Tavaratalomme ovat juhannusaattona ja -päivänä 21.–22.6. suljettuna. Palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. klo 10–18. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

Rullaverhot

Rullaverho suojaa katseilta ja auringolta sekä on nopea vetää ikkunan suojaksi tarvittaessa. BAUHAUSin valikoimasta löydät tyylikkäät ja laadukkaat rullaverhot ja rullakaihtimet moneen eri tyyliin ja tarpeeseen. Bambu-rullaverho tuo sisustukseen luonnollista tunnelmaa, tyylikkäät valoa säätelevät kaihtimet sekä värikkäät ja pirteät rullakaihtimet joka sisustukseen. Mitä tummempaa materiaalia rullaverho on, sitä paremmin se pimentää huonetta ja suojaa auringonvalolta. Vaihtoehtoinen ratkaisu on sälekaihtimet, joiden avulla voit päästää hiukan valoa sisään. Lisäsuojaa voit luoja asentamalla valmisverhot. Asennusta varten löydät meiltä myös verhokiskot ja verhotangot. Tule ja löydä sisustukseesi sopivat rullaverhot ja rullakaihtimet BAUHAUSin verkkokaupassa ja myymälöissämme! Tervetuloa ostoksille!

Pimennysrullaverho - Miten valita sopiva pimennysrullaverho?

Pimennysrullaverhot ovat erinomainen ratkaisu, kun halutaan estää valon pääsy huoneeseen. Ne sopivat erityisesti makuuhuoneisiin ja lapsiperheiden kodin lastenhuoneisiin. Pimennysrullaverhojen avulla voi nukkua paremmin, sillä ne vähentävät ulkoa tulevan valon häiritsevää vaikutusta. Pimennysrullaverhoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa. Valitessa pimennysrullaverhoa kannattaa kiinnittää huomiota sen toimivuuteen sekä sisustuksen tuomaan fiilikseen.

Materiaalit

Pimennysrullaverhot voivat olla joko kangas- tai muovipintaisia. Kangaspintaiset verhot ovat yleensä pehmeitä ja miellyttäviä koskettaa, mutta ne eivät aina ole täysin pimentäviä. Muovipintaiset verhot taas ovat usein kestävämpiä ja helpommin puhdistettavia kuin kangaspintaiset verhot.

Värejä ja kuvioita

Pimennysrullaverhoja on saatavilla monissa eri väreissä ja kuvioissa. Verhon väri kannattaa valita sen mukaan, millainen tunnelma halutaan luoda huoneeseen. Vaaleammat värit tuovat tilaan valoisuutta, kun taas tummemmat värit tekevät siitä rauhallisemman. Kuvioita kannattaa käyttää harkiten, sillä liian räikeät kuviot voivat häiritä unta.

Toimivuus

Pimennysrullaverhon toimivuuteen vaikuttaa sen materiaali ja paksuus. Mitä paksumpi verho on, sitä paremmin se estää valon pääsyn huoneeseen. Pimennysrullaverhot ovat yleensä myös erittäin hyvä äänieriste.

Asennus

Pimennysrullaverhojen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Verhot kiinnitetään yleensä seinään tai kattoon verhokiskoilla tai -tangoilla. Verhokiskojen avulla verhoja voi siirtää helposti sivulle, kun niitä ei tarvita.

Yhteenveto

Pimennysrullaverhot ovat erinomainen ratkaisu, kun halutaan estää valon pääsy huoneeseen. Niitä on saatavilla erilaisissa materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa. Valitessa pimennysrullaverhoa kannattaa kiinnittää huomiota sen toimivuuteen sekä sopivuuteen sisustuksessa. Asentaminen on helppoa ja nopeaa verhokiskojen avulla.

Pimentävä rullaverho - Pimentävän rullaverhon vaikutus uneen

Pimennysrullaverhot ovat yksi helpoimmista tavoista saada paremmat yöunet. Nämä verhot estävät valon pääsyn huoneeseen, mikä auttaa kehoa erottamaan päivän ja yön. Pimennysverhojen käyttö onkin yleistynyt erityisesti kaupunkiasunnoissa, joissa ulkovalot tai katuvalot voivat häiritä unta. Pimennysrullaverhot auttavat pitämään huoneen pimeänä myös silloin, kun ulkona on vielä valoisaa tai kun herkkyytesi valolle on suurempi kuin normaalilla ihmisellä. Tämän ansiosta kehosi saa selkeän viestin siitä, että on aika levätä ja nukkua. Pimennysverhojen käyttö voi myös parantaa unen laatua. Tutkimukset ovat osoittaneet, että valon puute voi vaikuttaa unen laatuun ja kestoon. Kun huone on pimeämpi, nukahtaminen voi olla helpompaa ja syvän unen vaiheeseen pääsee nopeammin. Tämä auttaa myös välttämään heräämistä keskellä yötä. Pimennysrullaverhojen käyttö ei kuitenkaan sovi kaikille. Joillekin ihmisille pimeys voi aiheuttaa ahdistusta tai pelkoa, joten he saattavat tarvita hieman valoa huoneessa nukkuakseen paremmin. Lisäksi jotkut ihmiset voivat kärsiä unettomuudesta muista syistä kuin valon määrän vuoksi. Jos harkitset pimennysrullaverhojen hankkimista, kannattaa ottaa huomioon verhon materiaali ja sen läpikuultavuusaste. Tummempi kangas estää enemmän valoa kuin vaaleampi kangas. Myös verhon asennuspaikka on tärkeää: verhon tulee peittää ikkunan reunat kokonaan, jotta mahdollisimman vähän valoa pääsee sisään. Kaiken kaikkiaan pimennysrullaverhot ovat hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat parantaa unen laatua ja kestoa. Ne auttavat erottamaan päivän ja yön sekä pitämään huoneen pimeänä myös silloin, kun ulkona on vielä valoisaa. Pimennysverhojen käyttö kannattaa kuitenkin sovittaa omaan tarpeeseen ja herkkyyteen valolle.

 

Rullaverho - 5 vinkkiä rullaverhon valitsemiseen

Rullaverhot ovat käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu ikkunoiden verhoiluun. Niiden avulla voit säädellä valon määrää huoneessa ja suojata sisustusta auringon haitallisilta säteiltä. Rullaverhoja on saatavilla monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kokoisina, joten niiden valinta voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa annamme viisi vinkkiä rullaverhon valintaan.

1. Mieti tarpeesi

Ennen kuin aloitat rullaverhon etsimisen, mieti millaisia tarpeita sinulla on. Haluatko estää auringonvaloa tai luoda yksityisyyttä? Tarvitsetko verhoa keittiöön tai makuuhuoneeseen? Onko sinulla lemmikkejä tai lapsia, jotka saattavat repiä verhoa?

2. Valitse sopiva materiaali

Rullaverhoja on saatavilla monessa eri materiaalissa, kuten polyesteri, puuvilla ja pellava. Jos haluat estää auringonvaloa mahdollisimman tehokkaasti, valitse tumma kangas tai blackout-kangas. Jos taas haluat luoda pehmeän ilmeen huoneeseen, valitse kevyt ja ilmava kangas.

3. Mittaa ikkunan koko oikein

Ennen kuin ostat rullaverhon, mittaa ikkunan koko oikein varmistaaksesi, että verho sopii ikkunaan täydellisesti. Mittaa sekä ikkunan leveys että korkeus ja lisää muutama senttimetri molempiin suuntiin varmistaaksesi, että verho peittää koko ikkunan.

4. Valitse oikea tyyli

Rullaverhoja on saatavilla monissa eri tyyleissä, kuten klassisessa tai modernissa tyylissä. Valitse tyyli, joka sopii parhaiten sisustukseen ja henkilökohtaiseen makuusi.

5. Huomioi käyttömukavuus

Rullaverhon käyttömukavuus on myös tärkeä tekijä valinnassa. Valitse rullaverho, joka on helppo asentaa ja käyttää päivittäin. Jos haluat säätää verhoa helposti ilman köysiä tai ketjuja, valitse motorisoitu rullaverho.

Yhteenveto

Rullaverhot ovat loistava ratkaisu ikkunoiden verhoiluun ja niitä on saatavilla monissa eri väreissä, materiaaleissa ja tyyleissä. Ennen kuin ostat rullaverhon, mieti tarpeesi, valitse sopiva materiaali ja mittaa ikkunan koko oikein. Muista myös huomioida käyttömukavuus ja valita rullaverho, joka sopii parhaiten sisustukseen ja henkilökohtaiseen makuusi.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja