Lataa

Keittiöhanat

Keittiöhana on yksi keittiön tärkeimpiä elementtejä. Toimiva keittiöhana määräytyy käyttäjän tarpeiden mukaan: paljonko hanan on käänyttävä, pitääkö siinä olla ulosvedettävä suutin ja pitääkö siitä löytyä venttiili pesukoneelle. Keittiöhanaa ostaessa kannattaa miettiä myös keittiöaltaat ja hanatarvikkeet, jotta lopputuloksesta tulee yhtenäinen kokonaisuus. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät keittiöhanat jokaiseen keittiöön ja tarpeeseen laatumerkeiltä, pesukoneventtillillä tai ilman. Laajasta valikoimastamme löydät eri kokoiset, tyyliset ja väriset keittiöhanat myös vastaamaan jokaisen keittiön sisustukseen. Valikoimastamme löydät myös kylpyhuoneen hanat. Tule ja tutustu valikoimaamme BAUHAUSin verkkokaupassa tai tavarataloissamme. Saat tuotteet tilattua myös nopealla toimituksella!

Keittiöhana - valitse omaan keittiöösi sopiva vaihtoehto

Keittiöhana on olennainen osa keittiötä ja sitä käytetään päivittäin niin arkisesti, ettei sitä välillä huomaakaan. Keittiöhanojen valikoima on nykyään laaja, joten on tärkeää valita omiin tarpeisiin sopiva tyyli ja materiaali. Yksi suosituimmista tyyleistä on perinteinen kromin värinen keittiöhanamalli, joka sopii hyvin melkeinpä jokaiseen keittiöön. Tällainen keittiöhana on usein yksinkertainen ja käytännöllinen. Kromipintaisia keittiöhanoja on myös modernimpia malleja, jotka sopivat hyvin minimalistiseen tai modernimpaan keittiöön. Tällainen hana on yleensä pelkistetty ja linjakas muodoltaan. Musta hana on puolestaan tyylikäs ja moderni valinta. Meillä on saatavilla lukuisia vaihtoehtoja, joten jos olet harkinnut mustan hanan hankkimista, löydät varmasti valikoimastamme sopivan. Valikoimastamme löytyy myös Oras keittiöhanat, jotka ovat toiminnallisia, tyylikkäitä ja niiden laatuun on luotettu jo usean vuosikymmenen ajan.

Kun tiedät, millaisen keittiöhanan haluat, voit lähteä tutustumaan eri vaihtoehtoihin ja vertailemaan niitä keskenään. BAUHAUSin henkilökunta auttaa mielellään valinnassa. Keittiöhanojen valinta voi vaikuttaa merkittävästi keittiön ilmeeseen ja käytettävyyteen, joten kannattaa panostaa siihen huolellisesti. Katso myös tiski- ja keittiöaltaat ja jos tarvitset tarvikkeita useampaan tilaan, vilkaise lisäksi valikoimastamme kylpyhuoneen hanat.

Lopuksi, kun olet löytänyt sopivan hanan, muista myös asennus. Jos et ole varma omista kyvyistäsi tai sinulla ei ole tarvittavia työkaluja, on suositeltavaa pyytää ammattilaisen apua. Oikein asennettu hana toimii luotettavasti ja kestää pitkään.

Vinkkejä keittiöhanan huoltoon - pidä hanasi toimintakunnossa

Keittiöhana on yksi keittiön tärkeimmistä osista, ja sen toimintakunnosta on syytä pitää huolta. Seuraavaksi annamme vinkkejä keittiöhanojen huoltoon, jotta voit pitää hanasi toimintakunnossa.

1. Oikea asennus: Ensimmäinen askel keittiöhanojen toimintakunnossa pitämiseen on niiden oikea asennus. Jos et ole varma omista taidoistasi, kannattaa harkita ammattilaisen palkkaamista hanan asentamiseksi. Varmista myös ennen asennusta, että sinulla on tarvittavat työkalut ja materiaalit.

2. Säännöllinen puhdistus: Keittiöhana altistuu päivittäin ruoalle, vedelle ja muille epäpuhtauksille. Siksi säännöllinen puhdistus on tärkeää hanan toiminnan ylläpitämiseksi. Pyyhi hana kostealla liinalla tai sienellä päivittäin poistaaksesi likaa ja rasvaa.

3. Kalkinpoistoaineen käyttö: Kalkki voi kertyä keittiöhanaan ajan mittaan, mikä voi vaikuttaa sen suorituskykyyn. Voit käyttää kalkinpoistoainetta tai etikkaa poistaaksesi kalkkikerrostumat hanasta. Levitä aine hanaan ja anna sen vaikuttaa hetken aikaa ennen huuhtelua.

4. Tiivisteiden tarkistus: Keittiöhanoissa on usein tiivisteitä, jotka voivat kulua tai vaurioitua ajan myötä. Tarkista säännöllisesti hanan tiivisteet ja vaihda ne tarvittaessa. Varmista myös, että kaikki kiinnitysruuvit ovat kunnolla kiristettyjä.

5. Vuotojen korjaaminen: Jos huomaat hanassa vuotoja, on tärkeää korjata ne mahdollisimman pian. Pienet vuodot voivat johtaa suurempiin vesivahinkoihin ja lisätä vedenkulutusta. Useimmissa tapauksissa vuodon syynä voi olla irronnut tai kulunut tiiviste, joka voidaan helposti vaihtaa.

6. Suodattimen puhdistus: Joissain keittiöhanoissa on suodatin, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia vedestä. Tarkista säännöllisesti suodattimen kunto ja puhdista se tarvittaessa ohjeiden mukaisesti.

7. Varo liiallista voimankäyttöä: Älä käytä liikaa voimaa hanaa käyttäessäsi tai sulkiessasi sitä. Liiallinen voima voi aiheuttaa vaurioita hanalle ja sen mekanismeille.

8. Kutsu ammattilainen tarvittaessa: Jos huomaat, että hanasi toiminnassa on jotain poikkeavaa tai et pysty korjaamaan ongelmaa itse, kannattaa kutsua ammattilainen tarkistamaan hana. Ammattilainen voi auttaa ja korjata mahdolliset viat ennen kuin ne aiheuttavat suurempia vahinkoja.

 

Noudattamalla näitä vinkkejä voit pitää keittiöhanasi toimintakunnossa ja varmistaa sen pitkän käyttöiän. Muista myös lukea hanan mukana tulevat ohjeet ja noudattaa niitä asennuksessa ja huollossa.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja