Ilmainen toimitus yli 350 €:n verkkokauppaostoksille!*

*Koskee vain verkkokaupan varastotuotteita. Kampanjakoodi: ETU350. Lue tarkemmat ehdot tästä.

Ladataan

Kiinteä suihkuseinä Vihtan Pisara 1 Harmaa

Sisältää:

Leveys (cm):

* Vaaditut kentät

Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Tyylikäs harmaa Pisara 1 -suihkuseinä matta alumiinisella teleskooppitangolla. Seinä asennetaan lattian ja katon väliin teleskooppikiinnityksellä, jolloin lasin asennuskorkeus voidaan mitoittaa huonekorkeuden mukaan (min.2045 mm - max.2550 mm). Teleskoopissa on myös nivelsäätöjalka, jonka avulla voidaan huomioida lattiakaadot. Seinäprofiilissä on 20 mm tilaa putkien läpivientiä varten.

Pisara 1 -suihkuseinä on tukeva ja kestävä valinta, sillä tuote valmistetaan 6 mm vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Suihkuseinässä on vakiovarusteena 50mm laahustiiviste, joka voidaan asentaa lasin alle estämään vesiroiskeet kylpyhuoneessa. Moderni matta alumiininen seinäprofiili täydentää kokonaisuutta. Pisara 1 Harmaa-suihkuseinässä on harmaa lasi ja se on saatavana 40-90 cm leveyksissä. Suihkuseinän leveyttä voidaan kasvattaa 0-10 mm seinäprofiilin säädöllä.

Lisävarusteena saatavilla suihkuseinän ja kylpyhuoneen seinän väliin kiinnitettävä suora tai kaareva suihkuverhokisko.

Vihtan Pisara -suihkutilakalusteet valmistetaan Suomessa, Oulun-tehtaalla. Pisara-tuotteilla on 2 vuoden tehdastakuu.

Lisätiedot

Toimitus sisältää 1 x Pisara 1 Harmaa -kiinteän suihkuseinän teleskooppikiinnityksellä sekä laahustiivisteen.

Nimi Kiinteä suihkuseinä Vihtan Pisara 1 Harmaa
Tuotenumero P6120

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

5 2

6013+ Tyytyväistä asiakasta!

7623 arvostelua