Lataa

Lattialaatat

Lattialaatoitus on tyylikäs vaihtoehto kotisi lattiapinnaksi. Lattialaatat on helppo pitää puhtaana ja ne kestävät hyvin pieniä kolhuja. BAUHAUSin kattavasta valikoimasta löydät erilaiset laatat moneen eri makuun ja tarkoitukseen. Kylpyhuone laatta, klinkkerilaatta, kivilaatta, marmorilaata, keraaminen laatta, pakkasenkestävä laatta – mitä tarvitsetkaan, löydät sen varmasti meiltä. Lattialaatta voi olla joko huomaamaton tai hyvinkin näyttävä. Suurikokoinen laatta saman värisillä saumoilla tekee tilasta avaramman. Yhdistä musta laatta ja valkoinen laatta keskenään, niin saat luotua klassisen lattialaatoituksen. Mosaiikkilaatat antavat sinun olla luova ja suunnitella erikoisempia kuoseja. Seinälaatat on hyvä myös suunnitella lattialaattojen kanssa sopiviksi. Muista laatoitustyökalut jossa saat aikaan siistiä jälkeä. Tervetuloa laattaostoksille BAUHAUSin verkkokauppaan tai tavarataloihimme!

Kattava opas oikean lattialaatan valintaan

Kun kotiasi uudistetaan, yksi tärkeimmistä päätöksistä on oikean lattialaatan valinta. Lattialaattoja on saatavana monenlaisia materiaaleja, kokoja, muotoja ja värejä, joten parhaan vaihtoehdon valitseminen tilaan voi olla ylivoimaista. Jotta voisit tehdä tietoon perustuvan päätöksen, olemme koonneet tämän kattavan oppaan oikean lattialaatan valintaan.

Mieti ennen kaikkea budjettiasi, kun valitset lattialaattoja. Saatavilla on monia erilaisia laattoja eri hintaluokissa. Keraamiset ja posliiniset laatat ovat yleensä edullisempia kuin luonnonkivilaatat, mutta ne eivät välttämättä tarjoa yhtä paljon kestävyyttä tai tyylivaihtoehtoja. Älä unohda myöskään kvartsilasilaattoja, jotka luovat ylellisen tunnelman esimerkiksi olohuoneeseen.

Kannattaa miettiä, kuinka paljon lattiaan kohdistuu päivittäistä käyttöä. Vilkkaasti liikennöidyt alueet, kuten sisäänkäynnit tai keittiöt, vaativat kestäviä lattioita, jotka kestävät kovaa kulutusta ajan mittaan menettämättä kiiltoaan tai eheyttään. Posliinilaattaa suositellaan usein näille alueille sen lujuuden ja kestävyyden vuoksi; keraamiset laatat voivat toimia hyvin vähemmän käytetyissä tiloissa, kuten kylpyhuoneissa tai makuuhuoneissa.

Myös huoneen koon tulisi vaikuttaa päätökseen lattialaattoja valittaessa. Suuremmat huoneet, joissa on avoin pohjaratkaisu, voivat hyötyä suuremmista laatoista, jotka luovat yhtenäisen ilmeen koko tilaan, kun taas pienemmät huoneet voivat hyötyä pienemmistä laatoista, jotka voivat saada ne näyttämään suuremmilta kuin ne todellisuudessa ovat.

Valitse myös väri huolellisesti: Liian vaalea tai liian tumma voi horjuttaa huoneen tasapainoa, kun taas hillityt sävyt voivat auttaa luomaan kutsuvan ilmapiirin. Varmista, että otat värimaailmaa valitessasi huomioon olemassa olevat huonekalut ja sisustuksen, jotta kaikki toimii harmonisesti yhteen. Jos sinulla on moderni koti, jossa on puhtaat linjat ja minimalistinen sisustus, valitse tyylikkäät keraamiset tai posliiniset laatat neutraaleilla väreillä, kuten valkoisella tai harmaalla; jos sinulla on perinteinen koti, jossa on lämpimiä värejä, valitse luonnonkivilaatat, joiden sävyt ovat maanläheisiä, kuten ruskeat ja ruskehtavat.

Tekstuuri on myös tärkeää oikean lattialaatan valinnassa - sileät pinnat voivat auttaa luomaan tyylikkään ilmeen, kun taas kuvioidut laatat lisäävät visuaalista mielenkiintoa ja syvyyttä mihin tahansa tilaan. Kokeile erilaisia tekstuureja, kunnes löydät kodissasi parhaiten toimivan. Jos käytät useita värejä tai kuvioita, varmista, että ne täydentävät toisiaan hyvin.

Kun otat nämä tekijät huomioon lattiamateriaalien valinnassa, voit varmistaa, että valitset tilaan täydellisen vaihtoehdon, joka sopii sekä elämäntyyliisi että esteettisiin mieltymyksiisi. Kun mietit kestävyyttä, tyyliä, väriä, rakennetta ja kuviointia, ennen kuin teet päätöksiä, saat lopulta kauniit lattiat, jotka kestävät vuosia!

 

Luo ainutlaatuinen ilme kvartsilattialaatan avulla.

Kvartsilattialaatat ovat yhä suositumpi valinta ainutlaatuisen ilmeen luomiseen mihin tahansa kotiin. Niitä on saatavana eri värejä, kuvioita ja kokoja, joten ne sopivat täydellisesti lattioiden ulkoasun muokkaamiseen. Kvartsilattialaatat ovat myös erittäin kestäviä ja helppohoitoisia, joten ne ovat ihanteellinen valinta kiireisille kotitalouksille.

Yksi kvartsilattialaattojen parhaista ominaisuuksista on niiden kyky luoda upea visuaalinen vaikutus. Jokaiseen laattaan upotetut luonnolliset kvartsikiteet heijastavat valoa eri tavalla kuin perinteiset keraamiset tai posliiniset laatat, mikä antaa lattioillesi hienovaraista kimallusta, joka kiinnittää kaikkien kotiisi astuvien katseet. Kvartsilattialaatoilla voidaan luoda erilaisia ulkonäköjä klassisesta eleganssista moderniin tyylikkyyteen. Etsitpä sitten jotain neutraalia tai rohkeampaa, löydät varmasti kvartsilaattavaihtoehdon, joka sopii täydellisesti tyyliisi.

Esteettisyyden lisäksi kvartsilattialaatat ovat uskomattoman kestäviä ja helppohoitoisia. Huokoseton pinta tekee niistä värjäytymisen ja kosteusvaurioiden kestäviä, mutta ne myös suojaavat erinomaisesti naarmuilta ja naarmuuntumisilta muihin laattoihin verrattuna. Ne vaativat hyvin vähän huoltoa säännöllisen lakaisun ja moppauksen lisäksi lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että käytät tunteja lattioiden jynssäykseen joka viikko.

Kvartsilattialaattoja voidaan käyttää lähes missä tahansa huoneessa - keittiöistä ja kylpyhuoneista olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin - joten voit helposti luoda yhtenäisen ilmeen koko kotiisi. Ja koska niitä on niin monenlaisia värejä, kuvioita ja kokoja, on helppo löytää täydellinen yhdistelmä, joka sopii omaan tyyliisi. Jos siis etsit edullista tapaa lisätä kodin sisustukseen ainutlaatuista tunnelmaa kestävyydestä tai helppohoitoisuudesta tinkimättä, harkitse kvartsilattialaattojen asentamista.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja