SENSAATIOPÄIVÄT 19. - 30.4.!  Katso tarjoukset »

Toimitusehdot

TOIMITUSALUE

BAUHAUS verkkokaupan toimitusalue on koko Manner-Suomi. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomen osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys. Emme toimita Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

 

TOIMITUSTAVAT JA –KULUT

BAUHAUS verkkokaupasta toimitettavien tuotteiden toimituskulut määritellään toimitustavan, tuotteen koon/painon sekä toimituskohteen etäisyyden perusteella. Valikoimassamme on sekä verkkokaupan varastolta että suoratoimituksena tehtaalta/tavarantoimittajalta toimitettavia tuotteita.

Toimitus verkkokaupan varastolta

Toimitusvaihtoehdot verkkokaupan varastolta toimitettaville tuotteille ovat ovat kirje, SmartPost-paketti, MyPack-paketti ja kotiinkuljetus. Toimitusvaihtoehtojen hinta ja saatavuus vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan. Huomioitavaa on, että kaikkia toimitusvaihtoehtoja ei ole valittavissa tilaukselle, jonka tuotteiden koko/paino ei mahdollista kyseistä toimitustapaa. Tarkat tilauksesi toimitusvaihtoehdot ja -kulut näet toimitus- ja maksunvalintasivulla. Voit myös tarkistaa toimituskulut ja -vaihtoehdot tuotesivun rahtilaskurista syöttämällä tuotteiden kappalemäärän ja postinumerosi.

Kirje 2,90 € Kirjetoimitus suoraan tilauksessa ilmoitettuun toimitusosoitteeseen.
MyPack –paketti 4,90 €
Pakettitoimitus MyPack-noutopisteeseen. Voit valita toimituksen haluamaasi MyPack-noutopisteeseen ostotapahtuman yhteydessä. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon. Katso lähin MyPack-noutopisteesi tästä.
SmartPOST –paketti 

4,90 €

Pakettitoimitus SmartPOST-pakettiautomaattiin. Voit valita toimituksen haluamaasi SmartPOST-pakettiautomaattiin ostotapahtuman yhteydessä. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon. Katso lähin SmartPOST-pakettiautomaattisi tästä.
Kotiinkuljetus alle 20 kg  11,90 € Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Paketin maksimipaino 20 kg. Lue ehdot tästä.
Kotiinkuljetus yli 20 kg 11,90 – 299,00 € Kuljetus suoraan toimitusosoitteeseen (katutasoon tai tontin rajalle). Lue ehdot tästä.

Vaaralliset aineet (esim. maalit, liuottimet) toimitetaan aina kotiinkuljetuksena riippumatta tuotteen koosta/painosta. 

Nyt verkkokaupastamme ilmainen toimitus laattatilauksille. Kun tilaat laattoja, boordeja tai verhoilukivia verkkokaupastamme tarjoamme edullisimman toimitusvaihtoehdon veloituksetta. Tämä etu on voimassa vain verkkokaupassamme ja koskee verkkokaupan varastossa olevia tuotteita.

Suoratoimitus tehtaalta

Suoraan tehtaalta toimitettavien tuotteiden toimituskulut ja -vaihtoehdot vaihtelevat tavarantoimittajittain. Tarkan toimituskulun sekä valittavissa olevat toimitustavat voit tarkistaa tuotekohtaisesti tuotesivun rahtilaskurista syöttämällä tuotteiden määrän ja postinumerosi.

 

TOIMITUSAIKA

Verkkokaupan varastolta toimitettavat tuotteet toimitetaan keskimäärin 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta, haja-asutusalueille toimitusaika 2-8 arkipäivää. Lähetämme toimituksen seurantakoodin sähköpostitse tuotteiden lähdettyä varastolta (pl. kirjelähetykset).

Rekisteröityneillä asiakkailla tilauksen seurantatiedot löytyvät myös asiakastililtä.

Suoraan tehtaalta toimitettavien tuotteiden toimitusaika vaihtelee tavarantoimittajittain ja toimitusajan voit tarkistaa tuotekohtaisesti verkkokaupan tuotesivulta. Lähetämme myös suoraan tehtaalta lähetettävien toimitusten seurantatiedot sähköpostitse, mikäli ne tehtaan käyttämältä kuljetusliikkeeltä on saatavilla.

 

KOTIINKULJETUKSEN EHDOT

Kotiinkuljetus (Toimitus verkkokaupan varastosta)

1. Kotiinkuljetusten jakelu tapahtuu arkipäivisin klo 8 – 16. Pääkaupunkiseudulla pakettitoimituksien toimitus (alle 20 kg) arkipäivisin klo: 8-21 välisenä aikana. Kuljetusliikkeen edustaja on aina yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse tai tekstiviestillä, ennen varsinaista toimitusta.

2. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, jättää kuljettaja ilmoituksen saapuvasta lähetyksestä. Saapumisilmoituksessa on toimintaohjeet joiden avulla vastaanottaja voi sopia soittamalla kuljetusyhtiön asiakaspalveluun p. 010 572 8333 (avoinna: ma-pe klo 7 - 18). Mikäli kuljettaja ei pysty jättämään ilmoitusta esim. ovikoodista johtuen, kuljetusyhtiö (PostNord) ottaa yhteyttä vastaanottajaan ja sopii uudesta toimituksesta puhelimitse.
 
3. Pakettitoimitus (toimituksen paino alle 20 kg) toimitetaan ovelle. Painavammat toimitukset (yli 20 kg) sekä kaikki lavatoimitukset toimitetaan katutasoon tai tontin rajalle.
 
4. Mikäli kuljetuspakkauksessa on ulkoisia vaurioita, on vastaanottajan tehtävä siitä merkintä kuljettajan skanneriin vastaanottokuittauksen yhteydessä. Mikäli tuote on vaurioitunut, puutteellinen tai väärä on asiakkaan oltava yhteydessä Bauhausin asiakaspalveluun.
 
5. Mikäli vastaanottaja ei ole sopinut uutta toimitusta 14 vrk sisällä toimitusilmoituksesta, palautetaan lähetys Bauhausille. Tilaus hyvitetään asiakkaalle tuotteiden palautumisen jälkeen. Hyvityksestä vähennetään aiheutuneet kuljetuskustannukset.

 

Kotiinkuljetuksen ehdot (Suoratoimitus tehtaalta)

1. Kotiinkuljetusten jakelu tapahtuu arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8-16 välillä. Tavarantoimittaja on aina yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse, ennen varsinaista toimitusta.

2. Kaikkiin toimituskohteisiin on oltava kiinteä kuorma-auton kuljettava tieverkkoyhteys.

3. Raskaissa toimituksissa (nosturipurkua vaativat toimitukset), tavarantoimittaja sopii asiakkaan kanssa toimitusajan ja purkupaikan. Asiakasta tavoitetaan annetusta puhelinnumerosta ja hänelle voidaan jättää soittopyyntö. Toimituksiin liittyvät asiat sovitaan arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana. Purkupaikkaan tulee olla sovittuna ajankohtana esteetön pääsy kuorma-autolla.

4. Toimitustenpurku ei sisällä siirtoja purkupaikalla.

5. Vastaanoton yhteydessä toimitus on tarkastettava ja vastaanottajan on tehtävä mahdollisista poikkeamista (määrä, rikkoutumiset) merkintä kuormakirjaan vastaanottokuittauksen yhteydessä. Jos kuormakirjaan ei ole merkitty poikkeamaa, niin vastuu virheistä jää vastaanottajalle.

Mikäli tuote on vaurioitunut, puutteellinen tai väärä on asiakkaan oltava yhteydessä Bauhausin asiakaspalveluun. Tuotteiden viallisuuteen ei voida enää vedota, mikäli tuote on asennettu ja vika on ollut havaittavissa ennen asennusta.

6. Mikäli vastaanottaja ei ole sopinut toimitusajankohtaa 14 vrk sisällä toimitusilmoituksesta, tilaus peruuntuu ja tilaus hyvitetään asiakkaalle. Hyvityksestä vähennetään aiheutuneet kustannukset keräily, pakkaus ja purkukustannukset.

7. Palautuksista on oltava yhteydessä Bauhausin asiakaspalveluun. Postipakettia suuremmat tuotteiden, joiden kuljetukseen tarvitaan esim. nosturia ja/tai kuorma-autoa, palautuskustannukset on aina erikseen selvitettävä, johtuen tieyhteyksistä, osoitteista, kuljetusyhtiöiden saatavuudesta yms. seikoista. Tästä syystä emme pysty antamaan näille mahdollisille palautuskustannuksille kuluttajasuojalain edellyttämää arvoa etukäteen.