Lataa

Kylpyhuoneen hanat ja suihkut

WC-pytyn jälkeen kylpyhuoneen tärkeimmät tuotteet ovat varmasti kylpyhuoneen suihkut sekä kylpyhuoneen hanat. BAUHAUSilta löydät laadukkaat kylpyhuoneen hanat sekä muut suihkutuotteet kaikkiin tarpeisiisi. Onko etsinnässäsi allashana? Tarvitsetko bideetä? Vai kiinnostaako sinua tietyn merkkiset hanat, kuten Oras-hanat? Meiltä löydät kaikenlaiset kylpyhuoneen hanat, bidet, keittiöhanat sekä kylpyhuoneen suihkut, suihkuhyllyt, suihkusetit ja suihkusekoittajat joka tilaan ja joka käyttöön. Valikoimamme sisältää markkinoiden tyylikkäimmät sekä käyttäjäystävällisimmät suihkut sekä suihkusetit. Löydät meiltä varmasti makuusi sekä tarpeisiisi sopivat tuotteet. Nykyajan maailmassa myös ekologisuus on tärkeää, ja niinpä siihen tulee kiinnittää huomiota kaikessa, mitä teemme. Meiltä hankit myös vettä säästävät kylpyhuoneen suihkut. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai tule ostoksille lähimpään BAUHAUS-tavarataloosi. Tutustu myös asennuspalveluumme.

Kylpyhuoneen hanat ja suihkut

Kylpyhuone on jokaisen kodin sydän, ja sen toimivuutta korostavat kylpyhuoneen hanat ja suihkut. BAUHAUS tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kylpyhuoneen hanoja ja suihkutuotteita, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. 

Valikoimamme kattaa eri tyylit, materiaalit ja tekniset innovaatiot, jotka tekevät kylpyhuoneestasi sekä tyylikkään että käytännöllisen. Etsitpä sitten modernia allashanaa, ekologista bideetä, tai tyylikästä suihkusettiä, löydät ne meiltä.

Panostamme kestävyyteen ja helppoon asennukseen, ja tuotteemme ovat yhteensopivia monenlaisten kylpyhuonedesignien kanssa. Asiakkaiden arvostelut ja kokemukset ovat meille tärkeitä, ja niiden avulla voit löytää juuri sinulle sopivimman tuotteen.

Tervetuloa tutustumaan kylpyhuoneen hanojen ja suihkujen monipuoliseen maailmaan. Hyödynnä myös asiantuntevaa asennuspalveluamme ja kysy lisätietoja myymälässämme asiantuntijoiltamme.

5 vinkkiä kylpyhuoneen hanan ja suihkun valintaan 

Kylpyhuoneen hanan ja suihkun valinta voi olla haastava tehtävä, sillä markkinoilla on lukemattomia vaihtoehtoja erilaisilla ominaisuuksilla. Oikeanlaisen hanan ja suihkun valitseminen on kuitenkin tärkeää, jotta kylpyhuoneesta saadaan toimiva ja viihtyisä kokonaisuus. 

Tarjoamme nyt vinkkejä hanan ja suihkun ominaisuuksien, hinta-laatusuhteen, vedenkulutuksen, asennusvaatimusten sekä materiaalivalinnan huomioimiseen. Näiden tekijöiden punnitseminen auttaa sinua tekemään harkitun päätöksen kylpyhuoneesi hanasta ja suihkusta.

1. Hanan ja suihkun ominaisuudet

Kylpyhuoneen hanan ja suihkun valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota niiden ominaisuuksiin. Ensinnäkin, hanaa valitessa kannattaa miettiä, haluaako perinteisen yksikahvaisen vai nykyaikaisemman kaksikahvaisen mallin. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon hanan säätömahdollisuudet, kuten lämpötilan ja virtauksen säätö. 

Suihkua valittaessa puolestaan voi pohdiskella erilaisia suihkutyyppejä, kuten sadesuihkua tai hierovaa suihkupäätä. On myös hyvä tarkistaa, että hanassa ja suihkussa on riittävän pitkät letkut ja tarvittavat liitännät asennusta varten. Hanan ja suihkun ominaisuuksien huolellinen vertailu auttaa löytämään juuri omiin tarpeisiin sopivan ratkaisun.

2. Hinta-laatusuhde

Kylpyhuoneen hanan ja suihkun valinnassa hinta-laatusuhde on tärkeä tekijä. On hyvä vertailla eri valmistajien tuotteita ja niiden hintoja, jotta saa parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen. Halvempi vaihtoehto ei välttämättä aina tarkoita huonompaa laatua, mutta samalla kannattaa varmistaa, että valitut tuotteet ovat kestäviä ja toimivia pitkällä aikavälillä. 

Hintatasoon vaikuttavat myös hanan ja suihkun materiaalit sekä mahdolliset lisäominaisuudet. Huolellinen hintavertailu auttaa löytämään sopivan tasapainon laadun ja budjetin välillä.

3. Vedenkulutus

Kylpyhuoneen hanan ja suihkun valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös niiden vedenkulutus. Veden säästäminen on ympäristön kannalta tärkeää, mutta se voi myös vaikuttaa merkittävästi vesilaskuun. 

Nykyään markkinoilla on saatavilla erilaisia veden säästötoimintoja sisältäviä hanoja ja suihkuja, jotka voivat auttaa vähentämään vedenkulutusta ilman suurempaa kompromissia käyttömukavuudessa. Tällaiset tuotteet voivat esimerkiksi rajoittaa virtauksen määrää tai tarjota erilaisia säätömahdollisuuksia. Kiinnittämällä huomiota vedenkulutukseen, voi omalta osaltaan edistää kestävän kehityksen periaatteita.

4. Asennusvaatimukset

Kylpyhuoneen hanan ja suihkun valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös asennusvaatimukset. Ennen ostopäätöstä kannattaa selvittää, että valitut tuotteet sopivat kylpyhuoneesi nykyiseen putkistoon ja vesijärjestelmään. On hyvä tarkistaa, että hanan ja suihkun liitäntäkoot vastaavat kylpyhuoneesi liitäntöjä. 

Lisäksi on syytä varmistaa, että asennus on mahdollista tehdä omatoimisesti tai tarvittaessa ammattilaisen avulla. Huolellinen selvitys asennusvaatimuksista auttaa välttämään yllättäviä ongelmia ja varmistamaan sujuvan asennuksen.

5. Materiaalivalinta

Kylpyhuoneen hanan ja suihkun materiaalivalinnalla on merkittävä vaikutus niiden kestävyyteen ja ulkonäköön. Yleisesti käytetyt materiaalit hanan ja suihkun valmistuksessa ovat esimerkiksi ruostumaton teräs, messinki, pronssi ja erilaiset muovit. 

Jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja haittansa, joten kannattaa harkita tarkasti omaa kylpyhuoneen tyyliä sekä haluttua kestävyyttä ennen päätöksen tekemistä. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon myös ympäristöystävälliset vaihtoehdot, kuten kierrätettävät tai luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet. Materiaalivalinnalla voi luoda kylpyhuoneeseen halutun ilmeen samalla kun varmistetaan tuotteiden pitkäikäisyys.

Huolto-ohjeet kylpyhuoneen hanoille ja suihkuille

Kylpyhuoneen hanat ja suihkut ovat päivittäisessä käytössä, joten niiden säännöllinen huolto on tärkeää niiden toimivuuden ja kestävyyden kannalta. Huolellinen puhdistus, kalkinpoistoaineiden käyttö, tiivisteiden tarkistaminen ja veden paineen säätäminen ovat avainasemassa pitämään hanat ja suihkut hyvässä kunnossa. Noudattamalla näitä ohjeita voit varmistaa, että hanasi ja suihkusikin pysyvät puhtaina, toimivina ja kestävinä pitkään.

Hanan puhdistaminen

Kylpyhuoneen hanat altistuvat päivittäin erilaisille lika- ja vesiroiskeille, joten niiden säännöllinen puhdistaminen on tärkeää. Hanan ulkopinnan voi pyyhkiä pehmeällä liinalla ja miedolla saippuavedellä. Vältä voimakkaiden puhdistusaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa hanan pintaa. Jos hanassa on kalkkijäämiä tai muita pinttymiä, voit käyttää etikka-vesiseosta tai kalkinpoistoainetta niiden poistamiseksi. Muista huuhtoa hanan pinta huolellisesti puhtaalla vedellä ja kuivata se lopuksi pehmeällä liinalla. Säännöllinen puhdistus pitää hanasi kiiltävinä ja hygieenisinä.

Suihkun puhdistaminen

Suihkun säännöllinen puhdistaminen on tärkeää sen toimivuuden ja hygienian kannalta. Suihkupäätä voi irrottaa tarvittaessa ja liottaa sitä kalkinpoistoaineessa, jotta kalkkijäämät irtoavat helpommin. Suihkun seinämät ja lattia kannattaa pyyhkiä säännöllisesti pehmeällä liinalla tai sienellä saippuavedellä. Jos suihkussa on voimakasta kalkkikerrostumaa, voit käyttää erityisiä suihkunpuhdistusaineita tai etikka-vesiseosta niiden poistamiseksi. Muista huuhtoa suihku huolellisesti puhtaalla vedellä ja kuivata se lopuksi pyyhkeellä tai ilmavirrassa. Suihkun puhtaanapito varmistaa sen tehokkaan toiminnan ja pitää veden virtauksen esteettömänä.

Kalkinpoistoaineiden käyttö

Kalkki on yleinen ongelma kylpyhuoneen hanoissa ja suihkuissa, ja sen poistaminen säännöllisesti on tärkeää niiden toimivuuden säilyttämiseksi. Kalkinpoistoaineet ovat tehokkaita apuvälineitä tässä tehtävässä. Ennen kalkinpoistoaineen käyttöä kannattaa lukea tuotteen ohjeet huolellisesti ja varmistaa, että se sopii kyseessä oleville pinnoille. Yleensä kalkinpoistoainetta levitetään hanan tai suihkun pinnalle ja annetaan vaikuttaa hetken aikaa ennen huuhtelua. Muista noudattaa turvallisuusohjeita, kuten käyttää suojakäsineitä ja hyvin ilmastoitua tilaa. Kalkinpoistoaineiden säännöllinen käyttö auttaa pitämään hanat ja suihkut puhtaina sekä ehkäisee kalkkikerrostumien muodostumista.

Tiivisteiden tarkistaminen ja vaihto

Kylpyhuoneen hanoissa ja suihkuissa on usein erilaisia tiivisteitä, jotka varmistavat vesitiiveyden ja estävät vuotoja. Tiivisteiden kunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti, sillä ne voivat kulua tai vaurioitua ajan myötä. Jos huomaat hanasta tai suihkusta pientä vuotoa tai tiputtelua, se voi johtua tiivisteen heikentyneestä toiminnasta. Tiivisteen vaihtaminen on yleensä melko helppoa, mutta tarvittaessa voit pyytää apua ammattilaiselta. Tarkastamalla ja tarvittaessa vaihtamalla tiivisteet pidät hanasi ja suihkusi toimintakunnossa ilman ikäviä vuototapauksia.

Veden paineen säätäminen

Oikean vedenpaineen säätäminen on tärkeää kylpyhuoneen hanojen ja suihkujen toimivuuden kannalta. Liian korkea vedenpaine voi aiheuttaa hanan tai suihkun vuotamista, samalla kun liian matala vedenpaine voi vaikuttaa suihkun tehokkuuteen. Vedenpaineen säätämiseksi voit käyttää paineenalennusventtiiliä tai asentaa painemittarin vesijohtoon. Jos huomaat epätavallisen korkeaa tai matalaa vedenpainetta, kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka voi tarkistaa ja tarvittaessa säätää vesijärjestelmän painetasoja. Oikein säädetty vedenpaine varmistaa hanan ja suihkun moitteettoman toiminnan sekä parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja