Vain LA-SU! Ilmainen toimitus yli 600 € verkkokauppaostoksille*

*Lue ehdot tästä.

Lataa

Liesituulettimet

Toimiva ilmanvaihto on jokaisen kotikokin pelastus, ja kun ilmanvaihto on kunnossa, ruoanlaittopuuhiin on huomattavasti mukavampi ryhtyä. Poista ruuanlaiton aikaansaamat käryt, tuoksut ja ei-toivotut höyryt keittiöstäsi kunnollisella ja tehokkaalla liesituulettimella. Laajasta valikoimasta löydät laadukkaat liesituulettimet useilla eri leveyksillä, väreillä, tyyleillä ja valotehoilla, myös suosittuina LED-malleina. Tyylikäs liesituuletin tuo myös keittiön sisustukseen uutta ilmettä. Kuten liesituulettimet ja suodattimet, valikoimamme sisältää myös valmiskeittiöt, keittiötarvikkeet, uunineduspellit sekä kaikki keittiötuotteet.

Liesituulettimet: keittiösi ilmanvaihdon ja sisustuksen pelastajat

Toimiva ilmanvaihto on jokaisen kotikokin pelastus. Kun ilmanvaihto on kunnossa, ruoanlaitto muuttuu nautinnolliseksi kokemukseksi. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat liesituulettimet, jotka poistavat ruoanlaiton aikaansaamat käryt, tuoksut ja ei-toivotut höyryt keittiöstäsi. 

Miksi valita BAUHAUSin liesituuletin?

BAUHAUS tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman liesituulettimia, jotka sopivat erilaisiin keittiöihin ja tarpeisiin. Olipa keittiösi pieni tai suuri, moderni tai perinteinen, meiltä löydät juuri sen, mitä etsit.

Liesituulettimien tyypit ja ominaisuudet

  • Leveys: Valikoimassamme on eri leveyksillä olevia malleja, jotka sopivat erikokoisiin keittiöihin.
  • Värit ja tyylit: Olipa tyylisi minimalistinen, rustiikkinen tai moderni, meillä on jotain joka makuun.
  • Valoteho: Tarjoamme myös erilaisia valotehoja, mukaan lukien suositut LED-mallit, jotka ovat sekä energiatehokkaita että tyylikkäitä.
  • Aktiivihiilisuodattimet: Nämä suodattimet ovat erinomaisia poistamaan hajuja ja epäpuhtauksia ilmasta.

Liesituuletin sisustuselementtinä

Liesituuletin ei ole vain käytännöllinen laite, vaan se voi olla myös tärkeä osa keittiön sisustusta. Modernit ja tyylikkäät mallit tuovat keittiöösi uutta ilmettä ja tekevät siitä viihtyisämmän.

Valikoimamme ei rajoitu vain liesituulettimiin. Meiltä löydät myös valmiskeittiöt, keittiötarvikkeet, uunineduspellit ja paljon muuta.

Bauhausilta liesituulettimet, asennus ja huolto

Liesituulettimen asennus on yksinkertainen prosessi, ja tarjoamme myös asennuspalveluita niille, jotka eivät halua tehdä sitä itse. Liesituulettimen suodattimet on myös helppo vaihtaa, ja meiltä löydät laajan valikoiman vaihtosuodattimia.

Liesituulettimet ovat välttämättömiä laitteita jokaisessa keittiössä. Ne eivät ainoastaan tee ruoanlaitosta miellyttävämpää, vaan ne myös parantavat keittiön ilmanlaatua ja tuovat siihen tyylikkyyttä. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin. Tervetuloa ostoksille!

Liesituuletin: Miksi se on tärkeä osa keittiötä?

Keittiö on yksi kodin keskeisimmistä tiloista, jossa valmistetaan ruokaa ja vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Ruuanlaitto voi kuitenkin aiheuttaa erilaisia hajuja, höyryjä ja rasvapartikkeleita, jotka voivat levitä keittiöstä muualle kotiin. Tämän vuoksi liesituuletin on tärkeä osa keittiötä.

Liesituulettimen tehtävä on poistaa ilmaan leviävät epäpuhtaudet ja hajut sekä parantaa ilmanlaatua keittiössä. Se toimii imemällä ilmaa sisäänsä ja suodattamalla sen ennen ulospuhallusta tai kierrättämällä sen takaisin huoneeseen puhdistettuna.

Yksi liesituulettimen tärkeimmistä tehtävistään on poistaa ruuanlaiton aikana syntyvä rasva- ja savuaines. Rasva-aineet voivat tarttua seinille, kaappeihin ja muille pinnoille aiheuttaen tahroja sekä vaikeasti puhdistettavia pinttyneitä rasvalikaantumia. Liesituuletin auttaa vähentämään näiden epäpuhtauksien määrää ilmassa, mikä puolestaan helpottaa siivousta ja pitää keittiön puhtaana.

Liesituuletin auttaa vähentämään kosteutta ja höyryjä keittiössä. Ruuanlaiton aikana syntyy usein höyryä, joka voi tiivistyä kylmille pinnoille, kuten ikkunoille ja seinille. Tämä voi aiheuttaa homeen ja hometoksiinien muodostumista, mikä puolestaan voi vaikuttaa sisäilman laatuun ja terveyteen negatiivisesti. Liesituuletin poistaa tehokkaasti ylimääräisen kosteuden ja höyryn, estääkseen tällaiset ongelmat.

Lisäksi liesituulettimella on myös melunvaimennusominaisuudet. Ruuanlaittoon liittyy usein äänitasojen nousua esimerkiksi lieden käytön tai ruoanvalmistusvälineiden käytön vuoksi. Liesituuletin pystyy vähentämään näitä äänitasoja imemällä ilmaa sisäänsä samalla kun se poistaa epäpuhtauksia. Tämän ansiosta keittiössä voidaan viettää aikaa mukavassa ympäristössä ilman häiritsevää melua.

On myös hyvä huomioida, että liesituulettimen avulla voidaan parantaa energiatehokkuutta keittiössä. Kun liesi on kytketty päälle, lämpenee sen ympärillä olevat pinnat nopeasti korkeisiin lämpötiloihin. Liesituuletin auttaa poistamaan tämän lämmön ja estää sen leviämisen muualle keittiöön. Tämä voi vähentää tarvetta käyttää ilmastointilaitteita tai jäähdyttimiä, mikä puolestaan säästää energiaa ja pienentää energiakustannuksia.

Kaiken kaikkiaan liesituuletin on tärkeä osa keittiötä sen monien hyötyjen vuoksi. Se parantaa ilmanlaatua, pitää keittiön puhtaana, ehkäisee homeen muodostumista, vaimentaa melua ja edistää energiatehokkuutta. Investoimalla laadukkaaseen liesituulettimeen varmistetaan terveellinen ja miellyttävä ympäristö ruuanlaittoa varten sekä koko kodissa.

Tehokkaat liesituulettimet – valitse oikea vaihtoehto kotiisi tällä 6 seikan listalla

Liesituuletin on tärkeä osa keittiötä, joka auttaa poistamaan ruoanlaiton aikana syntyviä hajuja ja höyryjä. Tehokas liesituuletin voi myös estää rasvan kertymistä keittiön pinnoille ja vähentää palovaaran riskiä.

Kun valitset liesituuletinta kotiisi, on tärkeää ottaa huomioon muutamia tekijöitä. Pohdi ainakin näitä 6 näkökohtaa:

  1. Millaisia ruokia yleensä valmistat ja kuinka usein käytät liesituuletinta? Jos teet paljon paistettuja ruokia tai grillaat sisällä, tarvitset tehokkaamman tuulettimen kuin jos valmistat pääasiassa keittoja ja salaatteja.
  2. Harkitse keittiösi kokoa ja ilmanvaihtojärjestelmää. Suurempi keittiö vaatii tehokkaamman tuulettimen, jotta se pystyy poistamaan kaikki höyryt ja hajut tehokkaasti. Jos sinulla ei ole hyvää ilmanvaihtojärjestelmää, kannattaa harkita erityisen voimakasta liesituuletinta tai asentaa aktiivihiilisuodatin.
  3. Äänitaso. Joillakin liesituulettimilla voi olla melko voimakas äänitaso käytön aikana. Jos haluat välttää ylimääräistä melua keittiössäsi, valitse hiljaisempi vaihtoehto. Nykyään on saatavilla myös erityisiä äänieristettyjä liesituulettimia, jotka vähentävät melua entisestään.
  4. Energiatehokkuusluokitus. Tehokas liesituuletin voi kuluttaa paljon sähköä, joten kannattaa valita mahdollisimman energiatehokas vaihtoehto. Tämä auttaa säästämään energiaa ja pienentää sähkölaskuja pitkällä aikavälillä.
  5. Liesituulettimen ulkonäkö ja muotoilu. Liesituuletin on näkyvä osa keittiötäsi, joten sen tulisi sopia yhteen sisustuksen kanssa. On olemassa erilaisia malleja ja värejä, joista voit valita.
  6. Huolto ja puhdistus. Jotkut liesituulettimet vaativat enemmän huoltoa kuin toiset. Valitse sellainen malli, jonka suodattimet ovat helppoja irrottaa ja puhdistaa.

Tehokas liesituuletin on tärkeä osa keittiötä. Valitse oikeanlainen vaihtoehto kotiisi ottamalla huomioon ruoanlaittotottumuksesi, keittiön koko ja ilmanvaihtojärjestelmä, äänitaso, energiatehokkuusluokitus, ulkonäkö sekä huolto ja puhdistus. Kun teet oikean valinnan, voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta ilmasta keittiössäsi pitkään.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja