Vain LA-SU! Ilmainen toimitus yli 600 € verkkokauppaostoksille*

*Lue ehdot tästä.

Lataa

Liukuovet ja kiskot

Liukuovi on näyttävä ratkaisu etenkin ahtaisiin tiloihin. Liukuovi sopii hyvin myöskin moderniin sisustukseen, ja lasinen liukuovi tuo huoneisiin ilmavuutta ja tilan tuntua. Peilillinen, lasinen tai puinen liukuovi on tyylikäs ja käytännöllinen oviratkaisu kaapeille tai oviaukkoihin. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät eri kokoiset ja materiaaliset liukuovet monessa värissä sekä niihin sopivat kiskot ja liukuoven pyörästöt. Laadukas liukuovi kisko tekee liukuoven avaamisesta vaivatonta ja äänetöntä. liukuovelle hyviä vaihtoehtoja ovat taiteovet ja sisäovet. Löydät meiltä myös autotallin ovet.

Liukuovet ja kiskot: tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu jokaiseen kotiin

Liukuovet ovat ihanteellinen ja näyttävä ratkaisu, kun haluat säästää tilaa ja tuoda kotiisi modernia ilmettä. Erityisesti ahtaissa tiloissa liukuovet ovat suvereeni valinta, sillä ne liukuvat sujuvasti sivuun ilman avautumiseen tarvittavaa tilaa. BAUHAUSin kattavasta valikoimasta löydät liukuovet jokaiseen tarpeeseen - olipa kyseessä sitten liukuovet kaappeihin tai suuremmat oviaukot.

Meidän liukuovimme tarjoavat monipuolisia materiaalivaihtoehtoja. Voit valita tyylikkäät ja kevyet lasiset liukuovet, jotka tuovat huoneisiin avaruutta ja valoisuutta. Peililliset liukuovet taas lisäävät tilan tuntua ja sopivat erinomaisesti makuuhuoneisiin tai vaatekaappeihin. Puinen liukuovi puolestaan luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Eri värivaihtoehdot varmistavat, että löydät juuri sinun sisustukseesi sopivan ratkaisun.

Laadukkaat kiskot ja liukuoven pyörästöt takaavat, että liukuovien käyttö on vaivatonta ja äänetöntä. Meiltä löydät kaikki tarvittavat komponentit liukuoven asentamiseen, oli kyseessä sitten liukuovet kaappiin tai suurempiin tilanjakajiin.

Lisäksi tarjoamme edulliset liukuovet, jotka yhdistävät laadun ja kestävyyden kustannustehokkaalla tavalla. Vaihtoehtoina liukuoville meiltä löytyvät myös taiteovet ja sisäovet, jotka soveltuvat erilaisiin sisätilojen ratkaisuihin.

Älä unohda tutustua myös autotallin oviimme, jotka täydentävät kodin ulkoasua ja toimivuutta. 

Suunnittele moderni sisustus liukuovien ja kiskojen avulla

Nykyään monet kodinomistajat suosivat modernia sisustusta, joka tarjoaa tilan tehokasta käyttöä ja minimalistista ilmettä. Yksi tapa saavuttaa tämä on hyödyntää liukuovia ja kiskoja sisustuksessa. Liukuovet tarjoavat paitsi tyylikkään ulkonäön, myös käytännöllisyyttä ja säästävät tilaa verrattuna perinteisiin avautuviin oviin. Lisäksi ne mahdollistavat eri huoneiden välisen joustavan yhdistämisen tai erottamisen tarpeen mukaan. 

Opi valitsemaan oikeat liukuovet ja kiskot sekä suunnittelemaan modernin sisustuksen, jossa liukuovet toimivat keskeisinä elementteinä.

Valitse oikeat liukuovet ja kiskot

Liukuovien ja kiskojen valinta on tärkeä askel modernin sisustuksen suunnittelussa. Ensinnäkin, sinun tulee miettiä, millaiseen tilaan liukuovia tarvitset. Onko kyseessä vaatehuone, keittiö, olohuone vai jokin muu huone? Jokaiselle tilalle löytyy omat sopivat liukuovimallit.

Lisäksi on otettava huomioon materiaalivalinta. Liukuovet voivat olla lasisia, puusta tai peilipintaisia. Lasiset liukuovet luovat avoimen ja ilmavan tunnelman sekä päästävät valoa läpi eri huoneiden välillä. Puusta valmistetut liukuovet taas tuovat lämpöä ja luonnonläheisyyttä sisustukseen. Peilipintaiset liukuovet puolestaan lisäävät tilan tuntua sekä toimivat kätevinä peileinä.

Kun olet valinnut sopivan materiaalin, seuraavaksi on aika kiinnittää huomiota kiskoihin. Kiskoja on eri tyyppejä, kuten yläkiskoja tai alakiskoja sekä näiden yhdistelmiä. Yläkiskot ovat usein näkyvämpi vaihtoehto ja antavat modernin ilmeen sisustukseen. Alakiskot puolestaan ovat piilossa lattian rajassa, mikä antaa siistin ja minimalistisen vaikutelman. Valitse kiskoja, jotka sopivat parhaiten sisustuksen tyyliin ja tarpeisiin.

Oikeiden liukuovien ja kiskojen valinta on ensiarvoisen tärkeää modernin sisustuksen suunnittelussa. Ne eivät ainoastaan täytä käytännöllisiä tarpeita, vaan myös luovat visuaalisesti miellyttävän kokonaisuuden.

Suunnittele tilan tehokas käyttö

Kun suunnittelet modernia sisustusta liukuovien ja kiskojen avulla, tärkeää on myös tilan tehokas käyttö. Liukuovet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää tilaa optimaalisesti.

Voit esimerkiksi sijoittaa liukuovet vaatehuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jolloin saat lisää säilytystilaa ilman, että se vie ylimääräistä lattiatilaa. Liukuovilla voit luoda myös erillisiä alueita isompaan huoneeseen, kuten jakaa olohuoneen ja ruokailutilan toisistaan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa huonetta tarpeesi mukaan ja luoda joustavaa tilankäyttöä.

Jos haluat maksimoida tilankäytön vieläkin enemmän, voit valita liukuovet, jotka ovat osittain tai kokonaan peilipintaisia. Peilipinta luo illuusion suuremmasta tilasta sekä heijastaa valoa ympärilleen. Tällainen ratkaisu sopii erityisen hyvin pieniin huoneisiin tai ahtaisiin käytäviin. Oli kyseessä sitten asunto tai toimistotila, liukuovien avulla voit suunnitella tilan tehokkaasti ja hyödyntää jokaista neliömetriä parhaalla mahdollisella tavalla. Näin luot modernin sisustuksen, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs.

Luo minimalistinen ilme modernilla sisustuksella

Moderni sisustus tunnetaan usein minimalistisesta ja pelkistetystä ilmeestään. Liukuovet ja kiskot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden luoda juuri tällainen sisustus.

Aloita valitsemalla yksinkertaiset ja siistit liukuovet, jotka sopivat kokonaisuuteen. Vältä liian koristeellisia tai runsaita malleja, vaan suosi selkeitä linjoja ja neutraaleja värejä. Valkoinen tai harmaa ovat esimerkiksi suosittuja värivalintoja minimalistisessa sisustuksessa. Liukuovien lisäksi voit hyödyntää muita moderneja sisustuselementtejä, kuten lasiseiniä tai avohyllyjä. Näiden elementtien yhdisteleminen liukuoviin luo harmonisen kokonaisuuden ja korostaa minimalistista ilmettä entisestään.

Varmista myös, että säilytysratkaisut ovat käytännöllisiä ja piilossa katseilta. Valitse esimerkiksi kaapistoja, joiden ovet sulkeutuvat huomaamattomasti liukuovien taakse. Tämän ansiosta tila näyttää aina siistiltä ja minimalistiselta. Kun suunnittelet modernia sisustusta liukuovien ja kiskojen avulla, muista pitää kokonaisuus yksinkertaisena ja minimalistisena. Tällainen sisustus luo rauhallisen ja harmonisen ilmapiirin, jossa voit rentoutua ja nauttia modernin kodin tunnelmasta.

Hyödynnä liukuovia eri huoneissa

Liukuovet eivät rajoitu vain yhteen huoneeseen, vaan niitä voi hyödyntää monipuolisesti eri tiloissa kodissa.

Esimerkiksi keittiössä liukuovet voivat olla kätevä ratkaisu kaappien sijasta. Ne tarjoavat helpon pääsyn ruokatarvikkeisiin ja astioihin samalla kun pitävät ne piilossa silmältä. Tämä luo siistin ja minimalistisen ilmeen keittiöön.

Olohuoneessa liukuovet voivat jakaa tilan eri alueisiin, kuten luoda erillisen tv-huoneen tai työtilan. Voit myös hyödyntää liukuovia kirjahyllyn edessä, jolloin saat tarvittaessa lisää yksityisyyttä tai avoimuutta.

Makuuhuoneessa liukuovet ovat suosittuja vaatehuoneiden tai komeroiden edessä. Ne säästävät tilaa ja antavat mahdollisuuden luoda käytännöllisiä säilytysratkaisuja.

Kylpyhuoneessa lasiset liukuovet voivat olla tyylikäs vaihtoehto suihkuseininä. Ne luovat modernin ilmeen ja helpottavat samalla kylpyhuoneen siivoamista. Liukuovien hyödyntäminen eri huoneissa antaa sinulle mahdollisuuden luoda joustavia tiloja, jotka voit muokata tarpeesi mukaan. Voit yhdistellä erilaisia materiaaleja ja värejä liukuovissa, jotta ne sopivat kunkin huoneen tyyliin ja sisustukseen.

Yhdistä liukuovet muihin sisustuselementteihin

Jotta moderni sisustus liukuovien ja kiskojen avulla olisi täydellinen, on tärkeää yhdistää ne muihin sisustuselementteihin. Voit esimerkiksi valita saman värimaailman tai materiaalin liukuoville ja muille huonekaluille. Tämä luo harmonisen kokonaisuuden ja saa tilan näyttämään yhtenäiseltä.

Lisäksi voit hyödyntää tekstiilejä, kuten verhoja tai mattoja, jotka sopivat yhteen liukuovien kanssa. Tällainen koordinoitu ilme luo viimeistellyn vaikutelman. Korostamalla liukuovia valaistuksella voit luoda dramaattisen tai tunnelmallisen ilmeen tilaan. Esimerkiksi upotetut LED-valot tai valaisimet ovat suosittuja tapoja korostaa liukuovia ja tuoda lisää visuaalista kiinnostavuutta.

Älä unohda myöskään muita sisustuselementtejä, kuten taidetta, peilejä tai kasveja. Nämä elementit voivat täydentää modernia ilmettä ja tehdä tilasta persoonallisen. Kun yhdistät liukuovet muihin sisustuselementteihin, varmista että kokonaisuus on tasapainoinen ja harmoninen. Tällä tavoin liukuovet sulautuvat saumattomasti osaksi sisustusta ja luovat modernin ja tyylikkään ilmeen.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja