis nurmikko on ilo silmälle. Robottiruohonleikkuri (tai robottileikkuri) sopii sekä isoille, että pienille nurmikko alueille. Robottiruohonleikkuri on monipuolinen ja sopiva ratkaisu monille. Robottileikkuri on täydellinen valinta, mikäli ruohonleikkuu ei ole sinun makuusi. Robottiruohonleikkuri hoitaa ruohonleikkuun puolestasi sillä aikaa kun nautit kesäpäivästä terassilla. Ruohonleikkuuseen ei näin tarvitse käyttää ollenkaan omaa aikaa. Robottiruohonleikkuri vaatii vain rajakaapeleiden pystytyksen ja asennuksen, jonka jälkeen leikkuri on valmis käytettäväksi. Robottileikkuri sopii sekä isoille, että pienille nurmikko alueille. Robottiruohonleikkuri on monipuolinen ja sopiva ratkaisu monille pihoille. Robottileikkuri on turvallinen valinta myös lapsiperheille, joiden pihalla leluja voi piileä ruohon seassa. Robottileikkuri havaitsee ruohon seassa olevat esteet ja kiertää ne, joten leikkuri ei mene rikki ruohossa lojuvista leluista tai muusta. Robottiruohonleikkuri on myös käytännöllisempi kuin muut ruohonleikkurit. Onko pihajuhlat tulossa, mutta ei ole aikaa leikata nurmikkoa muiden valmisteluiden ohella? Robottileikkuri voidaan myös asentaa leikkaamaan ruohon tiettyinä ajankohtina. Aseta robottiruohonleikkuri hoitamaan ruohonleikkuu vaikka joka yö tai aamu, jotta ruoho pysyy aina kauniinaeikä leikkuu häiritse toimintaasi. Robottileikkuri kestää myös sadetta ja kylmempiä säitä, joten ruohon voi leikata säässä kuin säässä. Robottiruohonleikkuri säästää sinulta vaivan seistä sateessa tai huonossa säässä ruohoa leikkaamassa.

Ruohonleikkuu voi olla myös epämiellyttävän äänekästä joidenkin makuun. Tuoreen ruohon tuoksu saa kesän mieleen, mutta kovaääninen ruohonleikkurin melu ei välttämättä ole mieluisa kauniiseen kesäpäivään. Robottileikkuri on hiljainen ja lähes huomaamaton valinta pihan siistinä pitämiseen. Robottiruohonleikkuri ajaa myös itsensä latautumaan akun ollessa vähissä, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Robottileikkuri ei välttämättä sovi liian kumpuilevaan tai kallistuvaan maapintaan. Näitä pihoja varten robottiruohonleikkuri kannattaa korvata päältäajettavalla tai akkuruohonleikkurilla. Robottileikkuri saavuttaa kuitenkin helpommin tasaisen pinnan nurmikolle, kun ajettavalla ruohonleikkurilla paine saattaa olla erilainen ja nurmeen voi jäädä raitoja. Robottileikkurit käyttävät älyteknologiaa, joiden ansiosta ne sopeutuvat helposti eri ruohonpituuksiin ja olosuhteisiin. Robottiruohonleikkuri on myös tyylikäs valinta pihalle, eikä se vie paljoa tilaa pihalla muihin ruohonleikkureihin nähden.

Mikäli robottiruohonleikkuri on liian moderni ja kaipaat klassisempaa ruohonleikkuria, kelaleikkurit, päältäajettavat ruohonleikkurit tai akkuruohonleikkurit voivat olla sinulle mieluisia. Tutustu myös valikoimamme robottiruohonleikkureiden suojakatoksiin, jotka suojaavat robottileikkuria säämuutoksilta. Hanki omasi nyt BAUHAUSin verkkokaupasta tai myymälästä!

Robottiruohonleikkuri – uusi tapa hoitaa nurmikkoa

Robottiruohonleikkuri on uusi kätevä tapa hoitaa nurmikkoa ja yhä suositumpi vaihtoehto perinteiselle ruohonleikkurille. Innovatiivinen laite tekee työn puolestasi säästäen aikaa ja vaivaa. Robottiruohonleikkuri toimii itsenäisesti, mikä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse olla paikalla sen käytön aikana. Voit asettaa sen leikkaamaan nurmikon tiettynä ajankohtana ja se hoitaa homman puolestasi. Robottiruohonleikkurin avulla voit nauttia kauniista ja siististä nurmikosta ilman stressiä tai ylimääräistä vaivaa.

Yksi robottiruohonleikkurin eduista on sen tehokkuus. Se leikkaa nurmikon tasaisesti ja tarkasti, mikä johtaa parempaan lopputulokseen kuin perinteinen ruohonleikkuri. Lisäksi robottiruohonleikkuri kuluttaa vähemmän energiaa kuin bensiini- tai sähkökäyttöinen ruohonleikkuri, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Toinen etu robottiruohonleikkurissa on sen helppokäyttöisyys. Voit ohjata sitä älypuhelimen sovelluksen kautta tai käyttää mukana tulevaa kaukosäädintä. Lisäksi robottiruohonleikkuri on kevyt ja kompakti, joten sen kuljettaminen ja varastointi on helppoa.

Robottiruohonleikkuri tarjoaa siis monia etuja perinteiseen ruohonleikkuriin verrattuna. Se on tehokas, ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen laite, joka säästää aikaa ja vaivaa. Jos etsit uutta tapaa hoitaa nurmikkoasi, harkitse robottiruohonleikkurin hankkimista.

Miksi valita robottiruohonleikkuri?

Perinteiset bensiini- tai sähkökäyttöiset ruohonleikkurit ovat olleet yleisiä kotipuutarhoissa jo vuosikymmeniä. Ne ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, mutta niiden käyttö aiheuttaa myös haitallisia ympäristövaikutuksia. Onneksi markkinoille tulleet robottiruohonleikkurit ovat ympäristöystävällisempiä ja energiatehokkaampia vaihtoehtoja.

Robottiruohonleikkurit toimivat akulla eivätkä tuota päästöjä. Niiden energiankulutus on myös huomattavasti pienempi kuin perinteisten ruohonleikkureiden, sillä ne liikkuvat itsestään etukäteen määritellyllä alueella eivät tarvitse voimaa ihmisen työn kautta. Lisääntyvä kiinnostus kestämättömien energialajien välttämiseen ja ilmastonmuutoksen torjumiseen ovat nostaneet robottiruohonleikkurin suosiota.

Robottileikkureilla on muitakin etuja verrattuna perinteisiin leikkureihin. Ne leikkaavat nurmikon tasaisesti ja jättämättömät jälkiä, koska ne leikkaavat pieniä paloja kerrallaan ja jättävät ruohonleikkuut käytännössä nurmikon pintaan. Tämän ansiosta nurmikon kasvu on tasaisempaa ja terveellisempää. Robottiruohonleikkurit ovat myös hiljaisia eivätkä häiritse lähiympäristöään.

Robottiruohonleikkuri on helppo asentaa ja käyttää. Sen mukana tulee yksityiskohtaiset ohjeet, jotka auttavat laitteen asennuksessa ja käytössä. Laitteessa on myös turvatoimintoja, jotka estävät mahdolliset ongelmat.

Robottiruohonleikkurin energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä pitkällä aikavälillä kannattavan vaihtoehdon. Lisääntyvä kiinnostus kestämättömien energialajien välttämiseen ja ilmastonmuutoksen torjumiseen ovat nostaneet robottiruohonleikkurin suosiota.

Yhteenvetona voidaan todeta, että robottiruohonleikkuri on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille ruohonleikkurille. Se kuluttaa vähemmän energiaa, tuottaa vähemmän päästöjä ja on helppo käyttää. Sen energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä pitkällä aikavälillä kannattavan vaihtoehdon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä robottiruohonleikkurista

Miten robottiruohonleikkuri toimii?

Robottiruohonleikkuri on itsenäinen laite, joka liikkuu ohjelmoitujen reittien mukaan ja leikkaa nurmikon automaattisesti. Se käyttää erilaisia antureita ja sensoreita havaitakseen esteet ja muut esteet matkallaan. Joissakin malleissa on myös GPS-toiminto, joka auttaa robottia navigoimaan tarkemmin.

Tarvitseeko robottiruohonleikkuria ohjelmoida?

Kyllä, robottiruohonleikkuri täytyy ohjelmoida ennen sen käyttöönottoa. Ohjelmointi tapahtuu yleensä näytön avulla tai mobiilisovelluksen kautta. Ohjelmoinnin aikana voit asettaa leikkuuaikoja, leikkuukorkeuden ja muut asetukset.

Onko robottiruohonleikkuri turvallinen?

Kyllä, robottiruohonleikkurit ovat turvallisia silloin, kun niitä käytetään oikein. Ne on varustettu monilla turvatoiminnoilla, kuten törmäyssensoreilla ja nostosensoreilla. 

Miten robottiruohonleikkuri ladataan?

Robottiruohonleikkuri ladataan yleensä tukiasemassa, joka sijoitetaan nurmikon reunaan. Kun akku alkaa tyhjentyä, robottiruohonleikkuri palaa automaattisesti tukiasemaansa latautumaan.

Voiko robottiruohonleikkuria käyttää sateella?

Useimmat robottiruohonleikkurit on suunniteltu kestämään kosteutta ja niitä voidaan käyttää myös sateella. Rankkasateella tai ukkosella on kuitenkin suositeltavaa pitää leikkuria sisällä.

Tarvitseeko robottiruohonleikkuria huoltaa?

Kyllä, robottiruohonleikkuria täytyy huoltaa säännöllisesti jotta sen toimivuus ja tehokkuus voidaan varmistaa. Huolto voi sisältää terien vaihtamisen, puhdistamisen ja öljyämisen.

Onko robottiruohonleikkureita eri kokoisia?

Kyllä, robottiruohonleikkureita on eri kokoisia ja tehokkuuksia. Valitse leikkuri, joka sopii nurmikkosi kokoon ja tarpeisiin.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Kampanja 
Leikkuuala (m²) 
Leikkuuleveys (cm) 
Voimanlähde 
Järjestä
15 tuotetta
/ sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja