Lataa

Ikkunapesurit

Ikkunapesurilla ikkunoiden pesu sujuu kädenkäänteessä ja lopputulos on häikäisevän puhdas. Kätevä ja laadukas ikkunapesuri ei myöskään jätä ikkunan pintaan raitoja tai valuvaa vettä. Keräävä ikkunapesuri imee likaisen veden ikkunan pinnasta kuivaten ikkunan samalla. BAUHAUSin monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti sinulle sopivin ikkunapesuri huippuvalmistajilta, esimerkiksi Kärcher ikkunapesin tai Bosch ikkunapesuri. Johdoton ikkunanpesin on helppo käyttää ja akkupesuri puhdistaa ikkunasi siisteiksi vähäisellä vaivalla. Kunnon siivousurakkaan kannattaa hankkia myös höyrypesurit ja painepesurit jota talon vaikeimmatkin kohdat tulee siistiksi. Muista myös katsoa pesurien lisäosat. Tule ja tutustu ikkunapesurien valikoimaamme verkkokaupassamme tai tavarataloissamme.

5 vinkkiä Kärcherin ikkunapesurin käyttöön

Kärcher ikkunanpesuri on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu ikkunoiden puhdistamiseen. Se on täydellinen lian, pölyn ja lian poistamiseen ikkunoistasi jättämättä raitoja tai tahroja. Tässä on viisi vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti Kärcherin ikkunanpesurista:

 

  1. Aloita puhtaalla vedellä: Ennen kuin käytät Kärcher ikkunanpesukonetta, varmista, että täytät sen puhtaalla vedellä. Tämä varmistaa, että ikkunoihin ei pääse likaa tai rasvaa, kun puhdistat niitä.
  2. Käytä kuivauslastaa: Kuivauslasta on välttämätön työkalu, kun käytät Kärcherin ikkunapesuria. Se auttaa poistamaan ylimääräisen veden ikkunasta pesun jälkeen ja ehkäisee raitoja tai tahroja. Varmista, että pyyhit ikkunaan pitkiä vetoja, jotta et jätä jälkiä tai raitoja.
  3. Vaihda imulasta säännöllisesti: Kärcher ikkunapesurin imulasta on vaihdettava säännöllisesti, jotta se pysyisi parhaalla mahdollisella tasolla. Voit ostaa tämän tuotteen kanssa käytettäväksi suunniteltuja pesurien lisäosia, joiden avulla ikkunasi näyttävät häikäiseviltä ympäri vuoden!
  4. Vältä suoraa auringonvaloa: Suora auringonvalo voi aiheuttaa raitoja juuri pestyihin ikkunoihin, joten yritä välttää niiden pesemistä suorassa auringonvalossa, jos mahdollista. Jos joudut pesemään ne suorassa auringonpaisteessa, muista liikkua nopeasti ja viimeistellä ennen kuin auringonvalo on ehtinyt kuivattaa liuoksen ikkunan pinnalle.
  5. Älä unohda huuhdella: Kun olet lopettanut ikkunoiden pesun, älä unohda huuhdella ikkunan pinnasta jäljelle jääneet saippuajäämät ennen kuin kuivaat sen kokonaan pehmeällä liinalla tai talouspaperilla! Näin varmistetaan, ettei jäljelle jää raitoja, kun kaikki on kuivunut kunnolla!

Noudattamalla näitä viittä yksinkertaista ikkunapesurin käyttövinkkiä voit nauttia kristallinkirkkaista näkymistä kimaltelevien puhtaiden ikkunoiden läpi ympäri vuoden!

Sano hyvästit raidoille ja tahroille Kärcherin ikkunanpesusilla

Kärcher ikkunanpesukone on täydellinen työkalu jokaiselle, joka haluaa sanoa hyvästit raidoille ja tahroille ikkunoissaan. Innovatiivinen ikkunanpesuri käyttää voimakasta vesisuihkua lian, pölyn, siitepölyn, lintujen jätöksen ja muun roskat poistamiseen nopeasti ja helposti ikkunoistasi jättämättä jälkeensä rumia raitoja tai tahroja. Ikkunapesurissa on myös säädettävä suutin, jonka avulla voit säätää vesisuihkun painetta, jotta voit muokata sitä omien tarpeidesi mukaan. Kärcher ikkunapesuri on uskomattoman helppokäyttöinen. Johdottomilla ikkunan pesureilla voit aloittaa puhdistamisen välittömästi. Säädettävän suuttimen avulla on helppo päästä käsiksi vaikeapääsyisiin paikkoihin, kuten ikkunalaudan kulmiin tai reunoihin. Lisäksi sen kevyt muotoilu tarkoittaa, että sitä on helppo liikkua ahtaissakin paikoissa helposti. Sen lisäksi, että Kärcher ikkunanpesuri pystyy puhdistamaan ikkunasi nopeasti ja tehokkaasti, se auttaa myös suojaamaan niitä tulevilta vaurioilta tiivistämällä ne suojapinnoitteella jokaisen käytön jälkeen. Tämä pinnoite auttaa hylkimään likaa ja pölyä, jotta ne eivät tartu yhtä helposti, kun ne tulevat kosketuksiin ikkunoiden kanssa tulevaisuudessa. Se auttaa myös estämään homeen kasvua, joka voi aiheuttaa pysyviä vaurioita, jos sitä ei pestä pois! Jos etsit tehokasta tapaa pitää ikkunasi kirkkaina ja tahrattomina ympäri vuoden, hommaa itsellesi Kärcherin ikkunanpesuri! Voimakkaalla vesisuihkulla ja suojapinnoitetekniikalla tämä laite auttaa varmistamaan, että ikkunasi pysyvät kimaltelevan puhtaina tulevina vuosina!

Puhdista ikkunat helposti ja nopeasti Kärcherin ikkunanpesurilla

Ikkunoiden puhdistaminen voi olla aikaa vievä ja työläs tehtävä. Mutta Kärcher ikkunanpesurin avulla saat kimaltelevan puhtaat ikkunat hetkessä! Kärcher ikkunanpesuri on innovatiivinen puhdistuslaite, jonka avulla ikkunat on helppo puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti. Kärcher ikkunanpesuri käyttää patentoitua ruiskutustekniikkaa tehokkaan puhdistustoiminnan aikaansaamiseksi. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa ikkunan pinnan maksimaalisen peiton varmistaen, että lika ja tahrat poistetaan nopeasti ja helposti. Suihkupäässä on myös säädettävät asetukset, joten voit mukauttaa puhdistuskokemuksesi työstettävän ikkunatyypin mukaan Kärcher ikkunan pesurissa on myös integroitu imevä ikkunankuivain, joka auttaa poistamaan ylimääräisen veden ikkunasta puhdistuksen jälkeen. Tämä varmistaa, että ikkunasi ovat raidattomia ja näyttävät upeilta hetkessä! Ja koska se on langaton, sinun ei tarvitse huolehtia sen kytkemisestä pistorasiaan tai siitä, että johdot jäävät tiellesi työskennellessäsi. Helppokäyttöisyyden lisäksi Kärcherin ikkunapesuri on myös erittäin edullinen. Edullinen hinta tekee siitä loistavan vastineen kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan tavan pitää ikkunansa tahrattomina ympäri vuoden. Joten jos etsit tehokasta tapaa pitää ikkunasi puhtaina ilman, että käytät tuntikausia niitä käsin hankaamalla, hommaa itsellesi Kärcherin ikkunapesuri! Tehokkaan ruiskutusteknologian ja integroidun ikkunakuivaimen ansiosta tämä laite tekee nopeasti minkä tahansa ikkunan pesutyön – jättää kotisi kimaltelevan puhtaaksi hetkessä!

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja