Keittiö ja Kylpymaailma -ilta torstaina 19.10. Lue lisää ja katso tarjoukset »

Ladataan

Terassilauta Lunadeck 2 Lämpökäsitelty Öljytty 26 x 140 mm

595
Vain tavarataloista.

Tuotekuvaus

Lunawood-terassilauta, valmiiksi kahteen kertaan pintakäsitelty vesiohenteisella ruskeapigmentoidulla öljyllä. Valmis asennettavaksi eikä vaadi välitöntä pintakäsittelyä.

Profix-kiinnikkeen ansiosta laudat on nopea asentaa ja lopputulos on viimeistelty ilman ruuvinjälkiä. Lunawood on tyylikäs, kestävä ja turvallinen valinta piha - ja puutarharakentamiseen.

Tekniset tiedot

Leveys: 140 mm
Paksuus: 26 mm

Lisätiedot

Kotimainen LUNAWOOD® LÄMPÖPUU on luonnollisin menetelmin valmistettu kaunis puumateriaali sisä- ja ulkokäyttöön. Se on ennen kaikkea muotonsa pitävä, lahonkestävä ja myrkytön, jonka valmistusprosessissa käytetään vain vesihöyryä ja lämpöä. Lunawood on ekologinen luonnontuote, jota on helppo työstää ja asentaa.

Tehdaskäsiteltyjen lämpöpuu terassilautojen huolto- ja uudelleenkäsittely tulee ajankohtaiseksi kun pinnat alkavat harmaantua. Tämä tapahtuu tyypillisesti 1 – 3 vuoden kuluttua tehdaskäsittelyn jälkeen, olosuhteen mukaan.

Huoltokäsittely suoritetaan seuraavasti:

Terassi puhdistetaan huolellisesti esim. terassipesurilla. Kuivauksen jälkeen harmaantuneet kohdat hiotaan ja hiomapöly poistetaan. Mikäli terassin pinta on päässyt pahasti kulumaan ja harmaantumaan, voidaan puuosat pohjustaa värittömällä pohjustusöljyllä ennen sävykäsittelyä.

Nimi Terassilauta Lunadeck 2 Lämpökäsitelty Öljytty 26 x 140 mm
Tuotenumero 61016891
Tuote Lämpökäsitelty

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Terassilauta Lunadeck 2 Lämpökäsitelty Öljytty 26 x 140 mm
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut