Ladataan

Sähkökiuas Mondex Balance Chrome

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

1588 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Balance on Suomessa valmistettava seinäkiuas, joka lämpenee nopeasti ja säästää energiaa. Kiukaan vastukset ovat spiraalimaisia, mikä lisää niiden lämmityspinta-alaa. Seinäkiukaaksi Balancessa on suuri kivimassa, joka varaa tehokkaasti lämpöä ja antaa monipuoliset löylyt.

Kellokytkin (4 + 8 h) toimii kiukaan pääkytkimenä. Toivotun ajan kuluttua kellokytkin katkaisee kiukaalta virran automaattisesti. Jos kiuas halutaan lämmittää määrätyn ajan kuluttaa, voidaan ajastimella ajastaa kiukaan lämpeneminen 1-8 tunnun kuluttua. Lämpenemisaika on korkeintaan 4 tuntia. Lämpötilaa säädetään kellokytkimen viereisestä mekaanisesta termostaatista.

Huom! Balance-kiukaassa tulee käyttää tavallisia, halkaisijaltaan alle 10 cm:n oliviinidiabaasi -kiuaskiviä.

Lisätiedot

Kiuas on CE-merkitty laite. Kiukaiden ja ohjauslaitteiden takuuaika perhekäytössä on kaksi (2) vuotta. Kiuaskivet myydään erikseen.

Nimi Sähkökiuas Mondex Balance Chrome
Tuotenumero M60352334

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

4.7 3

6507+ Tyytyväistä asiakasta!

8460 arvostelua